Προς το περιεχόμενο

Drivers και οδηγοί για MacOS X x86

infected_dreams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλό το νέο leo4all.... ακόμη να το βάλω καθώς αντιμετωπίζω ένα πρόβλημε με kernel panics αγνώστου προελεύσεως όταν πάω να κάνω boot από οποιοδήποτε dvd osx86 και οπότε ψάχνω για μια λύση γι'αυτό και ακολούθως να δω τι γίνετε....

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ, με βοήθησε αυτή η λύση αλλά προέκυψε άλλο πρόβλημα, χρειάζεται το dvd εγκατάστασης για να bootάρει, επίσης βρήκα driver για την sb live μου αλλά δεν ξέρω πως μπαίνει, έχει κατάληξη sit

Δημοσ.

έλυσα το πρόβλημα με τον ήχο αλλά μετά απο λίγη ώρα ο ήχος παραμορφώνεται, ο driver είναι της kx audio, ο driver της creative που βρήκα δεν είναι συμβατός, το λειτουργικό είναι MacOS X 10,5 x86

Δημοσ.

μετα την εγκατασταση φορτωνει κανονικα, βγαζει τα βηματα να διαλεξω γλωσσα, χωρα, και στο βημα don't transfer anything κλπ που επιλεγω με πεταει παλι στο 1ο βημα επιλογης γλωσσας/χωρας κλπ! συνεχεια αυτο γινεται! τι λυση υπαρχει???

amilo li1818mlr, leo4all v.3

Δημοσ.

@vasilis123 = θα χρησιμοποιήσεις το LEO4ALL v3 10.5.2 AMD SSE3 9.2.2 Kernel, και βασικά τα περισσότερα θα δουλέψουν χωρίς ιδιαίτερο κόπο. για ήχο και sata drivers, θα είναι όλα στο dvd,δηλαδή για ήχο Azalia driver και για sata Nforce Test driver. όσο για την κάρτα γραφικών σου

κοίταξε αν την έχει στο dvd για την επιλογή, αλλιώς να σου στείλω link να την κατεβάσεις.... το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι πως θα έχεις αργό boot time λόγο του Mobo σου ( δηλαδή 3-4 λεπτά ) οπότε μην αγχωθείς :)

Δημοσ.

@infected_dreams ευχαριστω πολυ που απαντησες!:-D

μηπως μπορεισ να μου στειλεισ σε pm που μπορω να βρω την εκδοση που λεσ?

γιατι δεν ξερω αν ειναι συμβατη αυτη που εχω...

και παλι thanks

Δημοσ.

γεια κ παλι! μετα απο καμποσο κοπο τελικα τα προβληματα στο account creation ξεπεραστηκαν κ το amilo μου πλεον τρεχει leopard σαν macbook pro! ετσι τουλαχιστον το αναγνωρισε το συστημα! ολα μια χαρα εκτος απο ηχο, τον βλεπει σαν intel high definition αλλα δεν ακουω τπτ, το wifi, κ το dvd-rw, που θα βρω kexts???

ps. οποιος κολησει στο account creation στο leo4all v3 να μου στειλει πμ ή μαιλ κ θα στειλω την λυση, εχει που@$*ια το θεμα ;)

Δημοσ.

λοιπον, το dvd του leo4all v.3 εχει ενσωματωμενο ενα προγραμματακι ας πουμε για τα πιο γνωστα προβληματα. μετα την εγκατασταση κ αν ολα πανε καλα να κανετε boot με -s κ στην συνεχεια γραψτε:

/sbin/fsck -fy

/sbin/mount -uw /

./options

θα εμφανιστουν 3 επιλογες, η μια που πρεπει να κανετε στανταρ ειναι repair permissions, αυτο θα διορθωσει το loop στο κομμαται που επιλεγεις γλωσσα κλπ, και επισης πρεπει να επιλεξετε την επιλογη account creation fix οπου δινεις νεο κωδικο μονο και οχι username γιατι αυτο ειναι " root "!!! δεν ξερω αν εννοειται αυτο αλλα εγω μεχρι να το βρω εσπασαν τα νευρα μου.... αυτα :)

Δημοσ.

@kostasvidalisrs είναι μια χαρά το λάπτοπ σου, με το leo4all θα δουλέψει μια χαρά, και θα χρειαστείς drivers για την 8600gt. όσο για την ασύρματη σου κάρτα έχω την άποψη πως ακόμη δεν έχουν βγει drivers, αν και είναι σε καλό δρόμο....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...