Προς το περιεχόμενο

Ανήλικοι και Internet

pandora-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άν ενδιαφέρει ακόμα κάποιον υπάρχει τρόπος να βρε8εί το πάσγουρντ του μσν. Δεδομένου ότι η μητέρα που έγραψε αυτό το θρέντ μπορεί να εισέλθει στο λειτουργικό (μσν άρα γουίντοους) της κόρης της μπορεί εύκολα ,με διάφορα προγραμματάκια(που στόχο έχουν να απομνημονεύουν κάθε πάσγουορντ που εισάγει ο χρήστης), να το βρεί. Αλλιώς υπάρχει και ένας λέϊμ τρόπος που στέλνεις τον άλλον σε μια ιστοσελίδα παρόμοια με το χοτμέϊλ η όποιο άλλο μέϊλ έχει, και πληκτρολογεί τον κωδικό του.Αν η κόρη της είναι μικρή μπορεί εύκολα να την ψαρώσει. Βέβαια υπάρχει και τρόπος μέσω χάκινγκ αλλά δεν ξέρω κατα πόσο είναι κάποιος σε θέση να σπάσει το μέϊλ.(υπάρχουν κάποιοι που το κάνουν αλλά δεν ξέρω αν όντως τα σπάνε ή κλέβουν απλά τον κόσμο).

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν ήμουν γονιός και τα παιδιά έμεναν μαζί μου τα περι προσωπικών δεδομένων θα τα αποκαλούσα ΤΡΙΧΕΣ αν τα παιδιά είναι ανήλικα.

Δημοσ.

Αν και δεν νομίζω να κοιτάει η Pandora το θέμα, δύο λέξεις..

Perfect Keylogger .Διάβασε καλά τις οδηγίες.

Δημοσ.

Σχετικά με τα post μετά το δικό μου.

Καλό είναι να βάζει ένας γονιός ίντερνετ με τον όρο να γνωρίζει πλήρως της δραστηριότητες του παιδιού του, και αυτά να ξεκαθαρίζονται πριν μπει το ίντερνετ στο σπίτι. Ακόμα και τα απείθαρχα παιδία είναι πιο υπάκουα από όσο φαίνονται εάν αφήσεις εντελώς ελεύθερο το παιδί δεν ξέρεις τι γίνεται εξαρτάται και από το παιδί βέβαια. Επί την ευκαιρία πραγματικό περιστάτικο: Είμουνα σε ένα chat room (όχι πολλή ώρα γιατί δεν τα συμπαθώ) και σε ένα άδειο δωμάτιο μπαίνει μία και γράφει: "θέλεις να κάνουμε σεξ" εγώ πριν γράψω μήνυμα κοιτάω την ηλικία που δήλωσε και έγραφε 12. Μόλις το είδα πάω στο chat room και την έβλεπα να κάνει κυβερνοσέξ και γράφω μήνυμα: "ρε συ αυτή είναι 12 να πάει να κάνει νανάκια" ΄και σταμάτησε ο συνομιλιτής την συνομηλία υποθέτω ότι θα τσαντίστηκε αυτή αλλά καλά να πάθει.

Δημοσ.

Μπορει να επηρεάσει μπορει και όχι. Παντως με το εργαλείο Γονικού ελέγχου στα Βίστα αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή τουλάχιστον ως χρήισμου εργαλείου για τους γονείς..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...