jamespr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Γεια σας παιδιά. Θα ήθελα τη βοήθειά σας σε ένα ερώτημα της Access. Έχω μία βάση όπου ένα πεδίο έχει επώνυμο. Φτιάχνω παραμετρικό ερώτημα που ζητάει το επώνυμο αλλά για να δώσει αποτελέσματα πρέπει να το γράψεις ολόκληρο και σωστά! Βρήκα ένα κομμάτι κώδικα που φαίνεται παρακάτω Private Sub Εντολή69_Click() On Error GoTo Err_Εντολή69_Click Dim stDocName As String stDocName = ChrW(922) & ChrW(913) & ChrW(932) & ChrW(913) & ChrW(935) DoCmd.ApplyFilter "", "[ΕΠΩΝΥΜΟ]LIKE[ΔΩΣΤΕ ΑΡΧΙΚΑ ΕΠΩΝΥΜΟΥ]&""*""" Exit_Εντολή69_Click: Exit Sub Err_Εντολή69_Click: MsgBox Err.Description Resume Exit_Εντολή69_Click End Sub το οποίο γράφοντας τα πρώτα γράμματα δίνει όλα τα αποτελέσματα που ξεκινάν από αυτά. Δεν μπορώ όμως να προσαρμόσω τον κώδικα.Το & ChrW(935) νομίζω είναι τα πεδία αλλά πως βρισκω τα δικά μου; Τους αριθμούς αυτούς που τους βρίσκει; Αν υπάρχει κάποια λύση ευκολότερη που να προσαρμόζεται σε ερώτημα ακόμα καλυτερα. Να περνάτε καλά Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.
sgoll Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 ΤΟ stDocName ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΝΕΙ ΤΙΜΗ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΑΙ ΚΑΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΑΤΙ
jamespr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Τα ChrW(922) τι κάνουν; Είναι πεδία που θέλω να εμφανίζει; Που βρίσκω τις τιμές που θα βάλω για να εμφανίσει αυτά τα δεδομένα, πως επιλέγω τον πίνακα από τον οποίο θα προέρχονται; Αυτόν τον κώδικα μπορώ να το βάλω σε κουμπί. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ που απάντησες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.