therock Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Υπαρχει καποια σελιδα που να συγκεντρωνει τιμες απο τις ισοτιμιες των συναλλαγματων ωστε να μπορεις ναδεις απο που μπορεις να αγορασεις μια νομισματικη μοναδα πιο φθηνα και που να πουλησεις πιο ακριβα?
Praetorianos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος αυτό δεν νομίζω να γίνεται.. Η ισοτιμία συναλλάγματος δεν βγαίνει από την κεντρική τράπεζα και είναι παντού ίδια? Εννοώ μπορείς να βγάλεις κέρδος από την αλλαγή ισοτιμίας ευρώ έναντι δολλαρίου πχ αλλά όχι να αγοράσεις κάπου φτηνό δολλάριο και μετά να το πουλήσεις κάπου αλλού ακριβά.. http://www.alpha.gr/tools/geurocur.htm
therock Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Της Alpha το ειχα τσεκαρει και εγω,αυτο του ιν ομως δεν ειναι απαραχαιωμενο,αναφερει συναλλαγματα του 2004. Τελικα δεν εχει η τραπεζα τις δικες τις στις τιμες στις οποιες πουλαει και αγοραζει τα νομισματα για να υπαρχει ανταγωνισμος?
Praetorianos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Sorry για το link δεν τσέκαρα τις ημερομηνίες. Δεν νομίζω να αγοράζουν και να πουλάνε σε διαφορετικές τιμές οι τράπεζες μεταξύ τους, διαφορετικά όλοι θα αγόραζαν από την μια και θα πουλούσαν απευθείας στην άλλη τράπεζα και με 0 κόπο θα είχαν απίστευτα κέρδη. Ελπίζω να απαντήσει και κανείς που να γνωρίζει πιο σίγουρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.