elena blue Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 7 ευρω ο freddoccino?! τρελαθηκαμε εντελως...
jimarass Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 7 ευρω ο freddoccino?! τρελαθηκαμε εντελως... Σε δύο χρόνια το πολύ, θα περπατάς στην Αθήνα στις εκπτώσεις και το μόνο που θα βλέπεις θα είναι έναν καουμπόι στο βάθος με τις μπότες, ένα άλογο να τρέχει και ο αέρας να γαργαλάει το μουστάκι σου.!!
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 μην λαικιζετε, το κολωνακι ηταν παντα ακριβη περιοχη, δεν εχει να κανει με την τωρινη ακριβεια, κτλ .
BLISS Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Να μαγαζια να καψουνε οι αντιεξουσιαστες, οχι τις βιτρινες των μικροκαταστηματαρχων Έτσι καιγονται καλυτερα: http://www.hobotraveler.com/124_04israel.shtml Champ Elysees απαπα.Paris Προσοχη στην ημερομηνια. ΠΕΝΤΕ χρονια πισω ειναι... Αν υπηρχε ενα τετοιο site θα ηταν χρησιμο. Εψαχνα προχτες -ενημερωτικα μονο- πόσο ειναι οι τιμες σε γούδις και μακ και δε βρηκα τιμες. Ισως αν μαθουν οτι μπαινουν σε μαυρες λιστες, να το δουν αλλιως...
De@th L0rd Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Έτσι καιγονται καλυτερα:[ Προσοχη στην ημερομηνια. ΠΕΝΤΕ χρονια πισω ειναι... Αν υπηρχε ενα τετοιο site θα ηταν χρησιμο. Εψαχνα προχτες -ενημερωτικα μονο- πόσο ειναι οι τιμες σε γούδις και μακντολαντς και δε βρηκα τιμες. Ισως αν μαθουν οτι μπαινουν σε μαυρες λιστες, να το δουν αλλιως... Λοιπόν χρειαζόμαστε κάποιον να κάνει ένα Blog και να παραθέτουμε φωτογραφίες με τα ονόματα των μαγαζιών και τις τιμές.Τι στο καλό όλοι έχουμε κινήτα.Θα ονομάσουμε το blog Aisxrokerdia.Eπειδή δεν έχω ιδέα από blog ποιό καλό παιδί θα το αρχίσει? Υ.Γ. Coca cola light 7.60 ? ???? Αν πάω κάποια στιγμή Γαλλία θα πάω να του βάλω φωτιά του κερατά!
jimarass Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Σωστά, πρέπει να ανοίξουμε ένα thread στο insomnia όπου θα αναγράφουμε με εικόνες τις αποδείξεις από μαγαζιά!! Πολύ καλή ιδέα!!!!
BLISS Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Λοιπόν χρειαζόμαστε κάποιον να κάνει ένα Blog και να παραθέτουμε φωτογραφίες με τα ονόματα των μαγαζιών και τις τιμές.! Αυτο ακριβως λεω. Και δε νομιζω να τιθεται νομικο θεμα, αφου θα ειναι σε μορφη καταγραφης/ενημερωσης. Ειχα πληρωσει στο Μονακο πριν 10 χρονια, 3,22ευρο (1.100 δρχ) την κοκα-κολα 330ml και ακομα το θυμαμαι... Στο λαιμο μου εκατσε...
BLISS Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Βασικα, αν γινει εντος του Insomnia θα ηταν πολυ καλυτερα. Υπαρχει ηδη επισκεψιμοτητα, και νομικος δια παν ενδεχομενο... Το θεμα ειναι να μπει σε ενα εμφανες μερος του site και οχι ενα απλο thread. Αν παρει τις σωστες διαστασεις το θεμα θα αυξηθει και η κινηση γενικοτερα. Αν διαβαζει το αφεντικο, ας μας πει τη γνωμη του.
kosmasgr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Έτσι καιγονται καλυτερα:Αν υπηρχε ενα τετοιο site θα ηταν χρησιμο. Εψαχνα προχτες -ενημερωτικα μονο- πόσο ειναι οι τιμες σε γούδις και μακ και δε βρηκα τιμες. Ισως αν μαθουν οτι μπαινουν σε μαυρες λιστες, να το δουν αλλιως... Ειδικά για τα goodys δεν έχουν αυξήσει και τόσο πολύ τις τιμές τους λόγω ευρείας κατανάλωσης. Νομίζω ισχύει το ίδιο και για τα mac
De@th L0rd Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Ειδικά για τα goodys δεν έχουν αυξήσει και τόσο πολύ τις τιμές τους λόγω ευρείας κατανάλωσης. Νομίζω ισχύει το ίδιο και για τα mac Στα goodies οι τιμές ήταν ανέκαθεν τσιμπημένες.'Ενας απλός ενήλικας για να φάει και να χορτάσει, θέλει περίπου 20 ευρώ εκεί μέσα.Και μην ξεχνάτε μιλάμε για πρόχειρο φαγητό και όχι για μαγειρευτά...
Andree Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Άσχετο. Το "Αγνό" (πουλιέται γύρω ατα 90 λεπτά, νομίζω σε φούρνους-Βερόπουλο- Γαλαξία ...) δε σας φαίνεται λίγο άνοστο?
De@th L0rd Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Άσχετο. Το "Αγνό" (πουλιέται γύρω ατα 90 λεπτά, νομίζω σε φούρνους-Βερόπουλο- Γαλαξία ...) δε σας φαίνεται λίγο άνοστο? Eίναι πολύ νερωμένο γι αυτό..Πάντως δεν ξέρω που μένεις αλλά στην θεσσαλονίκη που παράγεται κιόλας το έχω βρεί από 1,25-1,30. Σκέφτομαι να αρχίσω το εβαπορέ μετά το καλοκαίρι...
Andree Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Eίναι πολύ νερωμένο γι αυτό..Πάντως δεν ξέρω που μένεις αλλά στην θεσσαλονίκη που παράγεται κιόλας το έχω βρεί από 1,25-1,30. Σκέφτομαι να αρχίσω το εβαπορέ μετά το καλοκαίρι... Το βρήκα 1,90, το 2λιτρο στο Βερόπουλο επί της Μεσογείων(1l - 0,96 αν θυμάμαι καλά).
De@th L0rd Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Το βρήκα 1,90, το 2λιτρο στο Βερόπουλο επί της Μεσογείων(1l - 0,96 αν θυμάμαι καλά). !!!! Wtf στη Αγία Παρασκευή είναι το εργοστάσιο?Άρα οι Θεσσαλονικείς μαγαζάτορες κερδοσκοπούν μέχρι αηδίας.Eβαπορέ από τα Lidl και να πάρουν τα @@ μου από εδώ και στο εξής.Θα πάω να αγοράσω προμήθεις για πόλεμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.