Προς το περιεχόμενο

ΝΕΧΤ-nextgen!

p3tran

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2585849022_2dc42296fe_b.jpg

REALTIME INTERACTIVE tech demo AMD

συνταγη:

2 χ gpu amd "RV770" 1terra εκαστη.

1 χ cpu quad phenom μπλα μπλα

αποτελεσμα:

κλικ->> http://www.amd.com/us-en/assets/content_type/DigitalMedia/AMD_Ruby_S04.swf

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

2585016023_341219cf32_b.jpg

AMD press release:

http://www.amd.com/us-en/Corporate/VirtualPressRoom/0,,51_104_543~126630,00.html

Cinema 2.0 info:

http://www.amd.com/us-en/Corporate/AboutAMD/0,,51_52_15438_15106,00.html?redir=cin01

Realtime Interactive Demo info:

ATI icon “Ruby” stars in the first-ever Cinema 2.0 experience.

Rendered in real-time and interactive, this is a brief video from the first Cinema 2.0 demo, premiered by AMD in San Francisco on June 16, 2008. The interactive demo was rendered by a single PC equipped with two "RV770" codenamed graphics cards powered by an AMD Phenom™ X4 9850 Processor and AMD 790FX Chipset. The full demo shows cinema-quality digital images rendered in real-time with interactivity. Check back later this summer for a video of the full Ruby Cinema 2.0 demo.

Δημοσ.

Δηλαδή άμα αυτά υπάρχουν τώρα σε καμιά δεκαριά χρόνια τι θα έχουν φτιάξει? :shock:

Άντε να δούμε πότε θα τα έχουμε σπίτι μας τέτοια πράματα.

Δημοσ.
Άντε να δούμε πότε θα τα έχουμε σπίτι μας τέτοια πράματα.

Άστο αυτό. Νομίζω πως θα αργήσουμε να έχουμε κάτι τέτοιο:

2 χ gpu amd "RV770" 1terra εκαστη.

:P :p :P :p

Δημοσ.

Για τα PC ουτε next-nextgen ειναι ουτε θα αργησουμε να δουμε κατι τετοιο.

Οι καρτες τις ATI με το πυρηνα RV770 θα κυκλοφορησουν στις 23 Ιουνιου και το συστημα στο οποιο "τρεχει" το tech demo θα ειναι διαθεσιμο.

Εγω παντως δεν θα ενθουσιαζομουν και πολυ απο ενα tech demo...

Αλλωστε συμφωνα με την ATI και η προηγουμενη γενια ειχε την επεξεργαστικη ισχυ του 1 TerraFlop...

54053dc3-8fed-4435-9bb4-ac970385ecfb.jpg

...αλλα φυσικα δεν ειδαμε κατι τετοιο.

Σιγουρα οι καινουργιες καρτες γραφικων (GT200 και RV770) ειναι πολυ πιο ισχυρες απο την προηγουμενη γενια, ισως και διπλασιες επιδοσεις, αλλα αυτο που μετραει ειναι οι επιδοσεις στα παιχνιδια και οχι τα tech demo.

Υ.Γ: Οι RV770x2 λογικα θα εχουν ιδια επιδοση με μια NVIDIA GTX280 που κυκλοφορει ηδη.

Δημοσ.

για τις κονσολες ομως ειναι.

αλλωστε εδω ειναι console section.

θα μπορουσα να πω οτι ειναι σχετικα λογικο να περιμενουμε τετοιες επιδοσεις απο το επομενο xbox, του χρονου ή το πολυ του παραχρονου. ;p

τωρα για το επομενο playstation.... μεχρι το 2015 σιγουρα τα πραγματα θα ειναι ακομα πιο ζωφερα! ;ppPPPppPPPPppPPPPPppPPPPPpp

και φυσικα, ενω για τα pc ενα techdemo ενος κατασκευαστη οντως δεν εχει και πολυ νοημα στο πως αυτο μεταφραζεται στα τελικα games,

οι κονσολες αν το καλοσκεφτεις, ειναι μηχανηματα που -λογω κλειστης αρχιτεκτονικης και μη υπαρξης compatibility προβληματων- ειναι πολυ πιο πιθανο

τα games να προσεγγισουν περισσοτερο τα tech demos ;]

Δημοσ.
θα μπορουσα να πω οτι ειναι σχετικα λογικο να περιμενουμε τετοιες επιδοσεις απο το επομενο xbox, του χρονου ή το πολυ του παραχρονου. ;p

Ναι αυτο θα ηταν οσο λογικο ειναι να περιμενουμε στην φετινη E3 να δουμε να τρεχει το Crysis στο Wii...

οι κονσολες αν το καλοσκεφτεις, ειναι μηχανηματα που -λογω κλειστης αρχιτεκτονικης και μη υπαρξης compatibility προβληματων- ειναι πολυ πιο πιθανο

τα games να προσεγγισουν περισσοτερο τα tech demos ;]

Φυσικα διαφωνω.

Υ.Γ: Εγω δεν θα χαιρομουν και τοσο για το μικρο κυκλο ζωης που ακολουθει μονο η Microsoft στις κονσολες ωστε να καταφερει την πολυποθητη πρωτια.

Δημοσ.

Σίγουρα φαίνεται wow! αλλά όπως είπώθηκε και πιό πάνω άλλο tech demo και άλλο παιχνίδι. Μόνο και μόνο τα data που χρειάζεται να φορτώσεις σε ένα game δεν έχουν καμία σχέση με ένα tech demo που έχει ένα μικρό αριθμό animations. Βέβαια αυτό που είναι πολύ διαφορετικό είναι ο φωτισμός γιαυτό και αυτό φαίνεται τόσο ρεαλιστικό και αυτό είναι που θέλουν να τονίσουν. Ότι μπορείς να αποδώσεις τέτοιο φωτισμό σε real-time. Αλλά πολλές φορές λανσάρουν video και εικόνες αφου έχουν υποστεί ένα ωραίο postprocessing και τα κάνουνε να φαίνονται πολύ καλύτερα απότι πραγματικά είναι.

Και anyways και στις σημερινές κάρτες μπορείς π.χ. να κάνεις ένα real time demo με π.χ. τον απίστευτο volumetric καπνό που να αλληλεπιδρά με 5-10 αντικείμενα, αλλα αυτό είναι όλο. Δε μπορείς να το κάνεις να αλληλεπιδρά με τον κόσμο του GTA4.

Δημοσ.
Ναι αυτο θα ηταν οσο λογικο ειναι να περιμενουμε στην φετινη E3 να δουμε να τρεχει το Crysis στο Wii...

no comment

Φυσικα διαφωνω.

δικαιωμα σου. και η πραγματικοτητα διαφωνει μαζι σου.

Υ.Γ: Εγω δεν θα χαιρομουν και τοσο για το μικρο κυκλο ζωης που ακολουθει μονο η Microsoft στις κονσολες.

εγω μπορω να χαιρομαι, ή πρεπει να εχω την αδεια σου?

Δημοσ.
δικαιωμα σου. και η πραγματικοτητα διαφωνει μαζι σου.

Για δειξε μου λοιπον ενα δειγμα αυτης της πραγματικοτητας.

Ενα παιχνιδι δηλαδη σε κονσολα που να πλησιαζει το επιπεδο ενος tech demo και μαλιστα περισσοτερο σε σχεση με το PC...

εγω μπορω να χαιρομαι, ή πρεπει να εχω την αδεια σου?

Το θεμα ειναι πολυ μεγαλυτερο απο την δικη μου ή την δικη σου χαρα.

Δημοσ.

Οι καρτες τις ATI με το πυρηνα RV770 θα κυκλοφορησουν στις 23 Ιουνιου και το συστημα στο οποιο "τρεχει" το tech demo θα ειναι διαθεσιμο.

Εγω παντως δεν θα ενθουσιαζομουν και πολυ απο ενα tech demo...

Αλλωστε συμφωνα με την ATI και η προηγουμενη γενια ειχε την επεξεργαστικη ισχυ του 1 TerraFlop...

54053dc3-8fed-4435-9bb4-ac970385ecfb.jpg

...αλλα φυσικα δεν ειδαμε κατι τετοιο.

Σιγουρα οι καινουργιες καρτες γραφικων (GT200 και RV770) ειναι πολυ πιο ισχυρες απο την προηγουμενη γενια, ισως και διπλασιες επιδοσεις, αλλα αυτο που μετραει ειναι οι επιδοσεις στα παιχνιδια και οχι τα tech demo.

Υ.Γ: Οι RV770x2 λογικα θα εχουν ιδια επιδοση με μια NVIDIA GTX280 που κυκλοφορει ηδη.

ahem...μια 4850 ειναι ~25% κατω απο μια gtx280...και rv770 ειναι 4870 που δεν εχουμε δει ακομα...αλλα λεπτομεριες :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...