sada Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 ενδιαφερομε να αγορασω ενα λαπτοπ που εχει επεξεργαστη 2GHZ KAI μνημη ραμ 2GB και μια Κάρτα Γραφικών 64-256MB shared memory και 8α η8ελα να κσερω αν θα εχει καλες επιδοσεις στο counter-strike1.6
MrWhite Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Μια χαρα αποδωσεις, θα έχει. Εξαλου μην περιμένεις και πάρα πολλά από το παιχνίδι αυτο ότι και αν βάλεις επάνω.
sada Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 επεισης 8ελω να πς οτι το μοντελο ειναι SiS Mirage 3+ Graphics, 64-256 MB shared memory και τα μοναδικα παιχνιδια που πεζω ειναι counter strike 1.6 KAI san andreas αμα υπαρχει καποιος να μου απαντησει αν θα πεζω τα παιχνιδια χορις να κολλαω καθολου
JohnnieWalker Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 πιστευω πως δε θα κολλας... λογικα θα ειναι μια χαρα..αν και οι LAPTOP ειναι σα να εχουν χρονο ζωης,ασε που ειναι και ακριβη για επισκευη ή αναβαθμιση...η μανα του φιλκου μου εχει laptop 3 χρονια και η οθονη δε δουλευη.. πρεπει να κραταει αλλη οπως οι απλες...παντως σκεψου το καλα!
Delirium Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 επεισης 8ελω να πς οτι το μοντελο ειναι SiS Mirage 3+ Graphics, 64-256 MB shared memory και τα μοναδικα παιχνιδια που πεζω ειναι counter strike 1.6 KAI san andreas αμα υπαρχει καποιος να μου απαντησει αν θα πεζω τα παιχνιδια χορις να κολλαω καθολου Εκεινο που μπορω να σου πω, ειναι οτι το SIS, στο καλυτερο σεναριο του αποδιδει [ ]... το 25% μολις μιας Nvidia 6200 TurboCache 64MB 64Bit. Οσο για το χειροτερο σεναριο, δεν θα ηθελες να το ξερεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.