Προς το περιεχόμενο

Net use

thimios81

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Ξέρετε την σύνταξη της net use ώστε να αντιστοιχήσω τη θύρα lpt1 στον εκτυπωτή που έχω στη θύρα usb. Τον έχω κάνει κοινόχρηστο, οπότε μπορώ να πληκτρολογήσω την ΙΡ του υπολογιστή μου στην, εντολη

πχ net use lpt1 \\192.168.1.100\hp persistent:yes

Όταν πατάω αυτήν την εντολή μου λέει:

Παρουσιάστηκε το σφάλμα συστήματος 1326.

Αποτυχία σύνδεση: Άγνωστο όνομα χρήστη ή κωδικός πρόσβασης.

Δημοσ.
NET USE LPT1: \\10.0.0.2\APODEIKSEIS /PERSISTENT:YES

βαλε σλας πριν το persistent

Ευχαριστώ, αλλά βγάζει πάλι το ίδιο μήνυμα λάθους

Δημοσ.

με /? μετα την καθε εντολη σου δινει βοηθεια. Πολυ χρησιμο. Δηλαδη αν εκανες

net use /?

edit:

Η net use δεν δουλευει σωστα οταν δεν υπαρχει δικτυο στο μηχανημα. Πρπει να υπαρχει ενεργη καρτα δικτυου και μαλιστα να φαινεται οτι ειναι συνδεδεμενη σε καποιο δικτυο, ακομα και αν αυτο το "δικτυο" ειναι ενα αδειο switch. Εναλλακτικα μπορεις να βρεις μια software υλοποιηση καρτας δικτυου για τετοιος σκοπους

Δες και το παρακατω

http://geekswithblogs.net/dtotzke/articles/26204.aspx

Δημοσ.

Αν \\192.168.1.100 σε explorer, ανοιγει ?

Μηπως ειναι θεμα users and rights

και δοκιμασε ακομα να μην βαζεις την lpt1, αλλα την lpt2.

H lpt1 πρεπει παντα να ειναι τοπικη

Δεν νομιζω να εχεις win9x !!!!

Δημοσ.

O εκτυπωτης (hp) που θες να στελνεις την lpt1, πρεπει να εινα share και στο net use να δηλωσεις το share ονομα και οχι οτι ειναι ο hp kai αυτο θα το δεις οταν θα κανεις δεξι κλικ στο εκτυπωτη, στο share name= ?

Δημοσ.

Έχω WIN XP, ο εκτυπωτής είναι shared με το όνομα ΗΡ. Θέλω να τον βάλω στην lpt1 γιατί έχω μία εφαρμογή που τρέχει σε command line και ψάχνει για εκτυπωτή μόνο στην συγκεκριμένη θύρα, έχω δίκτυο και είμαι μέλος και σε ένα Domain. Όταν λέτε δικαιώματα χρήστη τι εννοείται, γιατί στο συγκεκριμένο χρήστη που πάω να το κάνω αυτό έχει δικαιώματα τοπικού administrator στο μηχάνημα που το προσπαθώ αυτό.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και περιμένω κι άλλες απαντήσεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...