laantonios Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 συγγνώμη παίδες για την πολύμηνη μου απουσία απο το φόρουμ, αλλά κάποια οικογενειακά γεγονότα, συν ένα ταξίδι στην αμερική με απομάκρυναν λιγάκι... δεν ποστάρω για βοήθεια σε κανέναν τώρα, απλά για να εκφράσω ένα παράπονο μου, και ο καθένας ας κρίνει... ονόματα δεν λέω και υπολήψεις δεν θίγω... σημείωση.. λοιπόν.. δεν δέχομαι από κανέναν, και ενώ να του παραχωρώ την βοήθεια που ζητάει, να με μειώνει, να είναι αγενής απέναντι μου, και να κρίνει την εμφάνιση μου, η τον τρόπο που είμαι.. στην τελική, αυτό το πράγμα το κάνω αφιλοκερδός,και αν δεν βρίσκετε από μένα αυτό που ζητάτε, ένα ευχαριστώ είναι αρκετό και προχωράτε αλλού, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια... δεν είμαι ούτε το τσιράκι κανενός, και ούτε ο δούλος του οποιουδήποτε... ποτέ μου δεν το έπαιξα ξερόλας και για τίποτα, και πόσο μάλλον όταν δεν ξέρω κάτι δεν μιλάω, ή λεω θα το κοιτάξω και θα σας πω... άρα, η απλούστερη λύση, σε όποιον δεν αρέσω, να μην συναναστρέφεται μαζί μου. προσωπικά, χέστηκα αν με γουστάρετε ή όχι, απλά να μην νομίζετε πως με κρατάτε και από τα @@ ή ότι είμαι εγώ υπόχρεος σε εσάς... αν μ πληρώνατε. τότε και μόνο να απαιτούσατε απο εμένα... οπότε, εφόσον το κάνω με όλη μου την καλή θέληση, να προσέχετε λιγάκι παραπάνω... ευχαριστω.. για οποιεσδήποτε απορίες, επειδή έμεινα λιγάκι πίσω, ενημερώστε με, να δω αν μπορώ να βοηθήσω... αναρωτιέμαι ποιος θα μπορούσε να θίξει άνθρωπο που βοηθά τους άλλους...α μη τι άλλο θα ήταν απαράδεκτος... anyway έχω πλέον πρόβλημα με το dvd μου (matshita blueray dvdrw -απο το vaio fz21z) αυτό προκλήθηκε απο τη δοκιμή μου με το leo4all v3 που έλυσε το πρόβλημα με το πληκτρολόγιο, έλυσα το πρόβλημα με την ανάλυση (αν και την 8600μ μου την βλέπει αντί για 256 ώς 32 mb) και το πρόβλημα με την ethernet (με το backup των drivers απο την προηγούμενη έκδοση) υπάρχει κάτι όπως το nlite για mac? Έχω μαζέψει τους drivers που θέλω και θέλω να κάνω πακέτο OS X που να ανταποκρίνεται στο δικό μου hardware...
Cygnus Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Φίλε infected_dreams μην ασχολείσαι με αχάριστους και ανάξιους ανθρώπους. Θα σου ήμουν υπόχρεος αν απαντούσες σε προηγούμενα ποστ μου για : - πώς θα κάνω update την έκδοση zephyroth σε 10.5.3 (ή 10.5.4 αν γίνεται) - το προηγούμενο ποστ μου για το toast 9 και το πρόβλημα που εμφανίζει. Σε ευχαριστώ.
infected_dreams Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 @laantonios : αυτό για το πως να κάνεις δικό σου leopard dvd όσο για την κάρτα γραφικών δοκίμασε να βάλεις το NVInstaller v33 να δεις αν υπάρχει κάποια διαφορά.... για το dvd κοίταξε εδώ τι λένε.... @cygnus αν έβαλες efi + vanilla μπορείς να κάνεις update απευθείας, όπως και σε ένα κανονικό Mac.... όσο για το toast 9 δεν έχω βρει κάτι ακόμη...
laantonios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 @laantonios : αυτό για το πως να κάνεις δικό σου leopard dvdόσο για την κάρτα γραφικών δοκίμασε να βάλεις το NVInstaller v33 να δεις αν υπάρχει κάποια διαφορά.... για το dvd κοίταξε εδώ τι λένε.... thnx τώρα το είδα...έβαλα drivers απο το προηγούμενο πακέτο και δούλεψαν (χάρη στο kext installer). 2 είναι τα προβλήματα μου πλέον: ήχος (που θα δοκιμάσω το AppleHDAPatcherv1.20.app με το sigmatel_7662.txt) και wifi... για το wifi (και την camera ) θα σκάσω... thnx για τα Link
NetDeviL Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 έχω τα εξείς: 1)INTEL Q6600 2)ASUS P5K PREMIUM WI/FI 3)CREATIVE SOUND BLASTER AUDIGY SE 4)ATI 2600 5)CORSAIR 4Gb RAM τρέχει mac x86 σε αυτό το pc?Αν ναι ποια έκδοση πρέπει να βάλω???
Cygnus Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 @infected_dreams : χρησιμοποιώ efi_80 για το boot. Τώρα για vanilla δεν ξέρω,πάντως στην εγκατάσταση ακολούθησα τον οδηγό για το zephyroth και επέλεξα ToH Kernel SSE3 9.2.0.
laantonios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 thnx τώρα το είδα...έβαλα drivers απο το προηγούμενο πακέτο και δούλεψαν (χάρη στο kext installer). 2 είναι τα προβλήματα μου πλέον: ήχος (που θα δοκιμάσω το AppleHDAPatcherv1.20.app με το sigmatel_7662.txt) και wifi... για το wifi (και την camera ) θα σκάσω... thnx για τα Link Ο ήχος υπάρχει πλέον με το patch!!!
infected_dreams Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 @Cygnus λογικά πρέπει να δουλεύει εφόσον επέλεξες EFI.. εμένα μια χαρά κάνει update πάντως....
Cygnus Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δηλαδή κάνω κανονικά μέσα από το Software Update έστω και αν έχω AMD ;
infected_dreams Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 ναι φίλος , έτσι ακριβώς.... πρώτα κάνε ενα backup τίποτα αρχεία που θες, και δοκίμασε μετά....
antonios_1980 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 καλησπερα παιδες! τι γινετε? αγαπητε infected θελω να εγκαταστησω το leopard σε amilo li1818MLR laptop. πιστευεις οτι πρεπει να προσεξω κατι ή μπορει κ out of the box να δουλεψει? σε ευχαριστω προκαταβολικα
DJJordan Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ έχω πρόβλημα με το πληκτρολόγιο, δε γράφει τίποτα! για να κάνω το register δηλ. να περάσω τα στοιχεία μου για να μπει στο λειτουργικό, κ έχω ξενερώσει που δεν μπορώ να το δω, με usb πληκτρολόγιο θα κάνω δουλειά;
infected_dreams Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 @cygnus φίλος έκανα μια μικρή απροσεξία.... τώρα είδα πως έχεις AMD... ειλικρινά συγγνώμη... για να κάνεις αναβάθμιση το σύστημα κατέβασε το πακέτο από kalyway.... @netdevil με το leo4all νομίζω πως θα είσαι εντάξει,drivers όμως θα χρειαστείς γι'αυτά 3)CREATIVE SOUND BLASTER AUDIGY SE 4)ATI 2600 κάνε τα μια εγκατάσταση και ενημέρωσε με για το τι χρειάζεσαι οδηγούς.... @DJJordan δοκίμασε αυτό
infected_dreams Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Α και netdevil για την ATI σου υπάρχει και ένας οδηγός εδώ.... οπότε διάβασε το πριν να αρχίσεις τιν εγκατάσταση....
infected_dreams Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 @antonios_1980 από ότι βλέπω έτσι πρόχειρα τα χαρακτηριστικά του laptop σου, πιστεύω πως όλα θα είναι εντάξει αν πάρεις ένα leo4all dvd και κάνεις τις σωστές επιλογές για drivers στην αρχή... το μόνο που δεν θα δουλέψει επειδή απ'όσα ξέρω ακόμη δουλεύουν πάνω του είναι το wifi σου, αν είναι το 3945.... α, και μπορείς να βάλεις vanilla kernel κανονικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.