Praetorianos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Επειδή μετακομίζω θέλω να ξεφορτωθώ αρκετά αντικείμενα μεταξύ αυτών και ορισμένα βιβλία. Υπάρχει κανένα μέρος που να μπορώ να τα πουλήσω χωρίς να μπλέκω με αγγελίες/internet shops? Στην Αγγλία νομίζω υπάρχει ο "θεσμός" των garage sales όπου 1 φορά το μήνα γίνονται πρόχειρα παζάρια σε γειτονιές. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην Αθήνα η αν υπάρχουν βιβλιοπωλεία που να αγοράζουν?
Lilith19 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Στο Μοναστηρακι υπαρχουν 2-3 παλαιοβιβλιοπωλεια τα οποια πουλανε μεταχειρισμενα βιβλια.Οποτε λογικα θα τ'αγοραζουν κιολας.
Sellers Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Praetorianos αν τελικά βρεις κάτι στείλε ένα p.m και απο εδώ.
Praetorianos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Στο Μοναστηρακι υπαρχουν 2-3 παλαιοβιβλιοπωλεια τα οποια πουλανε μεταχειρισμενα βιβλια.Οποτε λογικα θα τ'αγοραζουν κιολας. Μήπως γνωρίζεις να μου πεις λίγο πιο συγκεκριμένα ονόματα ή διευθύνσεις? Είναι λίγο μεγάλο το μοναστηράκι και δύσκολο να πηγαίνω στα κουτουρού.
Lilith19 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Ειναι στην Ηφαιστου,αριθμο ακριβως δεν θυμαμαι ομως..Αν αρχισεις να την κατεβαινεις ομως και ρωτησεις σε οποιδηποτε μαγαζι θα τα ξερουν.Εκει θυμαμαι οτι ειναι δυο,το ενα ειναι σε υπογειο.Απλα πηγαναινε σε ψιλολογικη ωρα (η πρωι 10-12 η απογευμα 5-7)γιατι τις υπολοιπες ωρες δεν ειναι παντα ανοιχτα,την εχω πατησει μερικες φορες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.