NOPSTRIM Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Τελικά με τις RAM τι παίζει; EDIT: Να ρωτήσω και κάτι τελευταίο; από πείρα και μόνο, με το σύστημα που έχω θέλω να πάρω, αν βάλω και ένα water cooler πόσο μπορώ να το φτάσω; θέλω να πω, υπάρχει περίπτωση να ανέβει πολύ παραπάνω από ότι με aero cooler; η δεν αξίζει τον κόπο...
phanispal Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Πολύ παραπάνω, όχι δεν πρόκειται ν' ανέβει σε σχέση μα μια καλή αερόψυξη (Thermlright Ultra 120 Extreme, Scythe Cooler Ninja Plus Rev.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 παίζει ρόλο και τι κομμάτι θα σου κάτσει...
NOPSTRIM Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Από θέμα A/C εγώ σκεφτόμουνα για Thermaltake Big Typhoon VX Εσείς τι θα βάζατε; W/C η A/C;;;;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 αναλόγως τα κέφια και την όρεξη...μέχρι στιγμής αερόψυξη πάντως, πχ αυτές που αναφέρει ο phanispal
NOPSTRIM Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Α κάτι που ξέχασα να ρωτήσω! Με την συντήρηση του W/C τι παίζει; Είναι ακριβή; κάθε πότε γίνεται; Τέλος αν κάνω Format πρέπει να ξανακάνω O/C η κρατάει τις ρυθμίσεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.