ctassos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2002 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2002 Έχω το Ghost Dog από το τελευταίο HiTech και προσπαθώ να το μετατρέψω σε DivX. Χρησιμοποιώ το FlaskMPEG XiS 3.0e EXPERT! Edition v2 και έχω φτιάξει πολλές ταινίες. Το θέμα με το Ghost Dog είναι ότι όταν πατάω Open Media ανοίγει κανονικά τα Vob, αλλά ό,τι και να πατήσω μετά κολλάει. Το έχει κανένας άλλος αυτό το DVD? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LL_NEO Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2002 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2002 ʼσχετο αλλά η ταινία λέει τίποτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2002 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2002 <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by LL_NEO: <strong>ʼσχετο αλλά η ταινία λέει τίποτα;</strong><hr></blockquote><p>Αν σ' αρέσει ο Jarmusch λέει πολλά. Αν δεν σ'αρέσει ο Jarmusch, θα κοιμηθείς. <p>Εγώ ανήκω στην πρώτη κατηγορία και μου άρεσε πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.