Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με θερμοκρασια σε μητρικη Evga 780 Sli

longiorgis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια!εχω παρει ενα καινουριο συστημα στο οποιο εχω για μητρικη την Evga 780Sli.Το εφτιαξα το συστημα(μαζι μ'εναν φιλο που ξερει περισσοτερα) χθες αλλα παρατηρησα(κ να θελα δε μπορουσα να μη το καταλαβω)οτι η μητρικη ανεβασε τρελη θερμοκρασια(τοσο που δε μπορεις καν να την ακουμπησεις.Επεξεργαστης και καρτα γραφικων κανενα προβλημα με τη θερμοκρασια.στο τελος εβαλα ενα μικρο ανεμιστηρακι που ειχε στο κουτι της η μητρικη και η κατασταση εγινε υποφερτη(απλα) αλλα κανει πολθ θορυβο ενω πριν δεν εκανε καθολου.θελω να ρωτησω λοιπον:ειναι λογικο αυτο που συμβαινει και αναμενομενο;παρχει περιπτωση να χω κανει κατι λαθος;Mπορει να ειναι ελαττωματικη η μητρικη;Σημειωση:το ανεμιστηρακι θεωρητικα ηταν για overclocking αλλα εγω δεν εχω κανει.Σας παρακαλω βοηθηστε με να καταλαβω τι γινεται γιατι ειμαι φρεσκος στις συνθεσεις κ δε θελω να παει στραφι καινουριο μηχανημα.Ευχαριστω.

Δημοσ.

Αυτο ειναι χαρακτηριστικο των NVIDIA CHIPSETS (εμπεριεχομενου και το 780i) εγκατεστησε καποιο προγραμμα παρακολουθησης θερμοκρασιων π.χ. everest , coretemp και δες τι θερμοκρασιες αναφερουν. Συνηθως αναφερονται στο system η motherboard αναλογα με το πιο προγραμμα επιλεξεις και αν αυτο δειχνει μεχρι 70oc εισαι μια χαρα.

Δημοσ.

Τι εννοεις κατω απο τη μητρικη; Αν τα εχεις βαλει μεταξυ μητρικης και βαση της μητρικης ειναι μεγαλο λαθος διοτι μπορει καποιο να κοπει απο τα pin της(και στη χειροτερη περιπτωση να βραχυκυκλωσουν).Καλο θα ηταν να τα βαλεις στο πισω μερος του κουτιου(να ανοιξεις το πισω αριστερο πλαινο, και να τα βαλεις εκει).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...