Ruler Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Γεια σας παιδιά, Πήρα πρόσφατα σύστημα Η/Υ και επέλεξα τη παραπάνω μητρική , MSI P35 NEO 2, με επεξεργαστή INTEL CORE 2 DUO E8400 3.00 GHZ LGA775. Έχω 'ενα πρόβλημα με τον ήχο. Δουλεύει κανονικά το Playback έχω ήχο κανονικά σε όλα τα applications αλλά δεν έχω ήχο σε εφαρμογές που γίνεται έισοδος ήχου στη μητρική, στο line in και στο mic για το μικρόφωνο. Ειδικά στο μικρόφωνο ακούγεται πολύ θόρυβος στον ακροατή σαν κάτι να μην είναι γειωμένο. Ενώ όσον αφορά το line in που εισάγεται ήχος απο το TV Tuner στο line in δεν ακούγεται καθόλου ήχος. Επίσης όλες οι επιλογές που αφορούν το recording, mic και line-in απο το control panel είναι σε γκρίζο φόντο ώστε να μην μπορώ να κάνω mute και να αυξομειώσω την ένταση. Κανένας με παρόμοια εμπειρία μπορεί να βοηθήσει ; είτε οποιαδήποτε ιδέα ;; Ευχαριστώ
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Ποια μητρικη εχεις ακριβως? Neo2 FR? Εαν ναι απλα βαλε τον driver ηχου απο το Site της MSI και πηγαινε στο COntrol Panel του ηχου που σου παρεχει και απλα ενεργοποιησε τα.
Ruler Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Έχω την MSI P35 NEO 2 - FR Το πρόβλημα ειναι στους drivers; Χρειάζομαι δηλαδή το τελευταίο update της εταιρίας;
talos_2002 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Βγάλε τους παλιούς οδηγούς, επανεκκίνησε και βάλε νέους από την Realtek, την κατασκευάστρια του chip ήχου σου. ftp://202.65.194.212/pc/audio/WDM_R196.exe
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.