Προς το περιεχόμενο

F-19 stealth fighter

jimarass

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θυμάται κανείς το f19 stealth fighter? Φοβερό game. Άπεκτο. Το κατέβασα εχτές αλλά ρε γαμώτο στο laptop δεν ακούγεται ο ήχος, αλλά για πρώτη φορά είδα χρώματα vgsa γιατί είχα EGA!!! Θα το βάλω στο desktop και λογικά θα ακούσω και ήχο. Πάντως σα game έχει καλό Ιnteligence. Τότε ήμουν 12 χρονών και δεν το καταλάβαινα πόσο έξυπνο ήταν. Από ότι φαίνεται ο κώδικας για το inteligence χωράει άνετα σε 5,25 floppy. Ουδιαστικά όλα αυτά τα gb αφορούν γραφικά!!!

Κάτι είδα στο Interent ότι βγήκε και συνέχεια του παιχνιδιού στο f-117, το ξέρει κανείς??

Δημοσ.
Ουδιαστικά όλα αυτά τα gb αφορούν γραφικά!!!

Προφανώς είναι μόνο γραφικά! Κυρίως αφορούν 3d models, textures (φωτογραφίες), ήχου/μουσικές κλπ. Αυτά είναι τα πιο "ογκώδη" πράγματα που έχει ένα παιχνίδι. Ο κώδικας, συνήθως, βρίσκεται στο exe το οποία είναι γύρω στα 30-50MB (το οποίο δεν αντιστοιχεί σε γραμμμές κώδικα, αλλά είναι μια τάξη μεγέθους του πόσο χώρο πιάνει το κυρίως πρόγραμμα και πόσο τα data)!

Δημοσ.

Το f19 είχε πλοκή, είχε πόντους ενώ το καλύτερο σύγχρονο falcon-4 αν και έχει φοβερά γραφικά, δεν έχει story!! Δεν μπορείς να κάνεςι αερομαχία ούτε για αστείο και φυσικά δεν έχεις ραντάρ!!! Το f19 τα έδειχνε όλα, γύρω σου!!!

Έχετε να προτείνεται κάποιο καλό simulator με καλό story? Δε με νοιάζει τόσο η λεπτομέρεια αλλά το gameplay, αλλά φυσικά τείνω προς το ρεαλισμό.

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ δεν το είχα original, αλλά είχα και το F-19 και το F-117.

Και τα 2 της Microprose, το F-117 ήταν πράγματι ανανεωμένη έκδοση, περιέργως ποτέ δεν μπόρεσα να ρίξω σωστά τα supplies.

Αν το δοκίμαζα σήμερα...

Δημοσ.
Εγώ δεν το είχα original, αλλά είχα και το F-19 και το F-117.

Και τα 2 της Microprose, το F-117 ήταν πράγματι ανανεωμένη έκδοση, περιέργως ποτέ δεν μπόρεσα να ρίξω σωστά τα supplies.

Αν το δοκίμαζα σήμερα...

Υπάρχει κάπου να κατεβάσω το f117 για Pc?

Ποιο λέτε είναι καλύτερο, το Lock-0n Modern Air Combat ή το f4 allied assault?

Δημοσ.

F-22 Lightning 2 χαμένο άδοξα στο παρελθόν όταν ξεχάστηκε μέσα στο drive του tower που επιστράφηκε επειδή ελαττωματικό :-| .Μετα το lightning 3 που μόνο σε demo κατάφερα να το βρώ.Απίστευτοι εξομοιωτές.Κάτι σύγχρονο υπάρχει σε PC που να πετάς με πραγματικά μαχητικά και όχι παλιοσακαράκες υπάρχει?

• Moderators
Δημοσ.

Μεταξύ Lock On (και του Flaming Cliffs add-on ή Lock On Gold που έχει και τα 2) και Falcon 4: Allied Assault είναι κλασσική η "διαμάχη".

Το Lock On έχει περισσότερα αεροπλάνα και καλύτερο flight model και γραφικά, αλλά δεν έχει την λεπτομέρια του ενός αεροπλάνου στις λειτουργίες και στα avionics ή το dynamic campaign που έχει το Falcon.

Υπάρχει κάπου να κατεβάσω το f117 για Pc?

Μιας και είναι abandonware, νομίζω ότι μπορώ να δώσω link, αν δεν επιτρέπεται σβήστε το και το στέλνω με pm.

http://free-game-downloads.mosw.com/abandonware/pc/simulations/games_f_h/f_117.html

Δημοσ.
Μεταξύ Lock On (και του Flaming Cliffs add-on ή Lock On Gold που έχει και τα 2) και Falcon 4: Allied Assault είναι κλασσική η "διαμάχη".

Το Lock On έχει περισσότερα αεροπλάνα και καλύτερο flight model και γραφικά, αλλά δεν έχει την λεπτομέρια του ενός αεροπλάνου στις λειτουργίες και στα avionics ή το dynamic campaign που έχει το Falcon.

Μιας και είναι abandonware, νομίζω ότι μπορώ να δώσω link, αν δεν επιτρέπεται σβήστε το και το στέλνω με pm.

http://free-game-downloads.mosw.com/abandonware/pc/simulations/games_f_h/f_117.html

Το βρήκα και με εξομοιωτή dos έπαιξε ωραία. Με χάλασε που δεν έχει πυραύλους αέρος αέρος όπως το f19 αλλά είναι κορυφή.

Επίσης βρήκα το κορυφαίο rick dangeroys 2!!!! Κάψιμο!!!!

• Moderators
Δημοσ.

Το F-117, παρ'όλο που έχει το F μπροστά (δηλαδή Fighter), κανονικά είναι σε στυλ βομβαρδιστικού, αλλά δεν ήθελαν οι αμερικάνοι να το ξέρουν οι υπόλοιποι. :P

Εγώ νομίζω ότι έχει το παιχνίδι πυραύλους air to air.

Δημοσ.
Το F-117, παρ'όλο που έχει το F μπροστά (δηλαδή Fighter), κανονικά είναι σε στυλ βομβαρδιστικού, αλλά δεν ήθελαν οι αμερικάνοι να το ξέρουν οι υπόλοιποι. :P

Εγώ νομίζω ότι έχει το παιχνίδι πυραύλους air to air.

Το άλλο το κορυφαίο που ήταν ένα ανθρωπάκι και το όπλο πέταγε κεραυνούς , όπου έπρεπε να βρεις κλειδιά για την επόμενη πίστα το θυμάσαι πως λέγεται? Είναι πολύ γνωστό!! Δε το θυμάμαι όμως!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...