dr_giwrgos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Εκανα install το AVG Internet Security version 8.0 στον υπολογιστή μου και κάποια στιγμή το έκανα unistall γιατι θέλησα να περάσω το Kaspersky 2009. Ομως κατα την διάρκεια εγκατάστασης του Kaspersky μου ανέφερε οτι θα πρέπει να κάνεις απεγκετάσταση το AVG και στην συνέχεια να κάνεις εγκατάσταση το Kaspersky. Απο την αλλη το Kaspersky version beta 2009 εγινε install κανονικά. Θα ήθελα να τονίσω πως εγώ απεγκατέστησα το AVG με το κλασσικό unintall του ίδιου του προγράμματος. Στο κέντρο ασφάλειας των Windows Vista αναφέρει πως υπάρχει το AVG αλλα θέλει ενεργοποίηση απο το συγκεκριμένο μενού.(Ενώ το έχω κάνει uninstall) Εκανα εκκαθάριση του μητρώου καθώς και του συστήματος με το Yamicsoft Vista Manager για να διαγράψει τυχόν υπολοίματα αλλά πάλι τίποτα.
varemarious Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Έκανες επανεκκίνηση μετα την απεγκατάσταση ? αν εκανες και πάλι σου βγάζει το ιδιο .. κάνε εγκατάσταση πάλι το AVG τρέξτο σε safe mode και κάντο απεγκατάσταση απο κει ... Εννοείτε ότι θα βγάλεις ότι άλλο έχεις εγκαταστήσει απο Kaspersky έτσι ώστε να είναι όπως ήταν πρίν... Δοκίμασε αυτό και αν δεν τα καταφέρεις εδώ είμαστε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.