Προς το περιεχόμενο

Προβλιμα με internet explorer Μιστικοτιτα του Υπολογιστι

PhantoM47

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας εχω ενα σοβαρο προβλιμα για δευτερι φορα τιν πρωτι φορα εκανα φορματ κ διορθοθικε τωρα ομος δεν θελω να κσανακανω φορματ κ θελω να ρωτισω αν υπαρχει τροπος να λεισω το προβλιμα μου...λειπον εκει που σερφαρω κσαφνινα χθες μου πεταει ενα παραθιρο το οπιο λεει Μιστικοτιτα του υπολογιστη κ λεει οτι εχουν κανει scan τον σκλιρο μου και διαφορες τετιες βλακειες απο τιν στιγμη ομως που μου το πεταξε αφτο το παραθιρο δεν βορω να σινδεθω σε καμια διευθινση στο Internet με το που πτισω κατι λεει αναμονι για px http://www.yahoo.gr/bla bla bla και ΟΣΟ και να περιμενω δεν φορτονει..εχω ψαξει τον υπολογιστι με avg 8.0 και Ad-Aware 2007 ομως δεν βρισκουν τπτ το εκανα κ σε safe mode αλλα και παλι τπτ δεν μπωρω να σινδεθω πουθενα αν μπορει καπιος να help plz ας πει τι μπορω να κανω....:fear: επισεις καμια φορα με το που σινδεθω στο ιντερνετ μπορω για πολυ ελαχιστο να μπω καπου κ μετα απο λιγο μου πεταει το παραθιρο με τιν μιστικοτιτα κ μετα απο εκει τελος μονο εαν αποσινδεθω απο το Internet και ξανασινδεθω παλι για πολι ελαχιστο μπορω να κανω κατι...

αν εχω βαλει το topic σε λαθος μερος sorry ειμαι new στο forum κ πιστευω εδω επρεπε να ρωτισω...επισεις εψαξα κ στο shearch για παρομιο προβλιμα ομως δεν βρικα τπτ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...