Προς το περιεχόμενο

Drivers και οδηγοί για MacOS X x86

infected_dreams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) κάρτα γραφικών 7600gt asus

2) κάρτα ήχου creative audigy 5.1

3) μητρική κάρτα msi neo series 2 chipset: 865

4) επεξεργαστή intel p4 2.6ghz (socket 478)

5) ram 2gb kingston 400mhz

6) optical drives / hdd lg dvd rom / nec 7200 dvdrw

7) ethernet / modem onboard (intel based)

Σε ευχαριστώ πολύ..Περιμένω να μου πεις αν είναι συμβατό. Και αν μπορείς και έχει link για συμβατό hardware μοντέρνο γιατί αυτό που έχω είναι ένα παλιό για κατεβαστήρι που έχω.

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

http://www.e-pcmag.gr/forum/index.php?showforum=32

Εδω εχει ενα παρα πολυ καλο οδηγω για οσους εχουν αποριες και θελους και dual boot.

Εμενα το μονο που δεν αναγνωριζε ηταν η καρτα δικτυου η οποια ηταν onboard. Δεν υπηρχε τιποτα απο drivers και τετοια. Και ετσι πηρα μια Realtech και εβαλα επανω και δουλευει ρολοι!

Τωρα πλεον ειναι "OUT OF THE BOX" οπως λενε! Τα παντα ειναι τελεια!

Το μονο μικρο θεματακι που εχω ειναι με το mouse. Δεν παει τοσο "γρηγορα" οπως ειναι και στα windows. Μαλλον το ποντικι θα θελει αλλαγη :P

Δημοσ.

Φιλε μου, μηπως ξερεις πως μπορω να αντικαταστησω την εικονα οταν κανει boot; Θελω αντι για γραμματα να μου δειχνει το μιλαρακι. Πηγα στο com.apple.Boot.plist και εβαλα οπως λεει <key>Boot Graphics</key> και <string>Yes</string> αλλα δεν εγινε τιποτα..

Δημοσ.

ρε παιδια πηγα και αγορασα αυτη τη καρτα

της D-Link DFE-528TX οπου στο κουτι εγραφε οτι υποστηριζει και OSX αλλα παλι δεν την αναγνωριζει

κατεβασα και οδηγους απο το site αλλα παλι τιποτα

τα νευρα μου :-)

Δημοσ.
1) κάρτα γραφικών 7600gt asus

2) κάρτα ήχου creative audigy 5.1

3) μητρική κάρτα msi neo series 2 chipset: 865

4) επεξεργαστή intel p4 2.6ghz (socket 478)

5) ram 2gb kingston 400mhz

6) optical drives / hdd lg dvd rom / nec 7200 dvdrw

7) ethernet / modem onboard (intel based)

Σε ευχαριστώ πολύ..Περιμένω να μου πεις αν είναι συμβατό. Και αν μπορείς και έχει link για συμβατό hardware μοντέρνο γιατί αυτό που έχω είναι ένα παλιό για κατεβαστήρι που έχω.

φίλε το mobo σου, δεν κατάλαβα ποιο ακριβώς msi είναι, οπότε αν μου βάλεις ολοκληρωμένο το μοντέλο του κάτι θα κάνω.... τώρα εφόσον ο επεξεργαστής σου είναι p4 νομίζω, σχεδόν σίγουρος δηλαδή πως δεν θα μπορέσεις να του βάλεις leopard εφόσον θέλει sse3 επεξεργαστή, και ο δικός σου είναι sse2 αλλά μπορούμε σιγουρότατα να του βάλουμε Tiger.... :) ( κάτι σαν τα xp στην χρονολογική σειρά των λειτουργικών του μηλαρικίου.... :-D )

Δημοσ.
Φιλε μου, μηπως ξερεις πως μπορω να αντικαταστησω την εικονα οταν κανει boot; Θελω αντι για γραμματα να μου δειχνει το μιλαρακι. Πηγα στο com.apple.Boot.plist και εβαλα οπως λεει <key>Boot Graphics</key> και <string>Yes</string> αλλα δεν εγινε τιποτα..

δοκίμασε αυτό εδώ

Δημοσ.
ρε παιδια πηγα και αγορασα αυτη τη καρτα

της D-Link DFE-528TX οπου στο κουτι εγραφε οτι υποστηριζει και OSX αλλα παλι δεν την αναγνωριζει

κατεβασα και οδηγους απο το site αλλα παλι τιποτα

τα νευρα μου :-)

φίλε ούτε στη σελίδα της D-link βρήκα το συγκεκριμένο μοντέλο που μου λές....

Δημοσ.

Καλησπερα και απο μενα, αντιμετοπιζω ενα προβληματακι με την εγκατασταση hackintosh στο pc της υπογραφης μου. συγκεκριμενα προσπαθησα να βαλω τα leo4all v3 σε ξεχωριστο hdd (εντελως αδειο και εντελως αφορμαριστο) και μολις μπουταρε απο το dvd μου εβγαζε αυτο com.apple.boot.plist not found και σταματαγε εκει χωρις να προχωραει παρακατω. να προσθεσω οτι ο δισκος ειναι σατα2 ενω το dvd drive ειναι ide. εχετε καμια ιδεα τι συμβαινει?

Δημοσ.
φίλε το mobo σου, δεν κατάλαβα ποιο ακριβώς msi είναι, οπότε αν μου βάλεις ολοκληρωμένο το μοντέλο του κάτι θα κάνω.... τώρα εφόσον ο επεξεργαστής σου είναι p4 νομίζω, σχεδόν σίγουρος δηλαδή πως δεν θα μπορέσεις να του βάλεις leopard εφόσον θέλει sse3 επεξεργαστή, και ο δικός σου είναι sse2 αλλά μπορούμε σιγουρότατα να του βάλουμε Tiger.... :) ( κάτι σαν τα xp στην χρονολογική σειρά των λειτουργικών του μηλαρικίου.... :-D )

Προσπάθησα μάταια να βάλω το leopard :lol: αλλά τίποτα...κατεβάζω το tiger..θα επανέλθω με ερωτήσεις!

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.
Καλησπερα και απο μενα, αντιμετοπιζω ενα προβληματακι με την εγκατασταση hackintosh στο pc της υπογραφης μου. συγκεκριμενα προσπαθησα να βαλω τα leo4all v3 σε ξεχωριστο hdd (εντελως αδειο και εντελως αφορμαριστο) και μολις μπουταρε απο το dvd μου εβγαζε αυτο com.apple.boot.plist not found και σταματαγε εκει χωρις να προχωραει παρακατω. να προσθεσω οτι ο δισκος ειναι σατα2 ενω το dvd drive ειναι ide. εχετε καμια ιδεα τι συμβαινει?

Eixa κι εγω το ιδιο προβλημα, και το ελυσα παιρνoντας ενα dvd sata !

Δημοσ.

@ infected_dreams:

λοιπόν από το κακό στο χειρότερο πάμε :-)!! Το τιγράκι ούτε καν αρχίζει την εγκατάσταση. Βγάζει ένα PANIC το οποίο δεν καταλαβαίνω τι λέει. Η έκδοση που έβαλα είναι η Jacs 10.4.8.

Ο σκληρός έιναι SATA 500gb και το drive είναι NEC 7200 IDE.

H M/B είναι η MSI MS-6728 i865p/pe rev a2 (apo CPUz)

vga AGP 7600GT 256mb

RAM 2gb kingston

αν έχεις βοήθεια ευπροσδεκτη και με ΠΜ;)

Δημοσ.

λοιπόν βάζω μια φώτο από το 10.4.8

045ar8.jpg

και 3 απο το 10.4.9

042xr9.jpg

043xd4.jpg

044up2.jpg

αν θέλεις και άλλες μου λες...είναι πολύ εύκολο για εμένα..όποτε βάλω το CD μέσα μου βγάζει και απο ένα PANIC:p:-):-):-)

Δημοσ.

**Άλλαξα hardware και πήγα σε intel core2duo / asus p5b - se. Έχω όμως πρόβλημα με τον ήχο, έχω 5.1 ήχεια και δεν δουλεύει κανείς οδηγός για 5κάναλο ήχο. Έχω βέβαια στερεφωνικό ήχο αλλά επειδή βλέπω ταίνιες χρειάζομαι τον 5κάναλο.

EFI+Vanilla Kernel+10.5.4 apple update με install version kalyway 10.5.2

Mobo: Asus P5B - SE

CPU: Intel Core2Duo

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...