Προς το περιεχόμενο

βοήθεια για αγορά laptop....

kotsos_licious

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους...

Είμαι καινούριος εδώ....

Λοιπόν για να μην γίνομαι κουραστικός, αυτό που ζητώ από εσάς είναι μια μικρή βοήθεια στην επιλογή laptop...

Τα λεφτά που σκοπεύω να διαθέσω κυμαίνονται μεταξύ 1500 και 2000 ευρώ...

Το ξέρω ότι είναι πολλά αλλά εγώ αυτά σκοπεύω να διαθέσω...

Μου αρέσει πολύ ο συγκεκριμένος... http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1099469

θα ήθελα την γνώμη σας....

πιστεύω ότι με καλύπτει απόλυτα...

βέβαια έχω στο μυαλό μου και μία σύνθεση πλαίσιο αλλά όχι πολύ έντονα....

κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη....

φυσικά με ενδιαφέρει και η εγγύηση του - στο e-shop είδα ότι με +70 ευρώ αποκτάς επιπλέον 3 χρόνια εγγύηση...

να σημειώσω ότι τον φορητό τον χρειάζομαι για gaming, internet, videos, music και για άλλους λόγους που και που... (π.χ. θέλω το AUTOCD - σχεδιαστικό πρόγραμμα)

πείτε μου την γνώμη σας σας παρακαλώ γιατί έχω ακούσει πολλά άσχημα λόγια για τους Acer...

σας ευχαριστώ πολύ....

Δημοσ.

Καλώς τον,

λοιπόν όυτε για αστείο αυτός που λες. Με τόσα χρήματα θα πας να αγοράσεις τον HP Compaq 8710p KE184EA και είσαι έτοιμος.

Δεν εξηγώ το γιατί, κάνε ένα search στο forum και θα δεις. Τα υπόλοιπα θα τα καταλάβεις όταν το πιάσεις τα χέρια σου.

Αυτά τα ολίγα και καλές αγορές.

Δημοσ.

το είδα το παραπάνω μοντέλο....

δεν ελκύομαι όμως τόσο πολύ...

δεν ξέρω το γιατί αλλά δεν..!

μου έχει κάνει "κλικ" βέβαια και ο acer που σας προανέφερα...

ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί είναι όλοι κατά των acer...(????)

Δημοσ.

Γιατί δε στείνεις ένα σταθερό τότε? Με 1000 ευρώ κάνεις σύνθεση που "σκοτώνει". Και μη πεις ότι δε σου κάνει γιατί θέλεις να το μετακινείς γιατί πίστεψέ με πιο εύκολα θα μεταφέρεται από τον συγκεκριμένο Acer αν το στήσεις σε lan party case.

Δημοσ.
...ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί είναι όλοι κατά των acer...(????)

Γιατί από ποιότητα είναι για τα πανηγύρια!!!! Και να δώσεις λίγα χρήματα για να αγοράσεις Acer πάει καλά, όσα δίνεις παίρνεις. Αλλά να δώσεις 1700 ευρώ πάει πολύ!!!!

Πάντως άμα ψάχνεις για φορητό-γαϊδούρι κοίτα και τα HP HDX. Δυστυχώς τους ''Δράκους'' δεν τους βρίσκεις Ελλάδα (όσο κι αν έψαξα δεν τους βρήκα) αλλά μικρό το κακό, μπορείς να τους παραγγείλεις από εδώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...