Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 αν δεν βιάζεσαι να αγοράσεις περίμενε και για την νέα 4870 από ΑΤΙ
NOPSTRIM Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Κοίτα υπολόγισε ότι το PC θα το πάρω σε 3 εβδομάδες από τώρα... Η ATI 4870 θα σίγουρα καλύτερη από 9800GTX αλλά πόσο θα κάνει ξέρουμε; EDIT: Συγνώμη αν κάνω ηλίθια ερώτηση αλλά αν είναι να πάρω ATI μήπως να κοιτάξω για άλλη MB η με την ASUS θα είμαι οκ;
N.I.C Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Κοίτα υπολόγισε ότι το PC θα το πάρω σε 3 εβδομάδες από τώρα... Η ATI 4870 θα σίγουρα καλύτερη από 9800GTX αλλά πόσο θα κάνει ξέρουμε; EDIT: Συγνώμη αν κάνω ηλίθια ερώτηση αλλά αν είναι να πάρω ATI μήπως να κοιτάξω για άλλη MB η με την ASUS θα είμαι οκ; Όχι δεν χρειάζεται να δεις άλλη μητρική, για ποιόν λόγο άλλωστε... Ότι θα να καλύτερη, ναι, έτσι ακούγεται τουλάχιστον... Το πότε θα βγει, νόμιζω γύρω στις 23-25, αλλά δεν απόλυτα σίγουρος..
NOPSTRIM Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Το σκέφτηκα το θέμα και αποκλείεται να είναι φθηνή δεν νομίζω να κάνει κάτω από 350 και προς το παρών καλύτερα να αρκεστώ σε μια 9800gtx το θέμα είναι τι εταιρία να επιλέξω; Albatron, Gigabyte, ASUS, Twintech, EVGA, Sparkle;
N.I.C Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Το σκέφτηκα το θέμα και αποκλείεται να είναι φθηνήδεν νομίζω να κάνει κάτω από 350 και προς το παρών καλύτερα να αρκεστώ σε μια 9800gtx το θέμα είναι τι εταιρία να επιλέξω; Albatron, Gigabyte, ASUS, Twintech, EVGA, Sparkle; Για την τιμή της φίλε μου δεν ξέρω να σου πω στα σίγουρα... Όποια εταιρία και να διαλέξεις, δεν αλλάζει τίποτα... μόνο το αυτοκόλλητο... προσωπικά, θα έλεγα να έπαιρνες την EVGA λόγω του STEP-UP program που έχει, εφόσον αλλάξεις αργότερα κάρτα... αλλά εσύ απόφασίζεις ανάλογα με τα γούστα σου
NOPSTRIM Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρων που δείξατε!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 θα κάνει κάτω από 350 euro σίγουρα...μην σου πω και κάτω από 300...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.