Προς το περιεχόμενο

Ανήλικοι και Internet

pandora-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

+1000000000000000000000000000000000000000000000 στον parsifal

Πραγματικά όλοι ξαφνικά γίναμε γονείς και ειδικοί!

Όσο ανοιχτόμυαλος και αν είναι κάποιος όσο cool,

αν δεν έχει δικά του παιδιά η γνώμη του είναι για τα πανηγύρια...

Η γυναίκα ζήτησε προγράμματα και όχι συμβουλές ειδικής παιδικής μεταχείρισης!

Ακόμα και ψυχολόγος να είναι κάποιος,

αν δεν έχει παιδιά δεν μπορεί να καταλάβει πολλά πράγματα,

είναι μόνο στην θεωρία και όχι στην πράξη ειδικός.

Λοιπόν Πανδώρα κάνε ένα Search στο Google

με θέμα keylogger, msn spy, κτλ κτλ κτλ και

αν βρεις κάτι που να σε ενδιαφέρει PM me ;)

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν μπορει να καταλαβει αλλα μπορει να φανταστει τι θα εκανε στην θεση της πανδωρας.

Δημοσ.

ρε παιδια η κοπελα λυση στο θεμα της ψαχνει και οχι να της πουμε τι πρεπει να κανει με την κορη της ή τι ειναι ηθικο και τι οχι.

Οποιος ξερει και μπορει να την βοηθησει. Σιγουρα ξερει καλυτερα απο τον καθενα μας πως να μεγαλωσει το ιδιο της το παιδι.

Αμεσως πεταχτηκαν οι ηθικολογοι. αν μπλεξει πουθενα το παιδι να δω τι θα λενε τοτε....

Αλλα τοτε θα ειναι αργα...

Δημοσ.
Αμεσως πεταχτηκαν οι ηθικολογοι. αν μπλεξει πουθενα το παιδι να δω τι θα λενε τοτε.... Αλλα τοτε θα ειναι αργα...

...Συγγνώμη...ΤΙ ακριβώς κάνει δηλαδή ένας "ηθικολόγος" ; ! (...προτιμάς μια συμβουλή από ΑΝ-ηθικολόγο δηλαδή, σωστά ; !)

@ parsifal - αν και με πρόλαβε ο danaos... Για να καταλάβω, άσχετα από το αν είναι σωστή ή όχι μια πρόταση/προτροπή/συμβουλή/άποψη έστω,,,πρέπει να επικυρωθεί - εν προκειμένω - από οικογενειακό βιβλιάριο ; ! (...όχι απλά "σκληρή"...Απίστευτη μου φάνηκε η δήλωση αυτή ! )

...Το ΑΛΛΟ θέμα πάντως που θέτεις, αν θα έπρεπε ή όχι να συνεχίσουν όσοι έχουν κάνει υπέρβαση από το parental control στο...control the parent, ΕΙΝΑΙ όντως ένα θέμα.

Προσωπικά νομίζω πως περί "φιλοσοφίας" άκουσε ήδη αρκετά η Πανδώρα, κι από δω και πέρα....κρίνει.

ΔΕΝ έχω να προτείνω μεθόδους και software. Όμως επίσης πιστεύω, ότι ακόμη και να είχα, όταν κάποιος έχει ΚΑΤΙ να πει, εκτός απ' το να προτείνει τις ζητούμενες μεθόδους, καλό είναι να αναφέρει κι αυτό το κάτι παραπάνω που του περνάει απ' το μυαλό...

Πανδώρα, don't worry, δεν περιμέναμε εσένα για ν' "ανάψουμε"...:-)

(...και για μια ακόμα φορά, ακόμα κι αν μπεις - που ως φαίνεται θα μπεις - στη διαδικασία της "παρακολούθησης" της μικρής...για τελευταία φορά θα σου πω κοίτα εκτός από το επιμέρους μήπως ΑΛΛΟΥ είναι το θέμα...Γιατί αν αυτή τη φορά ΔΕΝ "εντοπίσεις" κάτι...θα κοιμάσαι ήσυχη ; Ούτε λοιπόν να γίνεις αστυνόμος - μέχρι πότε ; - της κόρης σου είναι λύση...Ελπίζω ΕΣΥ τουλάχιστον να με κατάλαβες...)

Δημοσ.
...Συγγνώμη...ΤΙ ακριβώς κάνει δηλαδή ένας "ηθικολόγος" ; ! (...προτιμάς μια συμβουλή από ΑΝ-ηθικολόγο δηλαδή, σωστά ; !)

@ parsifal - αν και με πρόλαβε ο danaos... Για να καταλάβω, άσχετα από το αν είναι σωστή ή όχι μια πρόταση/προτροπή/συμβουλή/άποψη έστω,,,πρέπει να επικυρωθεί - εν προκειμένω - από οικογενειακό βιβλιάριο ; ! (...όχι απλά "σκληρή"...Απίστευτη μου φάνηκε η δήλωση αυτή ! )

...Το ΑΛΛΟ θέμα πάντως που θέτεις, αν θα έπρεπε ή όχι να συνεχίσουν όσοι έχουν κάνει υπέρβαση από το parental control στο...control the parent, ΕΙΝΑΙ όντως ένα θέμα.

Προσωπικά νομίζω πως περί "φιλοσοφίας" άκουσε ήδη αρκετά η Πανδώρα, κι από δω και πέρα....κρίνει.

ΔΕΝ έχω να προτείνω μεθόδους και software. Όμως επίσης πιστεύω, ότι ακόμη και να είχα, όταν κάποιος έχει ΚΑΤΙ να πει, εκτός απ' το να προτείνει τις ζητούμενες μεθόδους, καλό είναι να αναφέρει κι αυτό το κάτι παραπάνω που του περνάει απ' το μυαλό...

Πανδώρα, don't worry, δεν περιμέναμε εσένα για ν' "ανάψουμε"...:-)

(...και για μια ακόμα φορά, ακόμα κι αν μπεις - που ως φαίνεται θα μπεις - στη διαδικασία της "παρακολούθησης" της μικρής...για τελευταία φορά θα σου πω κοίτα εκτός από το επιμέρους μήπως ΑΛΛΟΥ είναι το θέμα...Γιατί αν αυτή τη φορά ΔΕΝ "εντοπίσεις" κάτι...θα κοιμάσαι ήσυχη ; Ούτε λοιπόν να γίνεις αστυνόμος - μέχρι πότε ; - της κόρης σου είναι λύση...Ελπίζω ΕΣΥ τουλάχιστον να με κατάλαβες...)

Σε κατάλαβα απόλυτα washcloud! Κι εγώ στη θέση σου τα ίδια θα σου έλεγα, απλά αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην μεινεκτική θέση να ζητάω εγώ συμβουλές αντί να δίνω! Ελπίζω να στο ανταποδώσω όποτε μπορέσω και με το παραπάνω!:-)

Τσάο!!

Δημοσ.
...ναι έτσι απλά είναι τα πράγματα... Κόψ' της τον υπολογιστή. Κι όταν θα γίνει 16 και 17 και 18, κοψ' της και την βραδυνή έξοδο. Κι όταν έρθει ο καιρός να σπουδάσει, φρόντισε να μην φύγει για σπουδές, αλλά ό,τι κάνει να το κάνει εντός πόλεως. Και μη την στείλεις και την 5ήμερη, γιατί εκεί οι νέοι πηδιώσαντε.

...Στο μπουκάλι να την βάλεις, αν είναι αποφασισμένη να βγάλει τα μάτια της, θα τα βγάλει. Και άσχημα κι όλας. Και στα 13. Και στα 15. Και στα 18 και στα 28. Άμα το 'χει η κούτρα της να κατεβάζει ψείρες.

Το παιδί δεν μπορείς "να το κάνεις άνθρωπο". Σε γενικές γραμμές τουλάχιστον, γιατί εξαρτάται κι απ' το εκάστοτε παιδί. Μπορείς πάνω απ΄όλα να του δείξεις τί είναι άνθρωπος, και πόσο καλό είναι γι' αυτό να είναι άνθρωπος.

Δοκίμασε "απλά" να το "περιορίσεις" το παιδί, και συγχαρητήρια που το 'χασες. Θα του κόψεις το pc μια βδομάδα. Ωραία, πες και λειτουργεί αυτό, ξενερώνει, "φοβάται" και "σέβεται", και άλλα φαντασιόπληκτα. Αν όμως ΔΕΝ πάει έτσι ; Αν το "κρατήσει" μέσα του για μια βδομάδα, και μετά επιστρέψει ΚΑΙ δριμύτερο, και ενοχλημένο απ' το "χέρι" που του έβαλες ;

Δεν είναι λοιπόν τόσο θέμα "δημοκρατικότητας" , και "ελευθεριότητας". Θέμα μην κάνεις μαλακία είναι.

Και τί πα' να πει "τεχνολογικό φόρουμ είμαστε". Όποιος θέλει ας δώσει πληροφορίες για παρακολούθηση της κόρης της, όποιος θέλει ας δώσει τις σκέψεις του. Άσε που το δεύτερο μπορεί να κάνει περισσότερο καλό.

Πανδώρα, είπες αρκετά περί του πώς χειρίζεσαι την ανατροφή τους. Εγώ όμως διακρίνω ότι υπάρχει μια "απόσταση". Όσο παιδί κι αν είναι, θα έπρεπε ήδη να καταλαβαίνει την αξία του να μην κάνει πράγματα πίσω από την πλάτη σου. Εκτός πια κι αν είναι τόσο "στραβό", ή στον αντίποδα έχει τόσο ώριμη προσωπικότητα, που κρίνει ότι α)δεν πρόκειται να βλάψει τον εαυτό του με τις ενέργειές του, β) για τον πρώτο λόγο είσαι "γραφική" στα μάτια της, κι απλά κάνει ό,τι είναι να κάνει άφοβα, κι ο τρόπος είναι "πίσω απ την πλάτη σου". Σα να σου λέω δηλαδή, "είσαι σίγουρη ότι κάνεις καλά τη δουλειά σου ως γονέας" ; Πολύ πιθανό το παιδί να "κρύβεται" και να σε "παρακούει" γιατί κάτι δεν κάνεις καλά. Λες ναι μεν ότι την εμπιστεύεσαι, αλλά δεν βλέπω σιγουριά. Και φυσικά, ό,τι και να λέμε εδώ, αν δεν ζει κάποιος την κατάσταση από κοντά, ό,τι και να λέει μπορεί πρακτικά να είναι μπούρδες.

Διακρίνω επίσης μια "προστατευτικότητα" του τύπου "αστυνόμος". Από εκείνο που είπες πως "κάποιος έξυπνος της έφτιαξε έναν λογαριασμό....". δηλαδή βλέπω μια "απόσταση" όπως είπα. Το θέμα θα ήταν να μην τα βάζεις "με τους έξυπνους"...Το θέμα είναι ΗΔΗ το παιδί να είναι σε θέση να ξεχωρίσει αν πάει να μπει σε επικίνδυνα μονοπάτια, και όταν του μιλάς για αυτά όχι να σε "υπακούει"...αλλά να σε ακούει.

Δεν ξέρω πόσο λύση είναι η "παρακολούθηση". Κάνε ό,τι νομίζεις, αλλά νομίζω δεν είναι αυτή η λύση....

χμ...όχι απλά +1.

πανδώρα, κατάλαβες με ποιο πνεύμα σου απάντησα.ούτε σαν ηθικό στοιχείο, ούτε τίποτα.απάντησα σύμφωνα με αυτό που πιστεύω και θεωρώ σωστό.

το ότι δεν είμαι γονιός δεν μου στερεί το δικαίωμα της άποψής μου κύριοι...(προς πάντες, members, seniors, mods).σαφώς δεν μπορώ να ξέρω, αλλά και εγώ γονείς έχω, και καταλαβαίνω κάποια πράγματα.

θεωρώ σημαντικό αυτό που είπε ο washcloud.ότι αν κάνεις την χαζή, πραγματικά χαζή κίνηση να της κόψεις το ίντερνετ(είτε για 1 εβδομάδα, ακόομα και 1 ώρα), δεν θα καταφέρεις κάτι στην καλύτερη, στη χειρότερη θα έχεις άκρως αντίθετα αποτελέσματα.

τώρα κάτι απόψεις "πλάκωσέ τη" και τα λοιπά, απλά δεν τις σχολιάζω, και απ'ότι ΄χω καταλάβει, και εσύ τις αγνοείς.

το Insomnia, είναι τεχνολογικό forum, αλλά κοιτάξτε πώς το ξεκίνησε η πανδώρα.δεν είπε απλά θέλω πρόγραμμα παρακολούθησης, αλλά έκανε ολόκληρη εισαγωγή!μην παρεξηγηθούμε, απόλυτα θεμιτό αυτό, εγώ είμαι υπέρ του διαλόγου πέραν του "αυτό είναι το πρόγραμμα".

τέλος, επειδή κούρασα, να πω ότι ΔΕΝ αγνοώ τους κινδύνους, υπάρχουν, αλλά ας μην φτάνουμε στα άκρα.γιατί αυτά δεν φέρνουν ποτέ επιθυμητά αποτελέσματα.

δηλαδή εγώ ούτε θα βάραγα το παιδί, ούτε θα του έλεγε να κάνει ό,τι θέλει.μία μέση κατάσταση, και αν ο γονιός και το παιδί έχουν καλές προθέσεις, όλα καλά.

αυτά από έναν νέο, που δεν έχει παιδιά.

συγγνώμη κιόλας, θα φροντίσω να κάνω παιδιά πριν ξαναμιλήσω.

Δημοσ.
χμ...όχι απλά +1.

πανδώρα, κατάλαβες με ποιο πνεύμα σου απάντησα.ούτε σαν ηθικό στοιχείο, ούτε τίποτα.απάντησα σύμφωνα με αυτό που πιστεύω και θεωρώ σωστό.

το ότι δεν είμαι γονιός δεν μου στερεί το δικαίωμα της άποψής μου κύριοι...(προς πάντες, members, seniors, mods).σαφώς δεν μπορώ να ξέρω, αλλά και εγώ γονείς έχω, και καταλαβαίνω κάποια πράγματα.

θεωρώ σημαντικό αυτό που είπε ο washcloud.ότι αν κάνεις την χαζή, πραγματικά χαζή κίνηση να της κόψεις το ίντερνετ(είτε για 1 εβδομάδα, ακόομα και 1 ώρα), δεν θα καταφέρεις κάτι στην καλύτερη, στη χειρότερη θα έχεις άκρως αντίθετα αποτελέσματα.

τώρα κάτι απόψεις "πλάκωσέ τη" και τα λοιπά, απλά δεν τις σχολιάζω, και απ'ότι ΄χω καταλάβει, και εσύ τις αγνοείς.

το Insomnia, είναι τεχνολογικό forum, αλλά κοιτάξτε πώς το ξεκίνησε η πανδώρα.δεν είπε απλά θέλω πρόγραμμα παρακολούθησης, αλλά έκανε ολόκληρη εισαγωγή!μην παρεξηγηθούμε, απόλυτα θεμιτό αυτό, εγώ είμαι υπέρ του διαλόγου πέραν του "αυτό είναι το πρόγραμμα".

τέλος, επειδή κούρασα, να πω ότι ΔΕΝ αγνοώ τους κινδύνους, υπάρχουν, αλλά ας μην φτάνουμε στα άκρα.γιατί αυτά δεν φέρνουν ποτέ επιθυμητά αποτελέσματα.

δηλαδή εγώ ούτε θα βάραγα το παιδί, ούτε θα του έλεγε να κάνει ό,τι θέλει.μία μέση κατάσταση, και αν ο γονιός και το παιδί έχουν καλές προθέσεις, όλα καλά.

αυτά από έναν νέο, που δεν έχει παιδιά.

συγγνώμη κιόλας, θα φροντίσω να κάνω παιδιά πριν ξαναμιλήσω.

Χαίρομαι που μου απαντάς GiannisMetal και ακόμα περισσότερο χαίρομαι που δε με ειρωνεύεσαι παρόλο που είσαι αρνητικός στο να ελέγξω τις επαφές της στο μσν. Το γεγονός οτι δεν είσαι ακόμα γονιός, δεν σε καθιστά αναρμόδιο να πεις τη γνώμη σου στο θέμα, ίσα-ίσα η γνώμη σου φέρει μεγάλη βαρύτητα, γιατί εκπροσωπείς τη νέα γενιά!! Πίστεψέ με είμαι αρκετά μοντέρνα μαμά, δεν χτυπάω τα παιδιά μου, δεν τα τιμωρώ μαλακιωδώς και δεν έχω σκοπό να της κόψω το ιντερνετ ούτε ένα λεπτό. Ίσως είμαι πολύ πονηρεμένη διότι έχω τσεκάρει τον κόσμο στο διαδίκτυο και είναι το ίδιο σκατά με τον κόσμο εδώ έξω. Απλά θέλω να μεγαλώσει λίγο ακόμα και να ωριμάσει ώστε να είναι δυνατή πριν της "αφήσω" τελείως το χέρι. Αυτά.

Ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ!!:-)

Δημοσ.

ρε πλακωσε το στις σφαλιαρες που μου θελει κ msn απ'τα 13...με τροπο ομως...ποιος ξερει με τι αλβανους μιλαει εκει μεσα?

Δημοσ.

τελικα υπηρχε τιποτα υποπτο ?

να λεγα οτι παιζουν παιχνιδια να λεγα οκ,αλλα να τσαταρουν παιδια δημοτικου το θεωρω τραγικο.οπως κ να χουν κινητο.

πριν καμμια 10αρια χρονια ηταν εξαιρεσεις οσα παιδια μπαιναν στο ιντερνετ απο λυκειο...τοσο γρηγορα αλλαξαν τα πραγματα ?

αν κ για να πω την αληθεια τα ζηλευω που μπορουν κ παιζουν απο κεινες τις ηλικιες παιχνιδια σε xbox,ps3,pc k μαλιστα multiplayer

• Super Moderators
Δημοσ.

Η γενική συζήτηση για το θέμα "Ανήλικοι και Internet" μεταφέρθηκε από το αρχικό thread στο παρόν.

Το αρχικό thread παρόν περιορίζεται στις τεχνικής φύσης συμβουλές, εδώ μπορούμε να συζητήσουμε πιο γενικά για το θέμα. ;)

Δημοσ.

τώρα είναι το internet παλιότερα ήταν τα κινητά... chat μέσο κινητού με αγνωστους.. ακόμα χειρότερο γιατί χαλούσες και άπειρα λεφτά σε κάρτες.. η σου έπαιρνε κάρτες ο άγνωστος για να μιλήσετε... είχα 2 φίλες που άρχισαν στα 12 αυτό το chat με το κινητό.μου λέγανε πως τους αγοράζανε κάρτες.. η εξέλιξη τις ιστορίας δεν είναι ιδιαιτερα καλή.. στις αρχή σχέσεις, μετά όργια και αλλα που έμαθα αργότερα.. κρίμα

sημερα βλέπω άπειρα 12-14χρονά στο hi5 και στο msn κλπ ακόμα και γνωστά πιτσιρίκια που τα ήξερα από 5 χρόνwν βγάζουν φωτό στο hi5 με ανοιχτά ντεκολτέ και βαμμένα σαν "στριπτιτζουδες". επίσης μιλάνε στο msn με τον κάθε άγνωστο και φυσικά eventually κάνουν σχεσείς με πολύ μεγαλύτερους. same shit different day

ο καθένας μεγαλώνει τα παιδιά του όπως ξέρει αλλα στο mpla mpla είμαστε.. δεν χρειάζεται να έχεις γνώμη ειδικού για να μιλήσεις

κάπου διάβασα ότι βγήκε νέος νομος που αφορά την επικοινωνία μέσο internet με ανηλικους κάτω τον 15.. όσοι έχουν οποιαδήποτε επικοινωνία θα διώκονται !

Δημοσ.

Όλοι εσείς που λέτε "μιλάω στο msn από τα 13 μου" άντρες/αγόρια δεν είστε ? Αυτό δεν σας λέει τίποτα ? Πιο εύκολο είναι να αποπλανήσουν εσάς ή το μικρό κοριτσάκι ? Ίσα ίσα που και με μεγαλύτερη να πάτε,μπράβο θα σας πουν.Μη λέμε ότι θέλουμε...Πρώτα το msn και μετά το hi5 με φωτογραφίες σαν από πορνοταινία(όπως αναφέρθηκε).Αλλά πολλές δεν το καταλαβαίνουν,ότι μόνο κακό κάνουν,αφήνουν και τα comments λιγουριών και χαίρονται...εδώ παρασύρονται μεγαλύτερες,το 13χρονο κοριτσάκι δεν θα παρασυρθεί?Το κοριτσάκι δε ξέρει,νιώθει όμορφα με την όλη κατάσταση και συνεχίζει και μετά ο κάθε ανώμαλος βρίσκει ευκαιρία.

Κι επειδή έχουμε την κακή συνήθεια να σχολιάζουμε τους άλλους όταν κάτι τους συμβαίνει(αααα η κόρη του τάδε καλό τσουλί)...τι θα κάνουμε αν μας συμβεί το ίδιο ?

Δημοσ.

Εγώ θα το έλεγα στη μαμά μου.

Πέρα από την πλάκα, δεν έχω κάτι περισσότερο να πω από όσα είπε ήδη ο παρεδώσε: προφανώς η επικοινωνία (όρος διάφορος της κατήχησης) είναι το Α και το Ω σε μια σχέση μητέρας-παιδιού, αλλά θεωρώ πως αυτό θέτει απλώς τα θεμέλια μιας μακροπρόθεσμης άνεσης και εμπιστοσύνης. Κανένα παιδάκι στα 13 δεν έχει τη δυνατότητα να αντιληφθεί στην ολότητά τους τα όσα τους πει κάποιος μεγαλύτερος, όση καλή θέληση και αν έχει. Δεν γίνεται να περιμένεις από ένα παιδάκι να καταλάβει πως δεν είναι (γιατί ΔΕΝ είναι) σε θέση να αντιληφθεί μέσα από ένα πισί τις προθέσεις του άλλου και όταν μάλιστα μιλάμε για μια ηλικία κατά την οποία ξεκινάει ο δρόμος προς το cool status, ε, περιμένεις την πρώτη κορύφωση της καμπύλης επιπολαιότητας (η δεύτερη με την είσοδο στο λύκειο και η τρίτη στα 18) κάτι που δύσκολα δε θα συνοδεύεται και από αντιδράσεις.

Οπότε έχουμε που έχουμε μια μειωμένη δυνατότητα πολυπρισματικής αντίληψης λόγω απλής ηλικίας, έχουμε μια ηλικία που είναι δύσκολη εξ ορισμού για αγοράκια ή κοριτσάκια (να σας συστήσω τις ορμόνες) και φυσικά έχουμε και τον χαρακτήρα που είναι ένα σχετικά ιδιαίτερο γνώρισμα. Μπορεί να μιλάμε για ένα εκ φύσεως δύσπιστο παιδί, μπορεί να μιλάμε και για κάποιο κοριτσάκι που θέλει να πουλήσει μούρη που μιλάει με κάποιον 30χρονο επειδή θέλει να το παίξει ώριμη και "γυναίκα". Κατά τον ίδιο τρόπο, μπορεί η Πανδώρα να είναι μια υπερπροστατευτική μαμά, πράγμα που δε νομίζω γιατί αν ήταν, θα είχε κόψει το ίντερνετ χωρίς πολλά-πολλά, ή μπορεί να είναι απλώς υποψιασμένη.

Το θέμα είναι, ρισκάρεις;

Τα μέσα που αγιάζονται, -η παραβίαση του απορρήτου του παιδιού σου, όταν (1) αυτό είναι 13 και αν έχεις άδικο, άντε να μάθεις με ποιο αγοράκι κρατιέται χεράκι στο διάλειμμα και (2) είναι μη-αμφισβητήσιμο πως το κάνεις για το καλό του-, είναι πράγματι τόσο κακά μπροστά στο ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ να παίξει μια στραβή;

Ο παρεμβατικός μου εαυτός λέει όχι.

Ο φιλελεύθερος συμφωνεί.

Κουβέντα και software, better safe than sorry.

Δημοσ.

Το θετικο με το ιντερνετ ειναι οτι σου προσφερει μεγαλη ευκολια και εξυπηρετηση σε διαφορες υπηρεσιες και προσβαση σε μια μεγαλη ποικιλια θεματων ωστε να βρεις αυτο που ψαχνεις.Τα τελευταια περιπου 6 χρονια εχει γινει ακομη πιο προσιτο για ολους με απιστευτα χαμηλες τιμες.Ολοι εχουν στο σπιτι τους μια συνδεση στο νετ.Αλλα εχει αντικαταστησει πολλες δραστηριοτητες κυριως των μικρων παιδιων.Εχουν κολλησει στην οθονη με τις ωρες παιζοντας παιχνιδιας βιας και ας ειναι και 8 χρονων.Κανουν οτι θελουνε χωρις να τα ελεγχει κανεις.Ενα απροσωπο μεσων που πρεπει κατα καποιον τροπο να ελεγχετε πληρως γιατι οπως παμε....θα εχουμε ασχημα αποτελεσματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...