gadg3takias Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Εγώ με 23 καρτέλες ανοιχτές, έφτασα μέχρι τα 150 mb!
Members gsarig Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Members Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Αν και δεν έχουν διαφημιστεί όσο άλλες λειτουργικότητές του, ο Firefox 3 προσφέρει δύο πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές που έχουν να κάνουν με την αντιγραφή και την επικόλληση κειμένων: Επιλογή πολλών μαζί διαφορετικών περιοχών κειμένου. Πρόκειται για κάτι που το κάνει ήδη το Word και η υλοποίηση στον Firefox είναι ακριβώς η ίδια: κρατώντας πατημένο το πλήκτρο Ctrl, μπορείτε να επιλέξτε πολλές διαφορετικές περιοχές κειμένου για να τις αντιγράψετε. (Select Multiple Lines of Text in Firefox 3) Επικόλληση πολλαπλών σειρών στα πεδία εισαγωγής κειμένου, ακόμη κι αν αυτά είναι μονής σειράς (π.χ. το πεδίο αναζήτησης του Google). (Paste multiple lines to input boxes)
manosone Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Εμενα ο 3 με 1 καρτελα,χωρις themes,και με 2-3 extensions,μετα απο 5 λεπτα πιανει 70mb.Ο 2 ακριβως πριν τον εγκαταστησω(τον 3) επιανε μετα απο 5 λεπτα 59mb..!Το φτιαξανε η μπα....
GiannisMetal Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 πάντως εδώ, που είναι και το πρώτο αποτέλεσμα στο google αν πατήσεις firefox, ακόμα δεν έχει επιλογή download... επίσης το autoupdate για από 2 σε 3 δεν δούλευε μέχρι πριν 2 ώρες...
parsifal Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Παιδιά, μπορούν να συνυπάρχουν στο σύστημα FF2 και FF3; Ή αν τον εγκαταστήσουμε χωρίς να πάρουμε backup τις ρυθμίσεις μας από τον 2, την πουλέψαμε... ; ΥΓ: Αναφέρομαι στις Windows εκδόσεις.
Toufas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 εγω τον εβαλα, και μετα απο 1 ωρα τον εβγαλα η location bar ειναι απαραδεκτη, δεν θελω να παω πχ στο conanarmory και να γραφω conan και να μου βγαζει σαν επιλογη το ageofconan.com
manosone Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 @parsifal Αν τον βαλεις θα παει στη θεση του 2.Αν βαλεις πχ /ο φακελος μου/firefox3 ενω πριν ειχες /ο φακελος μου/firefox2 απο εδω και περα το .exe του 2 θα ανοιγει τον 3.Backup δε χρειαζεται.Τα κανει ολα import. @Toufas κοιτα στα prefrences μηπως μπορεις να το απενεργοποιησεις. Παντως οπως ειπα πιανει 15-17mb παραπανω απο τον 2 σε εμενα.Το ξανατσεκαρα..
Toufas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 εβαλα οτι setting μπορουσα, μεχρι και δικα μου strings εβαλα και παλι τιποτα. απλα 0 η νεα location bar απο μενα.
caution Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Σαν να έχει δίκιο ο Toufas... Πάντως τα πράγματα με την μνήμη έχουν βελτιωθεί σημαντικά, ίδρωσα να τον 300αρίσω ενώ με αντίστοιχη χρήση ο 2 τα πατούσε τα 420MB RAM!
Sorath Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Πάντως μην συγκρίνετε πόση μνήμη καταναλώνει ανάλογα με τα tabs που ανοίγετε, γαιτί σίγουρα δεν ανοίγετε όλοι τις ίδιες σελίδες.
orphaeus Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Καλημερα. Κατέβασα κι εγώ τον firefox 3 μόλις τώρα και αμέσως πρόσεξα πως όταν πληκτρολογείς στη μπάρα διευθύνσεων κάνει αναζήτηση στο ιστορικό... ...καλό βέβαια, για κάποιους... για μένα όμως είναι ενοχλητικό. Πήγα λοιπόν στις ρυθμίσεις για να δω αν έχει επιλογή για απενεργοποίηση αυτής της ιδιότητας. Έχει (2ο check box) στο tab "Γενικά" του "Για Προχωρημένους" αλλά ΔΕΝ δουλεύει. Να λοιπόν το πρώτο bug του νέου firefox. Κατά τ' άλλα... μια χαρούλα είναι... συμπαθέστατος.
papahlamidas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Αίσχος από τα τόσα add-ons που είχα τώρα πια δεν δουλεύει σχεδόν κανένα... Καθώς και το Noia Extreme Theme που χρησιμοποιούσα. Ντροπή.... Επίσης έχουν πρόβλημα και γιατί όλοι ψάχνουν τα χαμένα add-ons τους και οι server με τα add-ons τους έχουν κρεμάσει.
papahlamidas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος??? Μα τόσο καραμπάμ θέματα και δεν τα είδαν καθόλου? Μόνο η μνήμη και το security τους ένοιαζε?
papahlamidas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δεν μπορώ να μπω καθόλου στο http://www.mozilla.com μπορεί κανείς σας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα