Campah Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 η Nvidia μόλις έβγαλε την GTX280 και υπάρχει προς πώληση στην Ελλάδα έχω διάβαση αρκετά Reviews για την κάρτα και έχω δει πολύ καλά σχόλια και Εφέσων θέλω να αγοράσω καινούργιο Η/Υ σκεφτομαι να τιν αποκτήσω Είναι ολοκαίνουργια σειρά τις Nvidia και το κυριότερο είναι ότι είναι Single chip, χωρίς να μπλέκεις με SLI που ακόμα έχει πολλά προβλήματα η με 9800 που είναι ουσιαστικά 2 κάρτες μαζί. Τιμή βεβαία κυμαίνεται στα 500-550 ευροπουλα και είναι ακριβή Πληροφορείς και γνώμες για την κάρτα και ότι γενικά ξέρετε περί του θέματος αυτού είναι ευπρόσδεκτες Παρακαλώ βοηθείστε!!!
Skylined Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 δε νομίζω να χρειάζεσαι βοήθεια! αν θέλεις βέβαια διεξάγεται ήδη συζήτηση για το θέμα!
iced Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Με λιγα λογια... Θες να παιζεις χωρις συμβιβαμους? Εχεις τουλαχιστον 22" μονιτορ ή σκοπευεις να αποκτησεις? Εχεις το συστημα που να την στηριξει, μαλλον τι συστημα εχεις? Επισης καλοκαιριατικα θα παιξεις παιχνιδια? Αν απαντησεις σε αυτα με ειλικρινεια θα βγαλουμε ακρη αμεσως...
Skylined Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 περίμενε να δεις τις προτάσεις της ΑΤΙ... η GTX280 είναι ακριβή και ενεργοβόρα η 9800Χ2 δουλεύει μια χαρά και είναι φθηνότερη
liopyr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Ακριβώς απο κάτω http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=246887 Κοίτα τις τελευταίες σελίδες για περισσότερες πληροφορίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.