Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Είχα κι εγώ κινητό στο δημοτικό(απ την 6,ίσως λίγο πιο πριν),το κλασσικό 3310.Για κινητό στο σχολείο ούτε λόγος,και φυσικά τότε δεν το χρησιμοποιούσαμε όπως τα παιδιά τώρα.Εμείς κάνα μήνυμα και πολύ μας ήταν.

τωρα απο K850i και πανω. ακου 3310 :-D :P

σε λιγο θα γυρισουμε the greek spykids. προσοχη στις photo και video ανυποψιαστοι μεγαλοι... :lol:

Δημοσ.

Παντως για ολα φταιμε εμεις οι γονεις που ωφειλουμε να εξηγησουμε στο παιδακι μας (μιλαμε τωρα για παιδακια δημοτικου ετσι...)το λογο υπαρξης του κινητου, αλλα τι να πει κανεις οταν εμεις οι ιδιοι δινουμε το κακο παραδειγμα αφου ειμαστε με ενα κινητο στο χερι συνεχεια...:mad::mad:

Δημοσ.
Παντως για ολα φταιμε εμεις οι γονεις που ωφειλουμε να εξηγησουμε στο παιδακι μας (μιλαμε τωρα για παιδακια δημοτικου ετσι...)το λογο υπαρξης του κινητου, αλλα τι να πει κανεις οταν εμεις οι ιδιοι δινουμε το κακο παραδειγμα αφου ειμαστε με ενα κινητο στο χερι συνεχεια...:mad::mad:

λες και το παιδακι το 10χρονο νιωθει απο κινητα. καλυτερα παντως κινητο παρα οπλο

Δημοσ.
.... καλυτερα παντως κινητο παρα οπλο

αν το παμε ετσι...(καλυτερο το ενα... απο το αλλο...) τοτε δεν καταληγουμε πουθενα !!!!

Δημοσ.
Και το σχολείο αν τα επιτρέπει.

Δεν επιτρέπεται ξέρετε στο Δημοτικό...

Στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο τρως τριήμερη, ε και; Όλοι το φέρνουν, αφού μια γνωστή μου μιλούσε στο κινητό δίπλα από την διευθύντρια και αυτή δεν είπε τίποτα.

Δημοσ.
Στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο τρως τριήμερη, ε και; Όλοι το φέρνουν, αφού μια γνωστή μου μιλούσε στο κινητό δίπλα από την διευθύντρια και αυτή δεν είπε τίποτα.

εδω γινονται λαδωματα και πηδιουνται στα σχολεια τα κινητα σας μαραναν? :P

καποιος να επαναφερει την ομαδα δρασης 21...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...