Dafnousaki Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Τι εχετε να μου προτινεται απο forum. Θελω να αγορασω αμαξι. και εχω καποιες αποριες .
winmik2kx Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Η καλύτερη συμβουλή που έχω να σου δώσω είναι πριν αγοράσεις αυτοκίνητο, να εντοπίσεις τις ανάγκες σου ώστε να επικεντρωθείς σε ορισμένα μοντέλα και να προσπαθήσεις να οδηγήσεις (test drive) όσα μπορείς. Όλα τα αυτοκίνητα έχουν υπέρ και κατά, το ζητούμενο είναι να βρεις αυτό που ταιριάζει σε εσένα και όχι στους άλλους από ένα forum. Επίσης -όπως και με πολλά άλλα πράγματα- κάθε μάρκα (στα αυτοκίνητα μάλλον κάθε χώρα...) έχει τους υποστηρικτές και τους εχθρούς της. Μην αφήσεις τους κολλημένους να σε σπρώξουν ή να σε απωθήσουν. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όλα αυτά που θα ακούσεις είναι μπούρδες. Έχοντας πει αυτά, μπορείς να κάνεις μια βόλτα από το forum των 4 τροχών , >www.4tforum.gr
vagtri Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Σας ευχαριστω παιδια για την βοηθεια και τισ συμβουλες σας. Θα κοιταξω να δω πιο τελικα θα επιλεξω μεταξυ του Golf και του Auris
mihalakis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Σας ευχαριστω παιδια για την βοηθεια και τισ συμβουλες σας. Θα κοιταξω να δω πιο τελικα θα επιλεξω μεταξυ του Golf και του Auris αυτό που είπες είναι οτι πρέπει για να ξεκινήσει η κλασική κόντρα μεταξύ γερμανίας/ευρώπης ιαπωνίας
Dafnousaki Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Σκεφτομαι για Golf ειμαι αναμεσα στο Golf 140 ps Highline και το Golf 122 ps Gt Sport. Διοτι το Golf 140 ps Gt Sport ειναι ακριβοτερο ?? Τι λετε ??
CyberCr33p Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Μιας και σκέφτεσαι για Golf ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.vwgolf-club.gr/forum/
2arkoudi Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Εαν ψαχνεις σε μεταχειρισμένο δες απο εδω μηπως σε συμφέρει να το φερεις απο Γερμανια (ειναι τα καλυτερα sites) http://www.mobile.de/home/index.html?lang=en#0 http://eng.autoscout24.com
ravika Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 γεια σας και καλη χρονια. εχω ενα κορολλα 2003 1,6 σιμερα αντι να βαλω 4αρτη απο 3τη πιρε δευτερα (σε ψιλεσ στροφες ειμουνα) τωρα το μοτερ κανει θορυβο και ακουγετε απο τιν καδενα, και κανει σαν μη χρονισμενω. εχει ακουσει κανεισ κατι παρομιο???. ευχαριστο πολυ
MAFIA Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Auris +10000000 +1 Τα γερμανικα πλεον δεν ειναι οπως τα ξεραμε... αρκετες ζημιες και πανακριβα αντ/κα ... ειδικα κατι οπελ... 1
isay Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 +1 Τα γερμανικα πλεον δεν ειναι οπως τα ξεραμε... αρκετες ζημιες και πανακριβα αντ/κα ... ειδικα κατι οπελ... mafia, ρωτάω απο περιέργεια ... διαβάζεις και μετά απαντάς ή απλά ... απαντάς; Τώρα έδωσες απάντηση σε ερώτημα του 2008. Σε άλλο νήμα σχολίασες σε κάτι που γράφηκε πριν απο 40 μέρες και η όλη συζήτηση είχε πάει αλλού.
MAFIA Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Oτι λεει το topic απανταω. και απο τη στιγμη που δεν εχει σβηστει ειναι ενεργο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις