Προς το περιεχόμενο

Πολύ περιέργο πρόβλημα με παιχνίδια EA sports

claudio21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους!

Αντιμετωπίζω ένα πολύ περίεργο πρόβλημα στον υπολογιστή μου και θα ήθελα τα φώτα σας. Ο υπολογιστής μου, λοιπόν, αρνείται να παίξει παιχνίδια της EA sports!!! Συγκεκριμένα, έχω τα: FIFA 07, CHAMPIONS LEAGUE 06-07 και το τελευταίο, που πλέον επιβεβαίωσε τις υποψίες μου, το EURO 2008. Να σημειώσω ότι τα παιχνίδια είναι γνήσια, αλλά αγορασμένα στο εξωτερικό (γερμανικές και ιταλικές εκδόσεις). Ενώ η εγκατάσταση γίνεται κανονικά, μόλις πάω να τα ξεκινήσω πετάει μια μπλε οθόνη και κάνει restart!!!

Αποκλείω την περίπτωση να έχει κάποιο γενικότερο πρόβλημα ο υπολογιστής γιατί δουλεύει κανονικότατα, και ανταποκρίνεται σε όλες τις λειτουργίες. Το πρόβλημα το παρουσιάζει αποκλειστικά και μόνο όταν του ζητάω να παίξει τα παραπάνω 3 παιχνίδια.

Για ενημέρωση ο υπολογιστής μου έχει μητρική abit IN9 32Χ-ΜΑΧ, cpu Intel E6700, 2GB ram, vga asus 8800 GTS, και τρέχει τα XP SP2.

Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα ή έστω καμιά ιδέα για το τι φταίει;

Σας ευχαριστώ όλους προκαταβολικά

Δημοσ.

Η' θα φταινε τα παιχνιδια ή το pc σου. νοικιασε τα απο κανενα dvd club και δοκιμασε τα. Στην θεση σου ισως εκανα και κανενα format.

Δημοσ.

Για φορμάτ ίσως είναι όντως η ώρα, γιατί ο υπολογιστής είναι έτσι από τότε που στήθηκε, δηλαδή εδώ κι ένα χρόνο περίπου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...