ilianna Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Λοιπόν...Έχω ένα svcd και θέλω να το μετατρέψω σε dvd! σκέφτηκα να το μετατρέψω σε iso πρώτα και μετά να TO γράψω σε dvd, αλλά πάλι βγαίνει το ίδιο...
parsifal Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Το ερώτημα που πρέπει να γίνει καταρχήν είναι: Μα γιατί; Σχεδόν το 100% των επιτραπέζιων DVD παίζει και SVCD. Για δε τους υπολογιστές, δεν το συζητάμε. Εννοείται ότι παίζουν...
ilianna Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δεν είναι για εμένα...Εγώ φυσικά δεν έχω πρόβλημα...Απλά είναι κάποιος που το dvd player του δεν το παίζει και ο η/υ είναι παμπάλαιος και είπα μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος για να τον διευκολύνω...Thanks πάντως.
washcloud Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 ...το dvd player του είναι ΟΝΤΩΣ επιτραπέζιο ; Άλλα SVCD δισκάκια μήπως τα παίζει ; Διότι είναι "τρελλό" να παίζει DVD και όχι SVCD...γενικώς. Όσο για το αν ο υπολογιστής είναι "παμπάλαιος".... ...Eκτός πια κι αν είναι Pentium1, 2, άντε Celeron στα 400ΜΗz, αλλά μιλάμε για μηχανήματα δεκαετίας και ΒΓΑΛΕ...(και που δεν χρειάζεται ΚΑΝ DVD-ROM για να τα παίξει...). Μήπως το πρόβλημα/η λύση είναι αλλού, κι ΟΧΙ στο να μετατραπεί σε DVD to SVCD ; Τέλος πάντων, την δουλειά αυτή την κάνουν διάφορα προγράμματα, όπως πχ το AnyDVD...
kastel Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Θα συμφωνήσω με αυτά που ανέφεραν οι parsifal και washcloud. Πάντως στην περίπτωση που θες να μετατρέψεις το SVCD σε DVD, απλά άνοιξε το SVCD (δεξί κλικ> Άνοιγμα/Open και όχι Εκτέλεση/Run), άνοιξε το φάκελο MPEG2, μέσα θα βρεις ένα αρχείο που ονομάζεται κάπως έτσι "AVSEQ01.MPG, αν είναι περισσότερα από ένα τότε βρίσκεις το μεγαλύτερο σε μέγεθος που είναι και η ταινία, το αντιγράφεις στο σκληρό σου και το μετατρέπεις σε DVD με το πρόγραμμα της αρεσκείας σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.