infected_dreams Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 και μιας και το λέω συχνά αυτό το πράγμα, όποιος θέλει να ποστάρει εδώ για βοήθεια, καλά κάνει να σημειώνει τα πιο κάτω στοιχεία.... όσο περισσότερα μου πείτε, τόσο το καλύτερο μπορώ να σας βοηθήσω.... 1) :κάρτα γραφικών 2) κάρτα ήχου 3) μητρική κάρτα 4) επεξεργαστή 5) ram 6) optical drives / hdd 7) ethernet / modem
Χρήστος15 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 εγω έβαλα μια χαρά τα μακ αλλά δεν έχω ήχο έχω leo4allv3 και πάει μια χαρά! επεισής drivers για κάρτα γραφικών που μπο΄ρω να βρω῞έχω την 8600gt 512 μητρική asr alive sata 2 glan amd athlon 5200+ x2 2gb ram
infected_dreams Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 kατέβασε αυτό για την κάρτα γραφικών σου.. όσο για ήχο, πες μου τι κάρτα ήχου έχεις, για να ξέρω πως να σε βοηθήσω
manos27m Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Καλησπερα και παλι..Συγνώμη για τα greeklish δεν το ειχα προσέξει..Λοιπον εχω τα εξής: 1)amd X2 3800(s939) 2)asus a8n-sli deluxe motherboard 3)ati radeon x800 gt 4)1gb ddr ram kingston 5)καρτα ηχου εχει πανω η μητρικη 6)3 σκληρους sata 160,250,400gb western digital 7)nec dvd-rw 3540 8)ethernet τις δυο θυρες τις μητρικης Αυτα ειναι link για την μητρικη: http://asus.com/products.aspx?l1=3&l2=15&l3=148&l4=0&model=375&modelmenu=1 http://www.pcper.com/article.php?aid=98&type=expert Ευχαριστω πολύ
infected_dreams Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 φίλε μάνο, παίζει να είσαι και από τους πιο τυχερούς με αυτό το mobo που έχεις καθώς όλα σχεδόν δουλεύουν out of the box χωρίς κανέναν ιδιαίτερο τρόπο.... οπότε ορίστε μια λίστα του τι θα κάνεις.... 1) installation dvd Zephyroth 10.5.2 2) Audio: Realtek ALC850 (Selected AC'97 from Customize list) 3) LAN: nForce4 built-in Gbit MAC (Selected forcedeth from Customize list) 4) Name of volume: Leopard ( όταν είναι για να κάνεις install τα μακ πρώτα από όλα, ονόμασε το δίσκο που θα τα βάλεις Leopard ) ---> κια για να είναι bootable EFI v8 plus MBR bootloader λογικά το motheboard και τα άλλα hardwares που έχεις δουλεύουν απευθείας χωρίς κανένα άλλο πείραγμα, αν βέβαια χρησιμοποιήσεις το installation dvd που σου ανέφερα πιο πάνω....
manos27m Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Καλημερα και παλι..Σε ευχαριστω πολυ...Απλα επειδη δεν το εχω ψαξει καθολου εχω τις εξης αποροιες: 1)Το dvd που λες που το βρισκβ για να το κατεβασω?? 2)Τι ειναι το bootable EFI v8 plus MBR bootloader? Ευχαριστω πολυ και παλι
infected_dreams Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 κοίτα επειδή έιναι βασικά παράνομο να βάζεις μακ σε κανονικό υπολογιστή, δεν μπορώ να σου πω,είναι εκεί και πάρτο.... θα το βρεις όμως στα γνωστά μέρη το EFI 8 είναι κάτι επιλογές που διαλέγεις την ώρα που κάνεις εγκατάσταση το λειτουργικό.... θα τα δεις....
nikoss_xx Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 @zerocool = για κάρτες realtek κοίταξε λιγάκι εδώ αν ενδιαφέρεσαι, υπάρχουν όλες οι συμβατές.... @bells = ποιό ακριβώς speedtouch έχεις φίλος; πες μου λιγάκι κατασκευαστή για να το κοιτάξω.... @dj_vts = δώσε μου μια αναλυτική κατάσταση του Hardware σου.... όπως soundcard, wi/fi, ethernet κλπ για να σου πώ ακριβώς τι θα δουλεύει και τι όχι.... @nikos_xx = όλα θα δουλεύουν μια χαρά, και συγκεκριμένα χρησιμοποίησε το kalyway 10.5.2 dvd, για τον ήχο θα χρειαστείς ή το ACL883 Tarugas patch ή το ALC883 driver που θα τα βρείς στο install DVD,ide σύνδεση δεν δουλεύει για τους δίσκους σου, οπότε μόνο τους sata "θα δει", το onboard wifi δουλεύει μια χάρα,η onboard ethernet κάρτα σου δεν θα δούλεψει, και κατά την διάρκεια του installation χρησιμοποίησε EFI & Vanilla Kernel.... τώρα για την κάρτα γραφικών σου δεν έχω δεί κάτι συγκεκριμένο αλλά άλλες 9800 δουλέυουν μια χαρά με gfx strings.... (πήγαινε εδώ για παραπάνω πληροφορίες του πως να το κάνεις για την κάρτα γραφικών.... ) λοιπών το εγκατέστησα και έχω τα εξής προβλήματα 1.δεν μου αναγνωρίζει κάρτα γραφικών (με αποτέλεσμα η ανάλυση να μην είναι καλή 1024χ768 σε οθώνη 21'') 2.δεν έχω ίντερνετ. 3.με το που κλείνω το pc δεν ξανά ανοίγει αμα δεν έχω μέσα το cd του mac ήχο πάντως μου έπαιξε με την πρώτη χωρις να κάνω τίποτα. καμία λύση για τα παρακάτω προβλήματα????
infected_dreams Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 1) για την κάρτα γραφικών σου πήγαινε εδώ.... όπως σου είχα πει και στο προηγούμενο ποστ μου για τον υπολογιστή σου.... οπότε ακολούθησε αυτές τις οδηγίες που σου έδωσα και πιστεύω πως όλα θα είναι εντάξει με την κάρτα γραφικών σου.... 2) ethernet δεν θα δουλεύει = οπότε δεν θα έχεις ιντερνετ, εκτος και αν αγοράσεις μια άλλη κάρτα δικτύου με 15-20 ευρώ.... 3) όσο για το dvd και boot δοκίμασε αυτό εδώ
DeXtEr_HoLaNd Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 2) ethernet δεν θα δουλεύει = οπότε δεν θα έχεις ιντερνετ, εκτος και αν αγοράσεις μια άλλη κάρτα δικτύου με 15-20 ευρώ. Εχω βαλει εδω και καποιο καιρο Mac OS X 10.5.2 και δουλευουν ολα αψογα! "Out Of The Box" οπως λενε... το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι δε δουλευη η ethernet. Εψαξα για drivers αλλα τιποτα. Εχω Asus M2N-E mobo αλλα οσο και να εψαξα το μονο που βρηκα ηταν ενα drivers για asus mother board αλλα δεν εκανε σε εμενα. Αν αγορασω καποια αλλη καρτα δικτυου θα δουλευη; Αν ναι τι μαρκα να αγορασω και πως θα το κανω εγκατασταση; Πρεπει να ξαναπερασω παλι απο την αρχη τα leopard;
infected_dreams Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 φιλαράκι μου πες μου ακριβώς πιο mobo εχεις επειδή υπάρχουν πολλά... δηλαδή... M2N-E M2N-E SLI M2N-E Deluxe.... και μετά θα σε βοηθήσω....
DeXtEr_HoLaNd Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 φιλαράκι μου πες μου ακριβώς πιο mobo εχεις επειδή υπάρχουν πολλά...δηλαδή... M2N-E M2N-E SLI M2N-E Deluxe.... και μετά θα σε βοηθήσω.... M2N-E εχω Tο εχω γραψει και στο πανω ποστ, δε το ειδες;
infected_dreams Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 ουπς συγννώμη τότε.... λάθος μου επειδή όμως δεν βρίσκω πιο ακριβώς ethernet έχεις, δοκίμασε αυτό : nForce 2/3/4/5 drivers επιλεγμένα στα install options από το installation dvd του Zephyroth 10.5.2
bells Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 @bells = ποιό ακριβώς speedtouch έχεις φίλος; πες μου λιγάκι κατασκευαστή για να το κοιτάξω.... το 535 το system profiler μου βγαζει αυτο USB Network Interface: Version: 1.01 Bus Power (mA): 500 Speed: Up to 12 Mb/sec Manufacturer: Speedtouch Product ID: 0x4062 Serial Number: 000e509d9b89 Vendor ID: 0x06b9 επισης πως κανω εγκαταστση το x11??
infected_dreams Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 ναι απλά ποιας εταιρείας είναι... το χ11 το κατεβάζεις από την σελίδα του μηλαριακίου και το εγκαθιστάς.... ή βγάλεις το package από το installation dvd και το βάζεις απ'εκεί....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.