Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

JohNickZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια 7600Gt απο την asus. Την εχω κανα χρόνο και το πρόβλημα παρουσιάστηκε! Έπαιζα ένα game και μετά από λίγη ώρα πέταξε κάτι παράξενα χρώματα σε στηλες.. Ε λεω κατι τυχαίο θα είναι. Κανω επανεκίννηση και άρχισαν να αναβοσβήνουν γράμματα στο Boot της μητρικής και τα παράξενα χρώματα καθώς μπαίνει στα windows και μέσα σε αυτά δίνουν και παίρνουν. Πράσινα κουτάκια και πράσινα άλογα. Σκέφτηκα να καθαρίσω την κάρτα γραφικών από σκόνες και τον ανεμιστήρα και το έκανα αλλά το πρόβλημα παραμένει! Ξερει κανείς τι πάιζει? Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια, αλλα εχω χασει την αποδειξη του υπολογιστη! Εχω μονο την warranty card απο την asus η οποια ειναι στα κινέζικα. DAMN ΔΗΛΑΔΗ! Με αυτην την warranty card κανω τιποτα? Ευχαριστω κ παλι.

Δημοσ.
Εχω μια 7600Gt απο την asus. Την εχω κανα χρόνο και το πρόβλημα παρουσιάστηκε! Έπαιζα ένα game και μετά από λίγη ώρα πέταξε κάτι παράξενα χρώματα σε στηλες.. Ε λεω κατι τυχαίο θα είναι. Κανω επανεκίννηση και άρχισαν να αναβοσβήνουν γράμματα στο Boot της μητρικής και τα παράξενα χρώματα καθώς μπαίνει στα windows και μέσα σε αυτά δίνουν και παίρνουν. Πράσινα κουτάκια και πράσινα άλογα. Σκέφτηκα να καθαρίσω την κάρτα γραφικών από σκόνες και τον ανεμιστήρα και το έκανα αλλά το πρόβλημα παραμένει! Ξερει κανείς τι πάιζει? Ευχαριστώ.

Ελα φιλε κοψε τα LSD και μην τα ριχνεις στην καρτα γραφικων..

Δημοσ.
Ελα φιλε κοψε τα LSD και μην τα ριχνεις στην καρτα γραφικων..

Καλο:) περα απο την πλακα μαλλον πας για επιστροφη....

Δημοσ.

Μπορει να τη δοκιμάσει σε άλλον υπολογιστή να δει αν θα κάνει τα ίδια. Για αρχή ας δει αν πατάει κανονικά. Σε ακριβώς ίδιο πρόβλημα με ΑΤΙ αλλά και nvidia 7300 που είχα είχε πρόβλημα η κάρτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...