Προς το περιεχόμενο

SMS payment - γνωρίζετε πως να εισάγω για το site μου?

Blondeamon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα

έχω μια gaming community εδώ και 6 μήνες που χρειάζεται αναβάθμιση σε hardware/software και έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον στο παρελθόν απο τους χρήστες για να βοηθήσουν.

Ένας απο τους τρόπους που σκέφτομαι είναι μέσω μυνημάτων κινητου τηλεφώνου , κακά τα ψέματα δύσκολα ξυπνάει ο φοιτητής(πελιοψηφία του forum) να πάει στην τράπεζα πρωί πρωί για να κάνει donate μερικά χρήματα . Απο το κινητό είναι αρκετά πιο εύκολο να το κάνει.

Είναι κάποιος εδω που να έχει εγκαταστήσει τέτοια υπηρεσία στο site του ή να ξέρει λεπτομέρειες απο που μπορώ να ενημερωθώ επι του θέματος?

Στο sms KAMBI είναι απο τα πρώτα που κοίταξα και δεν είχανε λεπτομέρειες , έστειλα mail και περιμένω να μου απαντήσουνε πληροφορίες.

ΕΕυχαριστώ προκαταβολικά όποιον ξέρει κάτι και μπορεί να βοηθήσει

Δημοσ.

Ναι βασικά αυτό εξυπακούεται , θα έχω και τις 2 μεθόδους για πληρωμή.

Κυρίως για τις μικρότερες ηλικίες το θέλω το sms , παιδιά γύρω στα 17-18 που δέν έχουν ακόμα πιστωτικές και δεν έχουν κάποιο τρόπο να στείλουν χρήματα.

Η βλακεία μου είναι οτι ούτε εγώ έβγαλα ακόμα paypal , έχω του αδερφού μου και χρησιμοποιώ. Μήπως ξέρεις τι χρειάζεται για να ανοίξεις account ? Μόνο στοιχεία πιστωτικής ?

Δημοσ.

Για να λάβεις χρήματα δεν χρειάζεται πιστωτική. Απλά ένα τραπεζικό λογαριασμό για να μπορείς στη συνέχεια να τα λάβεις. Για να στείλεις χρειάζεσαι πιστωτική κάρτα ή τραπεζικό λογαριασμό συνδεδεμένο με το paypal για να τραβήξει το Paypal το ποσό.

Δημοσ.

internetQ ειναι η μονη εταιρια στην ελλαδα αν και δεν θα το προτηνα γιατι ειναι ασυμφορο

για τους χρηστες και τον δικαιουχο!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...