Προς το περιεχόμενο

pc update...αλλά με 2 σκληρούς???

fe31h

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! έχω ανοιξει και άλα θέματα..αλλά εδώ μάλλον είναι το κατάλληλο!

Λοιπόν, έχουμε και λέμε: μητρικη MSI MS 6585, INTEL PENTIUM4 στα 2.8, κάρτα γραφικών ge force 4 MX, ram 512, σκληρός δίσκος 80GB.

Τώρα έχουμε και λέμε... θέλω αλλαγή κάρτας γραφικών και ram, ram λέω να βάλω 1 GB και κάρτα γραφικών την ΑΤΙ 2600 pro.

Όταν λοιπόν άνοιξα το pc είδα ότι ο σκληρός δίσκος συνδέεται σε μια ''κορδέλα'' με κόκκινη γραμμή στο πλάι, εκειπέρα είχε και άλλο ένα ''αδειο'' βύσμα και λέω τώρα εγώ ο άπειρος εκεί δεν μπορεί να μπει και δεύτερος σκληροός δίσκος????

Γενικά θέλω να κάνω μια αναβάθμιση με την οποία θέλω να παίζω κανένα παιχνίδι(έστω σε ανάλυση 800Χ600) αλλά να μπορώ να συνδέσω το pc σε ''παλιά'' τηλεόραση(όχι flat και HD) μέσω 8πολικού ή δεν ξέρω και εγώ!(η παραπάνω κάρτα θα με βοηθήσει?)

Όσο για την ιδέα νεου σηστήματος αφήστε το γιατι μετά από κανένα χρόνο θα πάρω καινούριο pc...

Με λίγα λόγια θέλω: τροφοδοτικό, ram, κάρτα γραφικών σε agp (η οποία μπορει να συνδεθεί με συμβατή TV και αν όχι να βάλω μια κάρτα TV που λέω ώστε αυτή να συνδεθεί)

Τι θα μου προτείνατε και εσείς???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!

Φιλικά Νίκος...

Δημοσ.

Ναι εκεί μπορεις να συνδέσεις τον 2ο σκληρό.

Προσοχή όμως στα jamperakia.

Πχ ο πρώτος σκληρός σου θα πρέπει να είναι master αρα ο 2ος να του επιλέξεις το slave.

Οταν τον αγοράσεις και τον δεις θα καταλάβεις τι εννοώ.

Τώρα για την κάρτα γραφικών θα πρέπει να δεις τι εξόδους σου βγάζει για να την συνδέσεις στην τηλεώρασή σου.

Αν και πιστέυω θα βλέπεις καλύτερα στην οθόνη του PC σου

Εδώ είμαστε για άλλες ερωτήσεις σου.

Δημοσ.

Ναι, μπορείς να βάλεις και δεύτερο σκληρό εκεί που αναφέρεις.

Την 2600Pro καλύτερα ας την μιας και έχουν αναφερθεί προβλήματα με τους drivers στην AGP έκδοσή της.

Για πόσα χρήματα μιλάμε;

Δημοσ.
Ναι, μπορείς να βάλεις και δεύτερο σκληρό εκεί που αναφέρεις.

Την 2600Pro καλύτερα ας την μιας και έχουν αναφερθεί προβλήματα με τους drivers στην AGP έκδοσή της.

Για πόσα χρήματα μιλάμε;

μέχρι 400 και κάτι...αν κάνουμε την δουλειά μας...

Δημοσ.

Εφόσον μιλάμε για 400κάτι, θα πρότεινα καλύτερα την παρακάτω σύνθεση (δεν είμαι βέβαιος τι προϋποθέσεις θα πρέπει να πληροί η κάρτα γραφικών για τη σύνδεση με την tv που αναφέρεις).

Αλλιώς 1GB RAM @400MHz και μια x1650Pro (σύνολο ~100?) ή μια 2600xt (σύνολο ~ 150?).

post-16437-129062969538_thumb.jpg

Δημοσ.
Εφόσον μιλάμε για 400κάτι, θα πρότεινα καλύτερα την παρακάτω σύνθεση (δεν είμαι βέβαιος τι προϋποθέσεις θα πρέπει να πληροί η κάρτα γραφικών για τη σύνδεση με την tv που αναφέρεις).

Αλλιώς 1GB RAM @400MHz και μια x1650Pro (σύνολο ~100?) ή μια 2600xt (σύνολο ~ 150?).

καλη η προταση σου φιλε μου... αλλα κάτι αλλο ωστε να μην αλλαχτει η μητρικη??

Δημοσ.
καλη η προταση σου φιλε μου... αλλα κάτι αλλο ωστε να μην αλλαχτει η μητρικη??

Στην δεύτερη πρότασή μου δεν αλλάζεται η μητρική αλλά μόνο η vga και προστείθεται 1GB RAM.

Δημοσ.
Στην δεύτερη πρότασή μου δεν αλλάζεται η μητρική αλλά μόνο η vga και προστείθεται 1GB RAM.

οκ... κρατάω λοιπόν την μητρική και το επεξεργαστή μου και βάζω μια κάρτα γραφικων RAM και έναν σκληρό σκληρο επιπλέον...

σκληρο δισκο και RAM κάτι θα βρω...τώρα κάρτα γραφικών, θα ήθελα κάποια που να συνδέεται με τις συμβατές TV και φυσικά να λειτουργεί κανονικά...

όσο για το κόστος φυσικά όσο ποιο λίγο τόσο το καλύτεροB)

edit:τι λέτε για αυτήν εδώ την κάρτα???http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.515613 θα μου προτείνατε κάποια άλλη??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...