Προς το περιεχόμενο

Low budget vga AGP συμβουλές

ApSiMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

δυστυχώς η vga που έχω τώρα (μια nvidia 5200 νομίζω) μας άφησε χρόνους οπότε βγήκα σε αναζήτηση νέας vga....

Το καλό είναι ότι δεν παίζω παιχνίδια (κάνα starcraft που και που...) οπότε απαιτήσεις από παιχνίδια δεν έχω. Video βλέπω πολύ όπως προσπαθώ να κάνω κ κάνα video editing (από encoding μέχρι edit).

Θέλω να κινηθώ όσο το δυνατόν σε χαμηλότερα ποσά (με τπτ να μην ξεπεράσουμε τα 50Ε...). Το ιδανικό για μένα θα ήταν γύρω στα 35-40Ε.

Δυστυχώς καθώς δεν έχω καμία ιδέα με τις κάρτες γραφικών θέλω τα φώτα σας.

Ποια είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή σε αυτά τα χρήματα?

Κοιτάζοντας στο eshop ( τα άλλα γνωστά μαγαζιά φεύγουν από το budget μου) εδώ είμαι ανάμεσα σε nvidia 6200-at x1650.

Το σύστημα μου είναι Ρ4 στα 2

Ram 1.5gb

MB μια MSI (μοντέλο δεν θυμάμαι)

Πρόβλημα με την εταιρία δεν έχω. Όπως καταλαβαίνεται θέλω να την βγάλω όσο το δυνατόν φτηνότερα καθώς δεν αξίζει να δώσω και χρήματα για το συγκεκριμένο μηχάνημα!

Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις!:-)

Δημοσ.

χμμμ σωστό κ αυτό. ένα 400άρι έχω qtek.

Δεν νομίζω να μου έχει πρόβλημα....

Το θέμα είναι αξίζει η διαφορά απόδοσης της 6200-1650 ή πάνω κάτω τα ίδια είναι....γτ αν είναι τα ίδια να πάρω την φτηνότερη (τι το ήθελα κ χάρισα την παλιά μου MX440....)

Δημοσ.
Καλησπέρα παιδιά,

δυστυχώς η vga που έχω τώρα (μια nvidia 5200 νομίζω) μας άφησε χρόνους οπότε βγήκα σε αναζήτηση νέας vga....

Το καλό είναι ότι δεν παίζω παιχνίδια (κάνα starcraft που και που...) οπότε απαιτήσεις από παιχνίδια δεν έχω. Video βλέπω πολύ όπως προσπαθώ να κάνω κ κάνα video editing (από encoding μέχρι edit).

Θέλω να κινηθώ όσο το δυνατόν σε χαμηλότερα ποσά (με τπτ να μην ξεπεράσουμε τα 50Ε...). Το ιδανικό για μένα θα ήταν γύρω στα 35-40Ε.

Δυστυχώς καθώς δεν έχω καμία ιδέα με τις κάρτες γραφικών θέλω τα φώτα σας.

Ποια είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή σε αυτά τα χρήματα?

Κοιτάζοντας στο eshop ( τα άλλα γνωστά μαγαζιά φεύγουν από το budget μου) εδώ είμαι ανάμεσα σε nvidia 6200-at x1650.

Το σύστημα μου είναι Ρ4 στα 2

Ram 1.5gb

MB μια MSI (μοντέλο δεν θυμάμαι)

Πρόβλημα με την εταιρία δεν έχω. Όπως καταλαβαίνεται θέλω να την βγάλω όσο το δυνατόν φτηνότερα καθώς δεν αξίζει να δώσω και χρήματα για το συγκεκριμένο μηχάνημα!

Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις!:-)

Απο την στιγμη που ασχολεισαι και με video μην κοιτας παραπερα απο hd 3650 με 48 ευρω.

Απλα για την αναφορα η χ1650 ειναι πολυ καλυτερη απο 6200 που ηταν λιγο πιο ψιλα απο την παλια σου 5200.-εννοειτε πως η 3650 ειναι σαφως καλυτερη και απο τις δυο,

Δημοσ.
Απο την στιγμη που ασχολεισαι και με video μην κοιτας παραπερα απο hd 3650 με 48 ευρω.

Απλα για την αναφορα η χ1650 ειναι πολυ καλυτερη απο 6200 που ηταν λιγο πιο ψιλα απο την παλια σου 5200.-εννοειτε πως η 3650 ειναι σαφως καλυτερη και απο τις δυο,

Γνωμη μου ειναι οτι δεν αξιζει να δωσεις πολλα λεφτα.αυτες που σου προτινουν καλες ειναι.μην δωσεις παραπανω λεφτα γτ θα τα κλαις.

Κ εγω αλλαξα καρτα γραφικων σε P4 3ghz (478 socket) με 1gb ram και εβαλα μια ati 1950pro...διαφορα ειδα αλλα οχι αυτο που περιμενα.Λιγα λεφτα φιλε..κ καλυτερα να αφησεις τα HD...δ ειναι για το συστημα σου.

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας!

Λογικά θα πάω για την 1650 (η 3650 είναι σε PCIe)

Όπως είπα και παραπάνω παιχνίδια δεν παίζω για να έχω τρελές απαιτήσεις. Θα διαλέξω κάτι οικονομικό να κάνω την δουλειά μου μέχρι να αλλάξει όλο το σύστημα (το οποίο βέβαια θα γίνει όταν ανακοινωθεί ημερομηνία που θα βγει το starcraft2....:P:P:P)

Thanx mates ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...