setter__gr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Κανονικά ναι, αλλά σε hackintosh κατά την εγκατατάσταση μπορεί να έχεις πρόβλημα. Βγάλε τις δυο, τρέξε το memtest86 για να δείς ότι δεν έχεις πρόβλημα με τις μνήμες και ξαναδοκίμασε. ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Επέλεξα να τα στήσω σε έναν σκληρό 500 GB που έχει 3 partition όπου το ένα από αυτά είχε στημένα τα XP (Δεν ξέρω αν φταίει αυτό) Τελικά φίλε μου τζίφος - Έβαλα την μνήμη από τα BIOS στα 2 GB, τα έστησα κανονικά με boot από το disk utility, ολοκληρώνοντας σωστά την εγκατάσταση εκτός από το τελευταίο μέρος που κάνεις registration διότι μετά την επανεκκίνηση στην ολοκλήρωση της εγκατάστασης πριν εμφανίσει την οθόνη registration βγάζει το εξής λάθος : bO error... Έτσι ξαναέστησα τα XP σε άλλο partition του ίδιου σκληρού και αφού μπήκα στα XP χωρίς να σβήσω το partition που υποτίθεται στήθηκαν τα MAC εγκατέστησα ένα πρόγραμμα για duall boot. Έτσι λοιπόν κάνοντας επανεκκίνηση επέλεξα μπουτάρισμα από τον drive "MAC OS" (έτσι είχα ονομάσει το partition του σκληρού που έστησα τα MAC). Και πάλι όμως τίποτα βγάζοντας το εξής λάθος : HFS + partition error Τι γνώμη έχεις για όλα αυτά? Τι φταίει?
@_zerocool Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Αυτά με dual boot έχουν μερικές φορές πρόβλημα, δοκιμάσε να βάλεις ξεχωριστά σε έναν δίσκο το mac os και απλά θα επιλέγεις ποιον δίσκο θέλεις να κάνεις boot.
Chrisad Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Έχω εγκαταστήσει το Leopard 10.5.2 στο παρακατω συστημα : Gigabyte GA-M55plus-S3G v1 AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 6000+ nVIDIA GeForce 7300 nVIDIA nForce 430 (MCP51) - LAN Controller (PHY: Marvell 88E1116) PCI όλα είναι οκ, ήχος κάρτα γραφικών αλλά έχω και εγώ πρόβλημα με το δίκτυο και συνεπώς με το internet.... δοκίμασα διάφορους drivers απο insanelymac.com αλλά δεν στάθηκα τυχερός. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής, σκέφτομαι να συνδέσω το speedtouch / Thomson 780 που έχω με usb προκειμένου να έχω internet στο Leopard αλλά ενώ η NetOne αναφέρει ότι : > Εγκατάσταση του οδηγού σε λειτουργικό MAC: Το MAC OS X θα αναγνωρίσει αυτόματα ένα νέο υλικό. 1. Τοποθετήστε το CD με τον οδηγό εγκατάστασης του Speed Touch στο CD ROM του υπολογιστή σας. 2. Επιλέξτε να εγκατασταθεί το λογισμικό αυτόματα και πατήστε επόμενο (NEXT) . 3. Στο Δίκτυο θα πρέπει να πατήσετε το Εφαρμογή (Apply Now). 4. Η διαδικασία εγκατάστασης ολοκληρώθηκε. 5. Ελέγξτε ότι η φωτεινή ένδειξη USB επάνω στο Speedtouch είναι πράσινη. Δεν βλέπω τα Leopard αναγνωρίζουν τι συσκευή και να μου ζητάει κάποιο driver.. παρόλο που δοκίμασα σε πολλές θύρες usb και αρκετά restart. φωτογραφική μηχανή, κάμερα και εξωτερικό δίσκο τα βλέπει κανονικά! Εχω dual boot με Χp και δεν με αγχωνει ιδιαιτερα το ιντερνετ αλλα καλό θα ήταν να το είχα! thanks
@_zerocool Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Τα usb modems συνήθως δεν υποστιίζονται εκτός αν βρείς drivers από τον κατασκευαστή. Όσο για την ethernet, αν δεν δουλεύει με τους συνηθιζμένους driver είναι προτιμότερο να δώσεις 10ε και να πάρεις ξεχωριστή κάρτα για να κάνεις την δουλειά σου.
Chrisad Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Τα usb modems συνήθως δεν υποστιίζονται εκτός αν βρείς drivers από τον κατασκευαστή. Όσο για την ethernet, αν δεν δουλεύει με τους συνηθιζμένους driver είναι προτιμότερο να δώσεις 10ε και να πάρεις ξεχωριστή κάρτα για να κάνεις την δουλειά σου. Η NetOne αναφέρει ότι στο συνοδευτικό cd του THOMSON έχει drivers για MAC παρόλα αυτά δεν κατάφερα να το εγκαταστήσω. Λογικά θα περάσω στη φάση της επιοπλέον κάρτας δικτύου, το κόστος μποστά στην ταλεπωρία είναι αστείο... υπάρχει κάποια κάρτα 100% δοκιμασμένη Leopard? γιατι είδα στο insanelymac ότι ορισμένοι αγόρασαν κάρτα και έφαγαν ήττα.. παρόλο που οι προδιαγραφές ήταν και για mac..
@_zerocool Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Κοίτα στο wiki αλλά μια realtek παλιά που είχα 10/100 την αναγνώρισε χωρίς drivers.
antonios_1980 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 καλισπερα, εχω καπια προβληματα σχετικα με το mbr σε hackintosh amd, το μηχανημα δεν ξεκιναει αν δεν εχω μεσα το dvd. δοκιμασα καποια βηματα που προτεινουν μεσω terminal αλλα δεν. επισης γιατι δεν αναγνωριζει το dvd μου? μηπως επειδη δεν ειναι sata? ευχαριστω προκαταβολικα
Chrisad Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 @_zerocool thanks m8 τελικά πήρα μια netgear GA 311 και απλά ΠΕΤΑΕΙ! χωρίς drivers! Το μόνο πρόβλημα που αντιμετοπίζω είναι ότι ορισμένες εφαρμογές ή δεν γίνονται install ή δεν τρέχουν παρόλο που έχει ολοκληρωθεί το install... Παράδειγμα : ένω έχω εγκαταστείσει και δουλέυει αψογα το Adobe Creative suite 3 (Photoshop ,Flash, Dreamweaver etc) προσπαθώ να βάλω τα office 2004 και ενώ ολοκληρώνεται το setup το πρόγραμμα δεν ανοιγει βγάζοντας το κλασικό error των MacMac Error: Applications Quits Unexpectedly το συγκεκριμένο error το είδα σε αρκετες εφαρμογες που προσπαθησα να εγκαταστήσω.... Αυτο είναι γενικά πρόβλημα των Mac η το αντιμετωπίζουν οι χ86 Versions? και κάτι last.. είχα την εντύπωση ότι στα Mac δεν χρειάζεται antivirus... ψαχνοντας όμως διαπίστωσα ότι η avast! και Norton έχουν βγάλει Mac versions, που ακριβώς βρίσκεται η αλήθεια? Thanks Chrisad
Cygnus Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Καλησπέρα, έχω την ακόλουθη σύνθεση : AMD Athlon64 3700+ Asus A8N-SLI Premium Nvidia 8600GT Realtek ALC850 Μόλις έκανα επιτυχή εγκατάσταση της έκδοσης Zephyroth και θα ήθελα βοήθεια όσον αφορά τα παρακάτω: - Αναβάθμιση σε 10.5.3 (ή 10.5.4 αν υπάρχει) - 5.1 ήχο
Cygnus Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Επίσης με ποιό πλήκτρο και πώς μπορώ να πετύχω το Command key;
antonios_1980 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 δουλεψε κανονικα το mobo? δηλαδη τα usb κλπ ??? εμενα δεν αναγνωριζει το dvd-rw ! το κουμπι ειναι το αριστερο alt αν δεν κανω λαθος και για αναβαθμιση πηγαινε στο site της apple κ το κατεβαζεις. διαβασε ομως κατι που λενε για προβληματα ασυμβατοτητας σε χ86 (σε forum) πριν κανεις update.
Cygnus Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Ναι όλα κανονικά..Μέχρι τώρα τουλάχιστον. Σίγουρα κάνεις κανονικά αναβάθμιση σε 10.5.3 ή 10.5.4; Δεν θέλει να είναι patchαρισμένο;
laantonios Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 εδώ και 1 βδομάδα τρέχω τα leo4all σε triple boot στο vaio Μου. Η έκδοση αυτή είναι η μόνη που δούλεψε αμέσως (λόγω κάρτας γραφικών) {στο google & ειδικότερα στο insanelymac & macosX86 project αναφέρουν πως δεν υπάρχει τρόπος να δουλέψει η gpu στο fz21z!!!}.... κατάφερα να ανοίξω και την ethernet και να έχω Internet. Δουλεύουν δηλαδή: 1. gpu σε ανάλυση 1024Χ768 edit : πλέον 1280Χ800 script στο boot 2. blueray & dvd!! 3. bluetooth 4. ethernet (μου κολλάει πότε πότε) 5. όλα τα usb δεν έχω προς το παρόν: 1. Πληκτρολόγιο (το ψάχνω ακόμη) (solved) 2. wifi 3. 1280Χ800 ανάλυση... solved (μερικώς)
Cygnus Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Πρόβλημα με Toast 9: έχω ένα sata recorder NEC και όταν πάω να ξεκινήσω εγγραφή μου λέει > "Sense Key = UNIT ATTENTION Sense Code = 0x29 POWER ON, RESET, OR BUS DEVICE RESET OCCURRED" Γνωρίζετε αν θέλει ειδικό driver λόγω sata ή είναι κάτι άλλο; Τελικά με το update βγάλαμε άκρη;
infected_dreams Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 συγγνώμη παίδες για την πολύμηνη μου απουσία απο το φόρουμ, αλλά κάποια οικογενειακά γεγονότα, συν ένα ταξίδι στην αμερική με απομάκρυναν λιγάκι... δεν ποστάρω για βοήθεια σε κανέναν τώρα, απλά για να εκφράσω ένα παράπονο μου, και ο καθένας ας κρίνει... ονόματα δεν λέω και υπολήψεις δεν θίγω... σημείωση.. λοιπόν.. δεν δέχομαι από κανέναν, και ενώ να του παραχωρώ την βοήθεια που ζητάει, να με μειώνει, να είναι αγενής απέναντι μου, και να κρίνει την εμφάνιση μου, η τον τρόπο που είμαι.. στην τελική, αυτό το πράγμα το κάνω αφιλοκερδός,και αν δεν βρίσκετε από μένα αυτό που ζητάτε, ένα ευχαριστώ είναι αρκετό και προχωράτε αλλού, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια... δεν είμαι ούτε το τσιράκι κανενός, και ούτε ο δούλος του οποιουδήποτε... ποτέ μου δεν το έπαιξα ξερόλας και για τίποτα, και πόσο μάλλον όταν δεν ξέρω κάτι δεν μιλάω, ή λεω θα το κοιτάξω και θα σας πω... άρα, η απλούστερη λύση, σε όποιον δεν αρέσω, να μην συναναστρέφεται μαζί μου. προσωπικά, χέστηκα αν με γουστάρετε ή όχι, απλά να μην νομίζετε πως με κρατάτε και από τα @@ ή ότι είμαι εγώ υπόχρεος σε εσάς... αν μ πληρώνατε. τότε και μόνο να απαιτούσατε απο εμένα... οπότε, εφόσον το κάνω με όλη μου την καλή θέληση, να προσέχετε λιγάκι παραπάνω... ευχαριστω.. για οποιεσδήποτε απορίες, επειδή έμεινα λιγάκι πίσω, ενημερώστε με, να δω αν μπορώ να βοηθήσω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.