archsatan Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Άν ενδιαφέρει ακόμα κάποιον υπάρχει τρόπος να βρε8εί το πάσγουρντ του μσν. Δεδομένου ότι η μητέρα που έγραψε αυτό το θρέντ μπορεί να εισέλθει στο λειτουργικό (μσν άρα γουίντοους) της κόρης της μπορεί εύκολα ,με διάφορα προγραμματάκια(που στόχο έχουν να απομνημονεύουν κάθε πάσγουορντ που εισάγει ο χρήστης), να το βρεί. Αλλιώς υπάρχει και ένας λέϊμ τρόπος που στέλνεις τον άλλον σε μια ιστοσελίδα παρόμοια με το χοτμέϊλ η όποιο άλλο μέϊλ έχει, και πληκτρολογεί τον κωδικό του.Αν η κόρη της είναι μικρή μπορεί εύκολα να την ψαρώσει. Βέβαια υπάρχει και τρόπος μέσω χάκινγκ αλλά δεν ξέρω κατα πόσο είναι κάποιος σε θέση να σπάσει το μέϊλ.(υπάρχουν κάποιοι που το κάνουν αλλά δεν ξέρω αν όντως τα σπάνε ή κλέβουν απλά τον κόσμο).
De@th L0rd Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Αν ήμουν γονιός και τα παιδιά έμεναν μαζί μου τα περι προσωπικών δεδομένων θα τα αποκαλούσα ΤΡΙΧΕΣ αν τα παιδιά είναι ανήλικα.
Ma3str0 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Άνοιξε τα log files και δες με ποιους μιλάει και τι λέει, simple as that.
JohnnyDragon Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 μπα δεν είναι απόλυτο ότι μπορεί. Υπάρχει επιλογή στον msn να μην αποθυκεύει τα log files.
De@th L0rd Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Αν και δεν νομίζω να κοιτάει η Pandora το θέμα, δύο λέξεις.. Perfect Keylogger .Διάβασε καλά τις οδηγίες.
lefi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Σχετικά με τα post μετά το δικό μου. Καλό είναι να βάζει ένας γονιός ίντερνετ με τον όρο να γνωρίζει πλήρως της δραστηριότητες του παιδιού του, και αυτά να ξεκαθαρίζονται πριν μπει το ίντερνετ στο σπίτι. Ακόμα και τα απείθαρχα παιδία είναι πιο υπάκουα από όσο φαίνονται εάν αφήσεις εντελώς ελεύθερο το παιδί δεν ξέρεις τι γίνεται εξαρτάται και από το παιδί βέβαια. Επί την ευκαιρία πραγματικό περιστάτικο: Είμουνα σε ένα chat room (όχι πολλή ώρα γιατί δεν τα συμπαθώ) και σε ένα άδειο δωμάτιο μπαίνει μία και γράφει: "θέλεις να κάνουμε σεξ" εγώ πριν γράψω μήνυμα κοιτάω την ηλικία που δήλωσε και έγραφε 12. Μόλις το είδα πάω στο chat room και την έβλεπα να κάνει κυβερνοσέξ και γράφω μήνυμα: "ρε συ αυτή είναι 12 να πάει να κάνει νανάκια" ΄και σταμάτησε ο συνομιλιτής την συνομηλία υποθέτω ότι θα τσαντίστηκε αυτή αλλά καλά να πάθει.
Reno Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Καλυτερα να συζητησετε. Γιατι αυτο που ζητας μπορει να επιρεασει της σχεση σας
21century Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Μπορει να επηρεάσει μπορει και όχι. Παντως με το εργαλείο Γονικού ελέγχου στα Βίστα αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή τουλάχιστον ως χρήισμου εργαλείου για τους γονείς..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.