De@th L0rd Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Ναι το θέμα είναι πως το εβαπορέ δεν ταιριάζει καθόλου με δημητριακά που εκεί χρησιμοποιώ το γάλα.Φθηνή επιλογή για δημητριακά έχω.ΦΘηνή επιλογή για γάλα ΔΕΝ έχω.Άρα μάλλον πρέπει να αρχίσω κι εγώ με εβαπορέ αριαωμένο.Αλλά δεν ξέρω πως να το αραιώνω κάθε φορά και πάνε και τα δημητριακά χαμένα.
KaizerSoze Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Ναι αλλά το κακό είναι ότι ακόμα και στις ακριβές καφετέριες εγώ δεν βλέπω να μένουν πχ χωρίς κόσμο. Οπότε ναι αυτοί που θα ήθελαν κάτι πιο φθηνό δεν βγαίνουν καθόλου με αποτέλεσμα να χάνουν οι καταστηματάρχες έσοδα από τους συγκεκριμένους, ωστόσο οι υπόλοιποι φαίνεται να αρκούν για να συντηρήσουν τα μαγαζιά. Εννοια σου, αλλαζουν τα κοζα. Σημερα μετα απο ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ πηγα για καφε. Μισα πραγματα σε Φλοκαφε που συνηθως γινοταν χαμος. Προφανως ολοι παραλιες ή μεσα αιρ κοντισιον. Ναι, ηταν και οι συνθηκες αλλα πιστευω πολλοι προτιμησαν να μεινουν μεσα παρα να σκασουν 6Ε για να ζεστενονται κιολας. Και μεταξυ μας, αν βαλεις Θειους-Δοξω τω Μπαντγουιντθ που γλυτωνουμε αποκει τρελα λεφτα-,ανοιχτες στο κοινο παραλιες,εξοχικα/σπιτια φιλων, μπιτσ-παρτυ, κανα ταξιδακι σε καμπινγκ και ολη μερα αμμουδια, σουπερ μαρκετ με μπυρονια, καπνος για να βγαινει το τσιγαρακι πιο στεγνο και περισσοτερα τσιγαρα απο το πακετο, ολο και περισσοτερος κοσμος αρχιζει να την ψαχνει "συνειδητα" για κατι πιο ανεξοδο. Οι καφετεριες και τα κλαμπ ζουνε αποσους νομιζουν οτι θα πηδηξουν επειδη πανε σε καφετερια/κλαμπ(οσοι βγαινουν για να δουν οντως 5 φιλους που ειχαν καιρο ειναι το αναλογο του one night stand για τον καφετεριατζη). Μονο τροπο για την κωλοβενζινη να ειχαμε εμεις οι Αθηναιοι(γιατι σε αλλες πολεις ειναι πιο ευκολο το 1 αμαξι/4 ατομα ή το ποδηλατακι) και θα σου ελεγα εγω
Praetorianos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Μακάρι να αλλάξουν αυτά να σταματήσει να κοστίζει ο καφες τα μαλλιοκέφαλα μας.. Γιατί το χειμώνα κάτι γίνεται αλλά το καλοκαίρι θες να πας έξω για κανα καφεδάκι, καμιά βόλτα, δεν παλεύεται το σπίτι συνέχεια. Αν όμως ξέρεις ότι θα βγεις και θα πρέπει να προσέχεις για να μην στον πιάσουν από γύρω γύρω δεν κάνουμε δουλειά έτσι. Πάντως εγώ κακά τα ψέμματα άρχισα να τα ψάχνω σαν φοιτητής αυτά. Όσο είχα εξασφαλίσει το πατρικό πλαίσιο στήριξης είτε 2 είτε 6 ευρώ έκανε ο καφές το ένα και το αυτό ήταν. Τώρα τα διπλοτσεκάρω γιατί αλλιώς δεν βγαίνω:-)
KaizerSoze Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Μακάρι να αλλάξουν αυτά να σταματήσει να κοστίζει ο καφες τα μαλλιοκέφαλα μας.. Γιατί το χειμώνα κάτι γίνεται αλλά το καλοκαίρι θες να πας έξω για κανα καφεδάκι, καμιά βόλτα, δεν παλεύεται το σπίτι συνέχεια. Αν όμως ξέρεις ότι θα βγεις και θα πρέπει να προσέχεις για να μην στον πιάσουν από γύρω γύρω δεν κάνουμε δουλειά έτσι. Κιομως φιλε...το καλοκαιρι ειναι πολυ καλυτερα. Διοτι πας μια παραλια και την βγαζεις μεχρι το βραδυ, πας σε βεραντα φιλου και βλεπεις ενα DVD, το κοβεις με παγωτακι μια περατζαδα σε κανα παρκο, στο φιναλε την κανεις για κανα εξοχικο(ερχεται η Παρασκευη, την βλεπω, φτανει!!!Νατην!!!) και αραζεις μια βδομαδα με το κοριτσι και το παιζεις οικογενειαρχης ή βρισκεις κανα 5χ5 ελευθερο και παιζεις 2 ωρες μπαλιτσα, θα κατσει και κανα ΓΙουρο, κανα Μουντιαλ, κατι θα βρεις να μην ξοδεψεις. Τον χειμωνα ειναι τα ζορια που αναγκαστηκα ή πας σε κλειστο μαγαζι ή σπιτι και το πολυ σπιτι δεν αντεχεται
De@th L0rd Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Κιομως φιλε...το καλοκαιρι ειναι πολυ καλυτερα. Διοτι πας μια παραλια και την βγαζεις μεχρι το βραδυ, πας σε βεραντα φιλου και βλεπεις ενα DVD, το κοβεις με παγωτακι μια περατζαδα σε κανα παρκο, στο φιναλε την κανεις για κανα εξοχικο(ερχεται η Παρασκευη, την βλεπω, φτανει!!!Νατην!!!) και αραζεις μια βδομαδα με το κοριτσι και το παιζεις οικογενειαρχης ή βρισκεις κανα 5χ5 ελευθερο και παιζεις 2 ωρες μπαλιτσα, θα κατσει και κανα ΓΙουρο, κανα Μουντιαλ, κατι θα βρεις να μην ξοδεψεις. Τον χειμωνα ειναι τα ζορια που αναγκαστηκα ή πας σε κλειστο μαγαζι ή σπιτι και το πολυ σπιτι δεν αντεχεται Πολύ σωστός....
lefi Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Το χειιροτερο... Σε ολη την Ευρωπη ακριβα ειναι τα πολυτελειας.Πχ εχουν συγκοινωνιες γαματες.Θες ταξι?Πληρωσε. Εχουν μπυραριες.Θες το γαματο ουισκυ 12 ετων?Πληρωσε. Εχουν σινεμα. Θες την καλυτερη αιθουσα πληρωσε. Αλλα να πας για ενα φραπεδακι και να δινεις 4Ε, να πας σε ενα θερινο και να ου ζητανε 10Ε(Φιλοθεη), να πας να πιεις μια μπυρα και να κανει 5Ε σε μπιτς-μπαρ μονο στην Ελλαδα.Μονο εδω ενα ειδος 3-4 σκαλες πιο κατω κανω σχεδον τα ιδια λεφτα με κατι πιο πανω(με αποτελεσμα οι γιωταδες να χανουν λεφτα γιατι ο πελατης που θα πηγαινε για κατι πιο "φθηνο" τελικα δεν παει καθολου και περνουν τον πουλο και ο πελατης και το μαγαζι) Συμφωνό, σε αυτή την φιλοσοφία είναι και το μήνυμα μου να δώσεις κάτι παραπάνω εάν σου προσφέρουν υπηρεσίες η να υπάρχει εναλλακτική σε κάποιον που θέλει να απολάυσει απλός ένα καφεδάκι να δώσει 1,5 - 2 Ευρώ (λέμε τώρα).
mistral Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Αξίζει πάντως μιά φορά τουλάχιστον να δοκιμάσουμε το φθηνότερο, μετά κρίνουμε. Σωστά. Γιατί υπάρχει ελαιόλαδο π.χ. που είναι 35% φτηνότερο επειδή δεν έχει την ετικέτα ενώ παράγεται ακριβώς απ το ίδιο εργοστάσιο και έχει ακριβώς τα ίδια συστατικά. Και πραγματικά μπορεί η ποιότητα μερικών προϊόντων να μην είναι και η πρώτη αλλά επικίνδυνα για την υγεία ΔΕΝ γίνεται να είναι. Ο αδερφός μου εργάζεται σε εταιρεία παραγωγής τροφίμων και οι έλεγχοι που γίνονται δεν περιγράφονται πριν βγεί το προϊόν στην αγορά. Αν συμβεί και βγεί προϊόν επικίνδυνο την έκατσαν κανονικά. Το ότι βέβαια όλα τα φτηνά προϊόντα δεν είναι και καλά είναι δεδομένο. Δοκιμάζει κάποιος και αν βρεί ότι του κάνει το κρατάει αν όχι πάει σε άλλο. Με μια δοκιμή δεν θα πεθάνει πάντως σίγουρα. Απλά δεν θα του αρέσει για "x" λόγους. Συνεχίζοντας πάντως βλέπω ότι ο ντόρος που έγινε με το γάλα άρχισε να αποδίδει Χτές είδα το ΔΕΛΤΑ στην τιμή 1,24 ευρώ το 1 λίτρο στο carrefour στους Αμπελόκηπους!! Δϋο μήνες ακόμα μποϋκοτάζ και θα πουλάνε όλοι κάτω από 1 ευρώ το γάλα.. Yes ! We can! (για να είμαστε και στο προεκλογικό αμερικάνικο στύλ)
De@th L0rd Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Υπάρχει ένα μαγαζί στην Θεσσαλονίκη φοιτητικό το οποίο έχει πολύ καλό καφέ και φθηνό 1,5 ευρώ για φραπέ και τα άλλα παραπλήσια...Από τότε που έκανε ανακαίνιση δεν πάει κανένας,αιτία? "Πολύ φθηνός είναι αυτός ρε...Κάτι μου βρωμάει"...Η μαλκια που έχεις στον εγκέφαλο βρωμάει.. Ονομα δεν λέω για να μην κάνω διαφήμιση, στην Καμάρα βρίσκεται ψάξτε το. Συνεχίζοντας πάντως βλέπω ότι ο ντόρος που έγινε με το γάλα άρχισε να αποδίδει Χτές είδα το ΔΕΛΤΑ στην τιμή 1,24 ευρώ το 1 λίτρο στο carrefour στους Αμπελόκηπους!! Δϋο μήνες ακόμα μποϋκοτάζ και θα πουλάνε όλοι κάτω από 1 ευρώ το γάλα.. Yes ! We can! (για να είμαστε και στο προεκλογικό αμερικάνικο στύλ) Ποιό μπουκοτάζ?Εγώ πάντως όλους το βλέπω κανονικά να ψωνίζουν...
The_Judas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Υπάρχει ένα μαγαζί στην Θεσσαλονίκη φοιτητικό το οποίο έχει πολύ καλό καφέ και φθηνό 1,5 ευρώ για φραπέ και τα άλλα παραπλήσια...Από τότε που έκανε ανακαίνιση δεν πάει κανένας,αιτία? "Πολύ φθηνός είναι αυτός ρε...Κάτι μου βρωμάει"...Η μαλκια που έχεις στον εγκέφαλο βρωμάει..Ονομα δεν λέω για να μην κάνω διαφήμιση, στην Καμάρα βρίσκεται ψάξτε το. Ποιό μπουκοτάζ?Εγώ πάντως όλους το βλέπω κανονικά να ψωνίζουν... Ολα τα φοιτητικά στέκια στην Καμάρα γύρω στα 2 ευρώ δεν τον έχουν τον καφέ?
De@th L0rd Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Ολα τα φοιτητικά στέκια στην Καμάρα γύρω στα 2 ευρώ δεν τον έχουν τον καφέ? όχι είναι ένας που τον έχει 1,5.Τουλάχιστον πριν 1 μήνα.Τώρα δεν ξέρω.Αντε να το πάρει το ποτάμι Ξάγναντο το λένε το καφέ.
The_Judas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 όχι είναι ένας που τον έχει 1,5.Τουλάχιστον πριν 1 μήνα.Τώρα δεν ξέρω.Αντε να το πάρει το ποτάμι Ξάγναντο το λένε το καφέ. Η κατάσταση με το Ξάγναντο είναι πιο περίπλοκη. Είχε κλείσει το μαγαζί για πάρα πολλούς μήνες... ίσως λόγω της ανάπλασης του πεζοδρομίου δεν είμαι σίγουρος. Οταν ξανάνοιξε είχε χάσει ενα μεγάλο μέρος της πελατείας λόγω αυτής της πολύμηνης «αποχής». Ως φοιτητής πήγαινα πολύ συχνά εκεί, ωραίο μαγαζί σε κομβικό σημείο και με χαμηλές τιμές όχι μόνο στον καφέ. Τότε δεν είχε κανένας πρόβλημα με τις τιμές, ήταν μονίμως γεμάτο.
De@th L0rd Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Η κατάσταση με το Ξάγναντο είναι πιο περίπλοκη. Είχε κλείσει το μαγαζί για πάρα πολλούς μήνες... ίσως λόγω της ανάπλασης του πεζοδρομίου δεν είμαι σίγουρος.Οταν ξανάνοιξε είχε χάσει ενα μεγάλο μέρος της πελατείας λόγω αυτής της πολύμηνης «αποχής». Ως φοιτητής πήγαινα πολύ συχνά εκεί, ωραίο μαγαζί σε κομβικό σημείο και με χαμηλές τιμές όχι μόνο στον καφέ. Τότε δεν είχε κανένας πρόβλημα με τις τιμές, ήταν μονίμως γεμάτο. Ακριβώς αυτό που λες...Η ανάπλαση το π***ξε το μαγαζί...Από τότε έχει σπάσει ο κόσμος.
Critter Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Προχθες ειχα παει να κανω κατι κρατησεις σε ρουχα για να τα παρω στις εκπτωσεις στο κεντρο και περασα μια βολτα απο Κολωνακι. Ειπαμε να πιουμε ενα καφε και αραξαμε σε ενα μαγαζι διπλα στο jacksons (δεν θυμαμαι πως λεγεται). Περιμενα βεβαια οτι θα πληρωσω κατι παραπανω αλλα δεν κοιταξα καταλογο. Με ειχαν πιασει οι καψες οποτε παραγγελνω ένα freddoccino (κουφια η ωρα). Μου σκαει λοιπον ο τσινος σε ενα ποτηρακι και φυσικα δεν ηταν ο αυθεντικος αλλα μια μλκια που την βαφτισανε αυτοι Freddoccino. Ποσο έκανε λετε? 7 ολοκληρα ευρώ!!!!3500 ο καφες με τον παγο που στα everest εχει 4? το μεγαλυτερο ποτήρι και μαλιστα ο αυθεντικος ο γαμάτος. Να μαγαζια να καψουνε οι αντιεξουσιαστες, οχι τις βιτρινες των μικροκαταστηματαρχων
Tenshi Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Μου σκαει λοιπον ο τσινος σε ενα ποτηρακι και φυσικα δεν ηταν ο αυθεντικος αλλα μια μλκια που την βαφτισανε αυτοι Freddoccino. Ποσο έκανε λετε? 7 ολοκληρα ευρώ!!!!3500 ο καφες με τον παγο που στα everest εχει 4? το μεγαλυτερο ποτήρι και μαλιστα ο αυθεντικος ο γαμάτος. Εμ,all time classic νοοτροποία Έλληνα επιχειρηματία (χοχοχο καλό καλό). "Πόσο πρέπει να βάλω τον καφέ για να καλύψω τα πάγια έξοδα του μαγαζιού (ενοίκιο,ρεύμα,νερό);" 2 ευρώ "Για να αγοράζω αναλώσιμα χωρίς να έχω μεγάλο κόστος(καφέδες,ζάχαρες κλπ) +1 ευρώ "Για να πληρώσω τους σερβιτόρους;" +1 ευρώ "Για το νταβατζηλίκι - Α.Κ.Α. πληρώνεις το τραπέζει που κάθεσαι" +1 ευρώ "Επειδή εδώ είναι Κολωνακι,άρα κινήται χρήμα - Νταβατζιλίκι Νο2" +1 ευρώ "Επειδή και εγώ σαν επιχειρηματίας πρέπει να βγάλω (παραπάνω) κέρδος" +1 ευρώ
jimarass Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Προχθες ειχα παει να κανω κατι κρατησεις σε ρουχα για να τα παρω στις εκπτωσεις στο κεντρο και περασα μια βολτα απο Κολωνακι. Ειπαμε να πιουμε ενα καφε και αραξαμε σε ενα μαγαζι διπλα στο jacksons (δεν θυμαμαι πως λεγεται). Περιμενα βεβαια οτι θα πληρωσω κατι παραπανω αλλα δεν κοιταξα καταλογο. Με ειχαν πιασει οι καψες οποτε παραγγελνω ένα freddoccino (κουφια η ωρα). Μου σκαει λοιπον ο τσινος σε ενα ποτηρακι και φυσικα δεν ηταν ο αυθεντικος αλλα μια μλκια που την βαφτισανε αυτοι Freddoccino. Ποσο έκανε λετε? 7 ολοκληρα ευρώ!!!!3500 ο καφες με τον παγο που στα everest εχει 4 το μεγαλυτερο ποτήρι και μαλιστα ο αυθεντικος ο γαμάτος. Να μαγαζια να καψουνε οι αντιεξουσιαστες, οχι τις βιτρινες των μικροκαταστηματαρχων Φίλε το έχουν ξεσκίσει. Αλλά αφού τα σκας!! Θα μου πεις δεν το πρόσεξα!!! Το θέμα είναι να το διαδώσεις!!!! (όπως και έκανες....)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.