Sayer Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Καλημερα παιδιά. Πρόσφατα πήρα από το eshop τον παρακάτω σκληρό δίσκο, http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.301738 Όλα καλά λειτουργεί εντάξει. Όμως, όταν τον εχω συνδεδεμένο στο laptop (σε κάποια usb) και δοκιμάσω restart, δεν μπαίνει με τίποτα στα windows, αλλά κολλάει στην μπλε οθόνη που λέει "windows is logging in". Mόνη λύση, αφιρώ το usb tου δισκου, και κάνω restart toy laptop με παρατεταμενη πίεση του διακόπτη on/off toy laptop. Παρακαλώ πολύ κάποια λύση? Είναι πολύ εκνευριστικό πρόβλημα. γιατί όταν κλείνω το laptop αν δε θυμηθώ να αφαιρέσω το usb toy, την επόμενη φορά θα κολλήσει και πάλι ο υπολογιστής. (στο bios, boot menu είναι επιλεγμενος ο δισκος του laptop, ο εξωτερικός δεν εμφανιζεται ως επιλογή, οπότε αποκλείεται να προσπαθει να bootarei απο εκεινον ετσι??) Eπίσης σε ubuntu δεν ανοιγει ο σκληρός, λέει "can't mount hdd" ,formatted as ntfs. Tι να κάνω? Μετανιώνω ήδη που πήρα αυτόν τον σκληρό,και όχι καποιον wd έστω και μικρότερης χωρητικότητας και πιο ακριβό.
John-lamia Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Το κόλλημα στο φόρτωμα των windows είναι ότι σου αλλάζει τα γράμματα των οδηγών Μπες σε ασφαλή λειτουργία κ δήλωσε τα γράμματα των οδηγών μαζί με τον σκληρό στην σωστή σειρά έτσι ώστε να μπορούν να φορτωθούν θα προγράμματα που ψάχνουν το path. Εξάλλου αν είναι USB σύνδεσε τον στο laptop σου όταν είναι ανοιχτό, θα τον δει κατευθείαν! Βαλτό κ στο σταθερό pc, σε μια usb να δεις τι παίζει….. Τώρα όσο αναφορά το ubuntu θα είναι θέμα drivers, δεν έχω δουλέψει ubuntu κ δεν θα ήθελα να σε παραπληροφορήσω…. Παντός ο σκληρός αποκλείεται να έχει κάποιο πρόβλημα από τεχνικής άποψης, έτσι θέλω να πιστεύω παντός….. Κάνε αυτά κ πες μας
Sayer Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Το κόλλημα στο φόρτωμα των windows είναι ότι σου αλλάζει τα γράμματα των οδηγών Μπες σε ασφαλή λειτουργία κ δήλωσε τα γράμματα των οδηγών μαζί με τον σκληρό στην σωστή σειρά έτσι ώστε να μπορούν να φορτωθούν θα προγράμματα που ψάχνουν το path. Κάνε αυτά κ πες μας Γεια χαρά και πάλι. Μπήκα με F8 σε ασφαλή λειτουργια όμως δεν μπορώ να διορθώσω το πρόβλημα. Aπό μια αναζητηση στο google, ειδα οτι καποιοι το αναφερουν ως προβλημα της motherboard.Έχω τον Toshiba A100-906. Επίσης δοκίμασα να βάλω 1η συσκευη boot το cd/dvd αλλά και πάλι τζίφος. Όσο αφορά τα ubuntu, ola ok αρκούσε ενα format του δισκου και πλέον τον βλέπει κανονικά.Μοναδικό πρόβλημα που παραμένει ειναι ότι τα windows δεν ανοιγουν αν τον εχω συνδεδεμένο από πριν τον δίσκο. Παρακαλώ για πιθανή βοηθεια/λύση. Ίσως έπρεπε να προτιμήσω έναν δίσκο με διακόπτη on/off.Tέλος πάντων καλούτσικος είναι κ με μεγάλη χωρητικότητα και σε καλή τιμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.