indoli Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Γεια χαρα Σκεφτομαι να αγορασω καποια πραγματα απο το eshop, τα οποια ομως θελω να τα πληρωση με δοσεις. Απο οτι ειδα σου βγαζουν μια καρτα απο την Marfin. Το εχει κανει κανεις; Υπαρχει καμια παγιδα; Μην την πατησω γιατι ειμαι και ασχετος με τις καρτες.
e_lena Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Εμεις εχουμε παρει το λαπτοπ μου απο εκει με την καρτα που λες και το pc του αδελφου μου! Δεν εχουμε αντιμετωπισει καποιο προβλημα...αν εισαι τυπικος στις δοσεις σου ολα ειναι οκ!
panagos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Ομοίως. Έβγαλε ένας φίλος μου και την χρησιμοποιούμε 3 άτομα χωρίς κανένα πρόβλημα. Τη δόση σου να πληρώνεις κάθε μήνα και δεν υπάρχει παγίδα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 μετά τον πρώτο χρόνο, μηνιαία νομίζω
e_lena Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Βασικα ολες οι πιστωτικες εχουν γυρω στα 20-30 ευρω μετα τον πρωτο χρονο.Αν θες να την κρατησεις φυσικα, δινεις τα λεφτα στον λογαριασμο που σου ερχεται τον τελευταιο μηνα που ισχυει η καρτα, αλλιως μπορεις να πας να την ακυρωσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.