Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με κινητό τηλέφωνο πηγαίνουν στο σχολείο 2 στους 3 μαθητές του Δημοτικού, ενώ στις τάξεις του Γυμνασίου η αναλογία είναι 8 στους 10. Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν για άλλη μια φορά οι ειδικοί.

Σύμφωνα με τα στοιχεία μελέτης που δημοσιεύουν τα Νέα, το 63,6% των παιδιών ηλικίας 12 ετών έχουν στην κατοχή τους κινητό τηλέφωνο και, μάλιστα, το 35,7% αυτών των παιδιών απέκτησαν τη συσκευή πριν κλείσουν τα 10 τους χρόνια.

Από έρευνα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προκύπτει πως το 25% των παιδιών ηλικίας 8-9 ετών χρησιμοποιούν κινητό τηλέφωνο, ενώ το ποσοστό για παιδιά έως 12 ετών φτάνει το 75%.

Το 51% των παιδιών μιλάνε 5 έως 10 λεπτά την ημέρα, το 10% από 20 έως 30 λεπτά και το 11% στέλνουν περισσότερα από 40 μηνύματα την ημέρα.

«Οι επιπτώσεις στην ανάπτυξη και την εν γένει υγεία των παιδιών θα φανούν σε 10 χρόνια και τότε θα είμαστε πιο κατηγορηματικοί, όμως θα είναι ήδη αργά» τονίζει ο καθηγητής Παιδιατρικής Γιώργος Χρούσος.

Source.png Πηγή: news.in.gr

Δημοσ.

Lol τι να το κάνουν από τόσο μικρά?

Τόσα πολλά έχουν να πουν και μερικά στέλνουν πάνω από 40 μηνύματα την ημέρα?

Δηλαδή εμείς που πήραμε κινητό (από δεύτερο χέρι) και στα τέλη γυμνασίου, τι πάθαμε?

Δημοσ.
τι όμορφα που ήταν παλιά χωρίς τα κινητά

Ειδικά έτσι όπως έχουν γίνει οι ρυθμοί της ζωής αν είσαι επαγγελματίας ή φοιτητής μένεις πολύ πίσω χωρίς κινητό τηλ.

Δημοσ.
Lol τι να το κάνουν από τόσο μικρά?

Τόσα πολλά έχουν να πουν και μερικά στέλνουν πάνω από 40 μηνύματα την ημέρα?

Δηλαδή εμείς που πήραμε κινητό (από δεύτερο χέρι) και στα τέλη γυμνασίου, τι πάθαμε?

τι να τα κανουν; :-) να μπορουν να βρησκουν τα παιδια τους... δημοτικο και γυμνασιο δεν ημουν και ποτε στο σπιτι..

σαν τωρα θυμαμαι που μου ελεγαν να κατσω και λιγο μεσα στο σπιτι... ( οχι οτι τωρα καθομαι... )

τι όμορφα που ήταν παλιά χωρίς τα κινητά

πες το ψεματα...χανοσουν και δεν ηξερε κανενα ( κοπελα-φιλοι-γονεις ) που ησουν...τωρα πρεπει να λες ψεματα δεν ειχα μπαταρια...

και αν λαβει κανεις υποψην του οτι οσα λιγοτερα ειναι τα κιλα του ανθρωπου τοσο μεγαλυτερη ειναι η ακτινοβολια που αποροφαται...

Ας γίνουμε όλοι γομάρια (κάτι ήξεραν οι Αμερικάνοι τελικά :lol::lol::lol: )
:lol::lol::lol:
Δημοσ.

και αν λαβει κανεις υποψην του οτι οσα λιγοτερα ειναι τα κιλα του ανθρωπου τοσο μεγαλυτερη ειναι η ακτινοβολια που αποροφαται...

Ας γίνουμε όλοι γομάρια (κάτι ήξεραν οι Αμερικάνοι τελικά :lol::lol::lol: )

Δημοσ.

τώρα άμα σε πάρουν στο κινητό και δεν το σηκώσεις στραβώνουν κιόλας!!!

ήσουν κάπου και κανείς δεν ήξερε που - τώρα αν δεν το σηκώσεις μπορεί και να ανησυχίσουν. στη δουλειά υπάρχει για να σε βρίσκουν παντού και πάντα και να δουλέψεις αν χρειαστεί από όπου και αν είσαι - μεγάλα τα ελέη σου ιντερνετ = μπλιάχ!

Δημοσ.

Πως αλλαζουν ετσι οι καιροι ρε παιδι μου... Που να παρουμε κινητο εμεις παλια. Ασε που δεν κυκλοφορουσαν βεβαια και πολλα, αλλα και παλι δεν θα τολμουσαμε να το παρουμε. Και τωρα ολα τα πιτσιρικια με ενα κινητο στο χερι. Και ειναι και θανατος αυτη η ατιμη η ακτονοβολια...

Δημοσ.

Η ακτινοβολία εκπέμπει συνέχεια η μόνο όταν μιλάς αν είναι όταν μιλάς μόνο τότε δεν κινδυνεύουν αφού τα περισσότερα πιτσιρίκια απλά θέλουν κινητό για να το έχουν και όταν μιλάνε σινί8ος 3 δευτερόλεπτα όταν τούς παίρνει η μάνα τους να δει που είναι

Δημοσ.

Αλλο η κατάχρηση και άλλο το Παν μέτρον Άριστον που ποτέ δεν εφαρμόζουμε στην χώρα μας με τα ανησυχητικά στοιχεία, το κινητό είναι εργαλείο σε ώρα ανάγκης αλλά η έρευνα αποτυπώνει όχι μόνο την κατοχή κινητών αλλά και την χρήση τους όταν γίνεται άσκοπα..

Δημοσ.
Η ακτινοβολία εκπέμπει συνέχεια η μόνο όταν μιλάς αν είναι όταν μιλάς μόνο τότε δεν κινδυνεύουν αφού τα περισσότερα πιτσιρίκια απλά θέλουν κινητό για να το έχουν και όταν μιλάνε σινί8ος 3 δευτερόλεπτα όταν τούς παίρνει η μάνα τους να δει που είναι

Να σου συστήσω τα: ". , ! ; ..."

:P:-)

Δημοσ.

Τα κινητά σε οποιδήποτε ηλικία κάτω των 16-17 ΔΕΝ χρειάζονται.Αλλά όταν οι γονείς είναι καραγκιόζηδες τι να πεις."Εχουν όλα τα παιδιά,το δικό μου δεν θα χει?" -"Μα μετά το σχολείο ,τα γερμανικά,τα ισπανικά το παιδί έχει κενό μισή ώρα μέχρι να πάει φροντιστήριο!Να μην το πάρω να δώ που είναι?Μπορεί να το βίασαν,ξυλοκόπησαν,απήγαγαν κτλ κτλ" .Γνωστοί κάφροι Έλληνες γονείς.

Δημοσ.

εγω σχολειο το παιρνω σχεδον παντα καμια φορα το εχω και σε fligt mode (αν το θυμιθω) απλα μονο και μονο για ρολοι....αλλα το εχω χρησιμοποιεισει και στα μαθιματικα ερχοταν η μαθηματικου απο πανω μας να δει οτι τα εχουμε σε λειτουργια πτηση και οτι εχουμε ανοικτη την αριθμομηχανη....και ευτιχοςσ εκει που καθομαι πιανουν καμπανα ολες οι εταιριες κινητης τηλεφωνιας....εχω και τα κιλακια μου (λιγο παραπανο απο τα standard της ηλικιας)....θα ζησουμε....και λεω και κατι ακομα που δεν θυμαμαι πιος το ειχε πει "η ζωη ειναι μικρη. ζηστη με τα ολα της και οποτε γινει το κακο εγινε..."

Δημοσ.

Ρε παιδιά εχτές είδα παιδάκι 8 ετών με το κινήτο στο χέρι να μιλάει πάνω απο 15 λεπτά και σε κάποια φάση φωνάζει τη μάνα του και λέει: ''μαμά μου τέλειωσε η κάρτα μου δίνεις να πάω να πάρω μια άλλη γιατί μιλάω με το Γιάννη;'' και βγαίνει εξω το ζώον και δίνει στο παιδί λεφτά να πάει να παρει κάρτα!!! Αν είναι δυνατόν δηλαδή...

Δημοσ.

Είχα κι εγώ κινητό στο δημοτικό(απ την 6,ίσως λίγο πιο πριν),το κλασσικό 3310.Για κινητό στο σχολείο ούτε λόγος,και φυσικά τότε δεν το χρησιμοποιούσαμε όπως τα παιδιά τώρα.Εμείς κάνα μήνυμα και πολύ μας ήταν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...