ZELDA Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Καλησπερα εχω ενα σοβαρο προβλημα με σκληρο usb maxtor personal storage 320 g , ενω εχω τεσταρει ολες τις θυρες με ενα στικακι usb ,στις ιδιες ακριβως δεν δουλευει ο σκληρος δισκος που λεω ποιο πανω , οπωτε τον συνδεω βγαινει ενα μυνημα Αγνωστη συσκευη usb . H μητρικη ειναι με chip Nforce (n650i680i) , εχω κανει καταργηση ολες τις θυρες usb και εκανα restart παλι τα ιδια.. εβαλα sp2 αλλα δυστηχως παλι τα ιδια , ισως υπαρχει κανενα fimware τι να πω καμια βοηθεια ρε αδερφια?
jnt77 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Μαλλον ανεπαρκεια ρευματος στις θυρες.Δοκιμασε με διπλο καλωδιο usb η συνδεση μεσω usb hub με δικη του τροφοδοσια.
washcloud Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δηλαδή ο δίσκος αναγνωριζόταν κάποτε, και πλέον όχι ; Αν είναι η πρώτη φορά που τον συνδέεις, δουλεύει διαπιστωμένα ; διπλο καλωδιο usb ?
novice21 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Το ιδιο εχω παθει κι εγω με 2 εξωτερικους.Εμενα κροταλιζανε,και δεν τους εβλεπε το pc.Δεν ενοχοποιω τις θυρες usb,ουτε την τροφοδοσια τους,πρωτον γιατι τους εχω δωσει ρευμα απο PSU 350W εξωτερικο,ανεξαρτητο απο το pc, και δευτερον οτι αλλη συσκευη συνδεσω στις usb θυρες, δεν παρουσιαζεται κανενα προβλημα.Τους εβαλα εσωτερικους IDE, και δουλευουν αψογα. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Μαλλον φταινε τα κολοκουτια, (εξωτερικα),που φιλοξενουν τους δισκους.Τι αλλο συμπερασμα μπορει να βγει?.
jnt77 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δηλαδή ο δίσκος αναγνωριζόταν κάποτε, και πλέον όχι ;Αν είναι η πρώτη φορά που τον συνδέεις, δουλεύει διαπιστωμένα ; ? Εννοω αυτα που απο την μια μερια εχουν διπλο βυσμα ωστε να λαμβανουν τροφοδοσια απο δυο θυρες ταυτοχρονα. Σιγουρα υπαρχουν σκ@@@@κουτια αλλα εδω του φιλου ειναι πακετο.
washcloud Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Εννοω αυτα που απο την μια μερια εχουν διπλο βυσμα ωστε να λαμβανουν τροφοδοσια απο δυο θυρες ταυτοχρονα. Σιγουρα υπαρχουν σκ@@@@κουτια αλλα εδω του φιλου ειναι πακετο. ? ! ? ...ένα λινκ, μια pic έστω ;
slaughter Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Καλησπερα εχω ενα σοβαρο προβλημα με σκληρο usb maxtor personal storage 320 g , ενω εχω τεσταρει ολες τις θυρες με ενα στικακι usb ,στις ιδιες ακριβως δεν δουλευει ο σκληρος δισκος που λεω ποιο πανω , οπωτε τον συνδεω βγαινει ενα μυνημα Αγνωστη συσκευη usb . H μητρικη ειναι με chip Nforce (n650i680i) , εχω κανει καταργηση ολες τις θυρες usb και εκανα restart παλι τα ιδια.. εβαλα sp2 αλλα δυστηχως παλι τα ιδια , ισως υπαρχει κανενα fimware τι να πω καμια βοηθεια ρε αδερφια? τον έχεις δοκιμάσει τον δίσκο σε κάνα άλλο pc να δεις ότι δουλεύει καλά? κάντο πριν αρχίσεις να αναρωτιέσαι για τα USB σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.