DeXtEr_HoLaNd Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 ουπς συγννώμη τότε.... λάθος μου επειδή όμως δεν βρίσκω πιο ακριβώς ethernet έχεις, δοκίμασε αυτό : nForce 2/3/4/5 drivers επιλεγμένα στα install options από το installation dvd του Zephyroth 10.5.2 Με το Kaleway δεν τα εχει αυτα. Και απο οτι βλεπω το chipset (αν το λεω σωστα) στην ethernet μου λεει nvidia. Οποτε ισως να κανει. Θα το κατεβασω και θα δοκιμασω. Δε παιζουν πουθενα να τα βρουμε ξεχωριστα ε;
vasilis1 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Με το Kalyway δεν τα εχει αυτα. Και απο οτι βλεπω το chipset (αν το λεω σωστα) στην ethernet μου λεει nvidia. Οποτε ισως να κανει. Θα το κατεβασω και θα δοκιμασω. Δε παιζουν πουθενα να τα βρουμε ξεχωριστα ε; Μπορεις να τα βρεις στο Insanelymac αλλά για μια ακόμη φορά προτιμότερη διανομη (τις εχω κατεβάσει όλες,το κατεβαστηρι εγραψε υπερωρίες) ειναι η Leo4allv3
infected_dreams Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Μπορεις να τα βρεις στο Insanelymac αλλά για μια ακόμη φορά προτιμότερη διανομη (τις εχω κατεβάσει όλες,το κατεβαστηρι εγραψε υπερωρίες) ειναι η Leo4allv3 Βασίλη εκτιμώ την άποψή σου, όμως το κάθε mobo έχει τα δικά του specs, και έτσι χρειάζεται το δικό του dvd, τέλοσπάντων εν συντομία, για να δουλέψει καλύτερα και με λιγότερο κόπο.... έτσι γι'άυτό και εγώ εδώ προτείνω το dvd με το οποίο θα μπορέσει να γίνει η εγκατάσταση, και με τις λιγότερες κινήσεις και προσθήκες, να φτάσει σε ένα τέλειο λειτουργικό σύστημα.... τώρα το όταν λέω χρησιμοποίησε αυτό το dvd ή το άλλο, δεν το λέω έτσι αυθαίρετα, απλά εγώ εδώ κάνω όλη την έρευνα για τα συγκεκριμένα specs που μου δίνει ο κάθε αναγνώστης και το παραθέτω με ποιό dvd και ποιό τρόπο θα δουλέψει.... αν ήταν να εκθέτω την προσωπική μου άποψη, θα έλεγα ωραία παιδιά, μόνο iatkos να βάζουμε, μιας και αυτά δούλεψαν με την μια πάνω στο laptop... αλλά τα πράγματα δεν είναι έτσι! οπότε εκεί που θέλω να καταλήξω, είναι πώς μπορεί μια διανομή για σένα να λειτουργήσει τέλεια, και για άλλον να μην bootάρει καν.... και εφόσον βλέπεις πως γενικά ψάχνω το θέμα για να postάρω το τι να κάνει ο καθένας, θα το εκτιμούσα αν ήθελες πχ να βοηθήσεις τους άλλους, να μη γίνονται σχόλια του τύπου αυτό είναι καλύτερο, ή το άλλο είναι καλύτερο, μιλώντας προσωπικά μόνο....
infected_dreams Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 @dexter ---> από εδώ φίλε θα βρείς τα drivers που θέλεις.... δοκίμασε και πες μου τι γίνετε
vasilis1 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δεν μπορω να καταλάβω γιατί πιαστηκες με την πρόταση μου για το πιο ειναι καλύτερο. Προφανως δεν μιλάμε για κάποιο εμπορικο προϊον ούτε για κάτι που πουλάω εγω ή εσύ αλλά για κάτι που το κανουμε απο κέφι. Προφανως και εγω όπως εγραψα πιο πάνω δεν εχω δοκιμάσει μόνο σε ενα υπολογιστή να περάσω το Leopard αλλά εχω μονο στο σπίτι μου 3 υπολογιστες (επιτραπέζιος,φορητός και Htpc)και επιμένω οτι η πιο συμβατη διανομή ειναι η Leo4all.Φαντάσου οτι εχω φίλους που μου ζήτησαν να το κάνω και στο δικο τους σύστημα.Αλλωστε οι κινήσεις ειναι περίπου οι ίδιες για οποιαδήποτε εγκατάσταση και το θετικό στο Leo4all ειναι οτι δεν χρειάζεσαι να ψάχνεις για επιπλέον kexts μετά την εγκατάσταση. Χαρακτηριστικό στις δικές μου εγκαταστάσεις ειναι α)Η κάρτα γραφικών του επιτραπέζιου δουλεψε κατευθείαν με το λεο αφου με το τέλος της εγκαταστασης ειδα και το βίντεο εκκινησης του λειτουργικού όπως στο γνησιο (full QE/CI από την εγκατάσταση) β)η κάρτα ήχου στο Htpc με το iAtkos απλά ειχε στερεοφωνική έξοδο ενω με το λεο δουλεψαν όλες οι εισοδοι και οι έξοδοι (έδωσα ψηφιακή εξοδο στον ενισχυτη μου) Στο κατω κάτω προσωπικά μπορω να μιλησω και μόνο συμφωνα με αυτά που εχω δοκιμασει και δεν κάνω πλάκα οταν λέω οτι το κατεβαστηρι μου εγραφε υπερωρίες (αν θελεις σου στέλνω μια φωτο απο τα dvd που εφτιαξα).Φαντάσου μονο οτι καταφερα και εφτασα 2 φορες συνεχόμενα στο οριο τον λογαριασμό μου του rapidshare. Tελος πάντων,αν καταλαβες το πνευμα μου καλώς
infected_dreams Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 της Thomson δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο, αλλά δοκίμασε αυτό εδώ, και πιστεύω πως ίσως να είναι εντάξει....
infected_dreams Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δεν μπορω να καταλάβω γιατί πιαστηκες με την πρόταση μου για το πιο ειναι καλύτερο.Προφανως δεν μιλάμε για κάποιο εμπορικο προϊον ούτε για κάτι που πουλάω εγω ή εσύ αλλά για κάτι που το κανουμε απο κέφι. Προφανως και εγω όπως εγραψα πιο πάνω δεν εχω δοκιμάσει μόνο σε ενα υπολογιστή να περάσω το Leopard αλλά εχω μονο στο σπίτι μου 3 υπολογιστες (επιτραπέζιος,φορητός και Htpc)και επιμένω οτι η πιο συμβατη διανομή ειναι η Leo4all.Φαντάσου οτι εχω φίλους που μου ζήτησαν να το κάνω και στο δικο τους σύστημα.Αλλωστε οι κινήσεις ειναι περίπου οι ίδιες για οποιαδήποτε εγκατάσταση και το θετικό στο Leo4all ειναι οτι δεν χρειάζεσαι να ψάχνεις για επιπλέον kexts μετά την εγκατάσταση. Χαρακτηριστικό στις δικές μου εγκαταστάσεις ειναι α)Η κάρτα γραφικών του επιτραπέζιου δουλεψε κατευθείαν με το λεο αφου με το τέλος της εγκαταστασης ειδα και το βίντεο εκκινησης του λειτουργικού όπως στο γνησιο (full QE/CI από την εγκατάσταση) β)η κάρτα ήχου στο Htpc με το iAtkos απλά ειχε στερεοφωνική έξοδο ενω με το λεο δουλεψαν όλες οι εισοδοι και οι έξοδοι (έδωσα ψηφιακή εξοδο στον ενισχυτη μου) Στο κατω κάτω προσωπικά μπορω να μιλησω και μόνο συμφωνα με αυτά που εχω δοκιμασει και δεν κάνω πλάκα οταν λέω οτι το κατεβαστηρι μου εγραφε υπερωρίες (αν θελεις σου στέλνω μια φωτο απο τα dvd που εφτιαξα).Φαντάσου μονο οτι καταφερα και εφτασα 2 φορες συνεχόμενα στο οριο τον λογαριασμό μου του rapidshare. Tελος πάντων,αν καταλαβες το πνευμα μου καλώς δεν πιάστηκα ή κάτι φίλος, απλά σου λέω πως υπάρχει ολόκληρο database με πληροφορίες για το ποιο dvd θα δουλέψει με ποιο mobo.... και εγώ αυτό που ήθελα να σου πω, είναι πως , εφόσον έκανες τόσα συστήματα να δουλέψουν, βάλε εδώ τα specs τους, και τον τρόπο που δούλεψαν για να τα συμβουλευτούν και άλλοι.... εμένα προσωπικά, το iatkos δούλεψε outofthebox, ενώ το leo4all χρειάστηκε κάποια τελευταία tweeks! για όνομα του θεού δλδ, δεν έχω ούτε εγώ, ούτε εσύ κάποιο κέρδος, απλά τα posts που βάζω είναι σου λέω μετά από έρευνω για το συγκεκριμένο σύστημα, και όχι απλά προσωπική άποψη, όπως έκανες εσύ μην αγώνεσαι δεν παρεξηγιέμαι
manos27m Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Καλημερα και παλι..Βρηκα το dvd που μου ειπες(zephyroth 10.5.2), εφτιαξα ενα partition 15gb το οποιο ονομασα leopard( δεν ηξερα τι format οποτε δοκιμασα και ntfs και fat32) αλλα οταν ξεκινησα την εγκατασταση μου λεει διαλεξε δισκο και δεν εχει καμια επιλογη απο κατω..Τι κανω???? Ευχαριστω πολυ
infected_dreams Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 το partition που έκανες σε fat32, όταν θα κάνεις boot απο το dvd του λεο, θα πας disk utility, και θα το κάνεις reformat σε HFS journaled
Χρήστος15 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 γειά σας έχω την alc888 και δεν έχω ήχο τι μπορώ να κάνω?
manos27m Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Μαλλον παλι θα σε κουρασω...Το θεμα μου ειναι το εξης..Πηγα στο disk utility αλλα οι μονη επιλογη που εχει για παρτιτιον ειναι να κανεις ολο το σκληρο reformat σε αλλο filesystem, οχι μονο ενα partition του σκληρου.Για ενα patrition εχει μονο τις επιλογες firstaid,erase,raid,restore που ακομα και erase που εκανα μετα δεν σου δινει αλλη δυνατοτητα να το κανεις mas os extended.Οποτε??
infected_dreams Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 @manos --> λοιπόν για να καταλάβω... έχεις έναν δίσκο, με δύο partition, στον ένα έχεις windows και στον άλλο θές να βάλεις mac.... λοιπόν... ακολούθησε αυτήν τη διαδικασία... στην περίπτωση που έχεις windows, θα σου κάνω paste τις οδηγίες.... 3. Create at least 6GB of unallocated space: - Press the windows logo in the bottom left corner of you screen (assuming that youʼre using Windows Vista) - Right click ʽcomputerʼ and select ʽmanageʼ - Select ʽDisk Managementʼ in the ʽComputer Managementʼ screen. - Select a partition with at least 6GB of free space - Right click it and hit ʼshrink volume”, type in the amount of space to shrink (at least 6GB) and hit ʽShrinkʼ. - Close all open windows. 4. Hit WINDOWS BUTTON + R and type ʽdiskpartʼ (without quotes) 5. Type in (press enter after you typed in a line): list disk select disk [the number of your disk] create partition primary id=af list partition select partition [the number of your new osx partition] active (if this doesnʼt work, try ʼset activeʼ without quotes) 6. όταν κάνεις αυτά τα βήματα, κάνε boot από το dvd και μετά disk utility και απ'εκεί το νέο partition που θα βρείς κάνε το format σε journaled extended @Χρήστος --> δοκίμασε εδώ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.