Προς το περιεχόμενο

bgq trojan

danny.solberg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια βοηθεια κατεβασα αυτο τον ιο απο το msn.παρολο που το nod32 κ το avg δεν το βρηκαν σαν απειλη για τον υπολογιστη μου αυτο μου ζηταει συνεχεια να επικοινωνησει με το intenet.μου πεταει συνεχεια ειδοποιησεις το zonealarm κ δεν του επιτρεπω.το κακο ειναι οτι παρολο που ξερω που ακριβως βρισκεται οταν παω να το σβησω μου λεει οτι ειναι προστατευμενο αρχειο κ οτι χρισιμοποιειται απο αλλο προγραμμα..βοηθηστε με σας παρακαλω!!

Δημοσ.

- ctrl-alt-delete > processes

Δες αν μπορείς να το βρεις εκεί και να το σκοτώσεις

- reboot se safe mode

Λογικά δε θα εκτελεστεί αυτόματα σε safe mode. F8 κατά την εκκίνηση των windows, safe mode και delete it

- run, msconfig

Δες αν μπορεις να το βρεις στη λίστα των αυτόματα εκκινούμενων προγραμμάτων και να το διαγράψεις

Δημοσ.

λοιπον φιλε μ το bgq το εσωισα αλλα τωρα μ πεταει το zonealarm για καποιο inga.exe.το ξερεις αυτο???ουτε αυτο μπορω να το σβησω παρολο που ξερω που βρισκεται(c\windows\system32)...το εβαλα στο google αλλα τα αποτελεσματα δεν τα καταλαβαινα...επειδη παιζω warcraft μηπως ειναι κατι απο αυτο???

Δημοσ.
λοιπον φιλε μ το bgq το εσωισα αλλα τωρα μ πεταει το zonealarm για καποιο inga.exe.το ξερεις αυτο???ουτε αυτο μπορω να το σβησω παρολο που ξερω που βρισκεται(c\windows\system32)...το εβαλα στο google αλλα τα αποτελεσματα δεν τα καταλαβαινα...επειδη παιζω warcraft μηπως ειναι κατι απο αυτο???

lnga.exe ειναι εκανα λαθος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...