Προς το περιεχόμενο

Αντίδραση στην ακρίβεια και γενικότερα στην αδικία που ζούμε

opera

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
7 ευρω ο freddoccino?! τρελαθηκαμε εντελως...

Σε δύο χρόνια το πολύ, θα περπατάς στην Αθήνα στις εκπτώσεις και το μόνο που θα βλέπεις θα είναι έναν καουμπόι στο βάθος με τις μπότες, ένα άλογο να τρέχει και ο αέρας να γαργαλάει το μουστάκι σου.!!

Δημοσ.
Να μαγαζια να καψουνε οι αντιεξουσιαστες, οχι τις βιτρινες των μικροκαταστηματαρχων

Έτσι καιγονται καλυτερα:

http://www.hobotraveler.com/124_04israel.shtml

Champ Elysees απαπα.Paris

00033it8.jpg

Προσοχη στην ημερομηνια. ΠΕΝΤΕ χρονια πισω ειναι... :whistle:

Αν υπηρχε ενα τετοιο site θα ηταν χρησιμο.

Εψαχνα προχτες -ενημερωτικα μονο- πόσο ειναι οι τιμες σε γούδις και μακ και δε βρηκα τιμες.

Ισως αν μαθουν οτι μπαινουν σε μαυρες λιστες, να το δουν αλλιως... :rolleyes:

Δημοσ.
Έτσι καιγονται καλυτερα:

[

Προσοχη στην ημερομηνια. ΠΕΝΤΕ χρονια πισω ειναι... :whistle:

Εψαχνα προχτες -ενημερωτικα μονο- πόσο ειναι οι τιμες σε γούδις και μακντολαντς και δε βρηκα τιμες.

Λοιπόν χρειαζόμαστε κάποιον να κάνει ένα Blog και να παραθέτουμε φωτογραφίες με τα ονόματα των μαγαζιών και τις τιμές.Τι στο καλό όλοι έχουμε κινήτα.Θα ονομάσουμε το blog Aisxrokerdia.Eπειδή δεν έχω ιδέα από blog ποιό καλό παιδί θα το αρχίσει?

Υ.Γ. Coca cola light 7.60 ? ???? Αν πάω κάποια στιγμή Γαλλία θα πάω να του βάλω φωτιά του κερατά!

Δημοσ.

Σωστά, πρέπει να ανοίξουμε ένα thread στο insomnia όπου θα αναγράφουμε με εικόνες τις αποδείξεις από μαγαζιά!! Πολύ καλή ιδέα!!!!

Δημοσ.
Λοιπόν χρειαζόμαστε κάποιον να κάνει ένα Blog και να παραθέτουμε φωτογραφίες με τα ονόματα των μαγαζιών και τις τιμές.!

Αυτο ακριβως λεω.

Και δε νομιζω να τιθεται νομικο θεμα,

αφου θα ειναι σε μορφη καταγραφης/ενημερωσης.

Ειχα πληρωσει στο Μονακο πριν 10 χρονια, 3,22ευρο (1.100 δρχ) την κοκα-κολα 330ml

και ακομα το θυμαμαι... Στο λαιμο μου εκατσε... :mad:

Δημοσ.

Βασικα, αν γινει εντος του Insomnia

θα ηταν πολυ καλυτερα.

Υπαρχει ηδη επισκεψιμοτητα, και νομικος δια παν ενδεχομενο...

Το θεμα ειναι να μπει σε ενα εμφανες μερος του site και οχι ενα απλο thread.

Αν παρει τις σωστες διαστασεις το θεμα θα αυξηθει και η κινηση γενικοτερα. ;)

Αν διαβαζει το αφεντικο, ας μας πει τη γνωμη του.

Δημοσ.
Έτσι καιγονται καλυτερα:

Εψαχνα προχτες -ενημερωτικα μονο- πόσο ειναι οι τιμες σε γούδις και μακ και δε βρηκα τιμες.

Ειδικά για τα goodys δεν έχουν αυξήσει και τόσο πολύ τις τιμές τους λόγω ευρείας κατανάλωσης. Νομίζω ισχύει το ίδιο και για τα mac

Δημοσ.
Ειδικά για τα goodys δεν έχουν αυξήσει και τόσο πολύ τις τιμές τους λόγω ευρείας κατανάλωσης. Νομίζω ισχύει το ίδιο και για τα mac

Στα goodies οι τιμές ήταν ανέκαθεν τσιμπημένες.'Ενας απλός ενήλικας για να φάει και να χορτάσει, θέλει περίπου 20 ευρώ εκεί μέσα.Και μην ξεχνάτε μιλάμε για πρόχειρο φαγητό και όχι για μαγειρευτά...

Δημοσ.

Άσχετο. Το "Αγνό" (πουλιέται γύρω ατα 90 λεπτά, νομίζω σε φούρνους-Βερόπουλο- Γαλαξία ...) δε σας φαίνεται λίγο άνοστο?

Δημοσ.
Άσχετο. Το "Αγνό" (πουλιέται γύρω ατα 90 λεπτά, νομίζω σε φούρνους-Βερόπουλο- Γαλαξία ...) δε σας φαίνεται λίγο άνοστο?

Eίναι πολύ νερωμένο γι αυτό..Πάντως δεν ξέρω που μένεις αλλά στην θεσσαλονίκη που παράγεται κιόλας το έχω βρεί από 1,25-1,30. Σκέφτομαι να αρχίσω το εβαπορέ μετά το καλοκαίρι...

Δημοσ.
Eίναι πολύ νερωμένο γι αυτό..Πάντως δεν ξέρω που μένεις αλλά στην θεσσαλονίκη που παράγεται κιόλας το έχω βρεί από 1,25-1,30. Σκέφτομαι να αρχίσω το εβαπορέ μετά το καλοκαίρι...

Το βρήκα 1,90, το 2λιτρο στο Βερόπουλο επί της Μεσογείων(1l - 0,96 αν θυμάμαι καλά).

Δημοσ.
Το βρήκα 1,90, το 2λιτρο στο Βερόπουλο επί της Μεσογείων(1l - 0,96 αν θυμάμαι καλά).

!!!! Wtf στη Αγία Παρασκευή είναι το εργοστάσιο?Άρα οι Θεσσαλονικείς μαγαζάτορες κερδοσκοπούν μέχρι αηδίας.Eβαπορέ από τα Lidl και να πάρουν τα @@ μου από εδώ και στο εξής.Θα πάω να αγοράσω προμήθεις για πόλεμο :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...