million_voices Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Μετα απο αυτο το O/C της φτηνιας http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=259799 και θερμοκρασια περιβαλλοντος 27 κελσιου το PC εχει θερμοκρασιες mobo 40 CPU 46 χωρις load (σερφαρισμα και τπτ αλλο) δικαιολογουνται τετοιες θερμοκρασιες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Nαι, με τη στοκ ψυκτρα χαλαρα Εγω με τη τουμπανο Ultra 120 Extreme ειμαι στους 39 idle αυτο το καιρο... (PS ειδα το ποστ σου στο αλλο Thread για τα παλια pc! Κατι τετοια με συναρπαζουν....) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 εκανες επεκταση οικοδομικης αδειας για να την βαλεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Χωρεσε κυριολεκτικα ισα ισα μαζι με 2 χοντρα ανεμιστηρια σε push-pull διαταξε. Ισα ισα προς ολες τις πλευρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihalakis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Χωρεσε κυριολεκτικα ισα ισα μαζι με 2 χοντρα ανεμιστηρια σε push-pull διαταξε. Ισα ισα προς ολες τις πλευρες Δεν στον ρίχνει στο πλάϊ τον υπολογιστή με τόσο βάρος; Στο κτηματολόγιο των δήλωσες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Χαχαχαχα ναι αλλο φρουτο και το κτηματολογιο! Οχι βασικα δε ζοριζεται καν, εχει ενα στηριγμα πισω απο τη μητρικη και κραταει πολυ καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 George το OC του Mihalaki το ειδες στο δικο μου thread? http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2197069#post2197069 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Ναι μολις απαντησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.