CyberDreamer Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Η Magma Multimedia Productions, η εταιρία που πλέον εργάζομαι, ανακοίνωσε επίσημα πλέον το δικό της Online κατάστημα Η/Υ !!! Μπείτε στο www.mmpc.gr ή στο www.magma.gr και πείτε την γνώμη σας... αν σας άρεσε το site... το extra από τα άλλα είναι η Realtime αποθήκη των προμηθευτών!!!! Πείτε αν σας άρεσε το design (εγώ το έκανα).... Πείτε για την όλη φάση τι πιστεύετε... ***Αν οι moderators πιστεύουν ότι είναι διαφημιση παρακαλώ να διαγράψουν το θέμα... δεν θέλω να προκαλέσω προβλήματα.
Filos19 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 ***Αν οι moderators πιστεύουν ότι είναι διαφημιση παρακαλώ να διαγράψουν το θέμα... δεν θέλω να προκαλέσω προβλήματα. Τι θα πει " αν οι moderators πιστεύουν οτι είναι διαφήμιση"? Αφου διαφήμιση ειναι!! Καθαρά!!
CyberDreamer Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 @Filos19 κοίτα δεν είπα οτι πουλάω το τάδε προϊον ζητησα γνώμη για το design αλλά το όλο concept... αν κρίνουν ότι είναι γκρίζα διαφήμιση θα πρέπει να το διαγράψουν... ούτε spam έκανα σε άλλο forum ούτε τίποτα... άλλωστε έγω σ' αυτό το forum συμμετέχω όσο μπορώ ενεργά και χρήστες έχω βοηθήσει και κώδικα έχω ανεβάσει και ότι μπορώ άν ήθελα να το διαφημίσω το κότσαρα απλά στην υπογραφή μου... Thanx anyway...
user12 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Πολλη αχρωμο ειναι επισης κανε περισσοτερες υποκατηγοριες για καθε ενοτητα.Κανε και ενα κεντρικο μενου στο πλαι.Δεν εχω ιδεα απο web design απλα σαν απλος χρηστης στα λεω.
nik1992 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 οντως, θελει και κανενα ζωντανο χρωμα. Τις κατηγοριες βαλτες καθετα οχι οριζοντια, και με ενα bgcolour, οχι μονο τη λεξη.
CyberDreamer Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 @user12 / nik1992 θα το κοιτάξω για το χρώμα (θα δώ τι ταιριάζει) όπως και για το κάθετο μενού κατηγοριών... ευχαριστώ για την γνώμη σας... κανένας άλλος... ?
Lucifer Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 CyberDreamer, είσαι γουεμπντηζάηνερ; Αν ναι, στείλε ένα πμ, έχω κάποιες ερωτήσεις.
CyberDreamer Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 @lucifer ok - έφυγε... κανένα καλό λόγο κανεις ρε παιδιά - έστω κακό - δεν θα μαλώσουμε L:-)
2arkoudi Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 φτωχό χωρις να σου κεντρίζει το ενδιαφέρον διαβασε αυτα τα βιβλια και θα το βελτιωσεις... http://www.klidarithmos.gr/v2details.asp?prod=73217 http://www.klidarithmos.gr/v2details.asp?prod=73020
Predatorkill Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Γιατι εχετε google adsense; Με ποια λογικη μια εταιρια πωλησης hardware με πολλους πελατες παρεχει διαφημηση με αυτο το τροπο; Εγω στη δικια μου εταιρια δεν το κανω αυτο. Η λογικη που το λεω αυτο ειναι επειδη μεσα στο site σου διαφημιζεται το eshop, το megamarket, oι ανταγωνιστες σου δηλαδη.
CyberDreamer Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Σημερα, δυστυχώς δεν μπορείς να κρύβεσαι πίσω από κάποιες δήθεν τιμές... δηλ. ή έχει καλύτερη τιμή ή όχι... και το megamarket/και το eshop και όλα τα διαφημίζουμε... και δεν το κάνουμε για κέρδος (απο adsense) αλλά γιατί θεωρητικά σύμφωνα με αυτούς που βάζουν τις τιμές στο site μας έχουμε καλύτερες τιμές (έστω σε κάποια προϊοντα)... @predatorkill - πάντως είναι σωστό αύτο που λές αλλά σε καμία περίπτωση δε θέλουμε να πούμε ότι δεν υπάρχει eshop - γιατί δυστυχώς η ευτυχώς υπάρχει και κάποιος που θα ψωνίσει online θα πάει να δεί και εκει τις τιμές...
margiannis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Λίγο ακριβό το βρίσκω.Π.χ.Ο επεξεργαστής της Intel o 8400 κάνει 175euros.Φωτία!!!:shock:
bobosss Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Αρνητικα νο 1 Γιατι adsense???Απο τη στιγμή που πουλάς κάτι περιμένεις να κερδίσεις απο αυτό οχι απο το adsense νο 2 Η γραμματοσειρα στο drop down "γρήγορη αναζήτηση" μου θυμίζει κατι γραμματοσειρες που εβαζα στο slackware πριν απο πολλα χρόνια για να βλέπω κουτσα στραβά ελληνικα στο Netscape:p Και γενικότερα φτιάξε τις γραμματοσειρές σου. Και δώσε και λίγο χρώμα.(Λίγο ε!!!!) No 3 Αργεί δραματικα.Δες τι παίζει με το host η με τα scripts σου Νο 4 το css και η javascript έξω απο τον κώδικα Νο 5 table is for tabular data οχι για design DIV no 6 Επίσεις τις κατηγορίες μπορείς να τις ρίξεις σε ενα sidebar δεξια η αριστερά(αφου αυτό είναι και το βασικό που θέλεις να δίξεις στο site σου δίχτο απο την πρώτη στιγμή) μπας και γεμίσεις το ατελείωτο whitespace που έχεις.Δεν νομίζω να υπάρχει πλέον ανθρωπος με πλάτος ανάλυσης 768 που έχεις αφήσεις εσύ.Μεγάλωσε το.Η κάντο "δυναμικό". νο 7 βάλε google map για το χάρτη.Εσυ μου δίχνεις μια περιοχη που εγώ δεν έχω ιδέα που είναι.Πρεπει δηλ να αναγνωρίσω το διπλανό σπίτι για να καταλάβω που ειστε? Με όλα τα παραπάνω δεν θέλω να στην πώ.Δεν θέλω να μοιώσω το έργο σου και δεν θα ήθελα να το πάρεις κατα αυτό τον τρόπο. Απλά ζήτησες την γνώμη μας για την δουλειά σου και αυτό ακριβώς έκανα.
bobosss Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 ααα Επίσης (γιατι τώρα το προσεξα ότι έχεις και Online εργαλεία) δώσε ένα Hint τι κάνει το καθένα.Απο ένα οχι και τοσο περιγραφικό εικονίδιο δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνετε
CyberDreamer Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 @margiannis - στο σύνολο παίζουν πολλές τιμές άλλα πιο ακριβά άλλα πιο φθηνά - εξ' άλλου μην ξεχνάτε ότι βλέπετε realtime τις αποθήκες των προμηθευτών και όχι κάποιες προσφορές - που κάποια στιγμη θα παίζουν. π.χ Αν πάς στην Κατηγορία των Κεντρικών Επεξεργαστών θα δείς ότι ο 8400 αρχίζει από 175,99 ώς και 187 (προϊον από άλλο προμηθευτή)... σε άλλους επεξεργαστές θα δείς καλύτερες τιμές... (Βασικά είναι ένα site το οποίο δεν πουλάει από το stock τους καταστήματος αλλά από το stock των προμηθευτών) π.χ. ο q6600 ξεκινάει από τα 195 euro και φτάνει και τα 230 euro από άλλο προμηθευτή (μια μέση τιμή - όχι πάτο)... Τα ups 650va π.χ. είναι τιμή πάτος... για π.χ. (προσοχή τα links αλλάζουν ανα τακτά διαστήματα λόγω του realtime - π.χ. αν δεν υπάρχει διαθέσιμο προϊον χάνει την σειρά του - οπότε δεν ξέρω μέχρι πότε θα ισχύουν) @boboss Για το νο1 είπα παραπάνω... τώρα η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω μέχρι πότε θα το κρατήσουμε - θα το συζητήσουμε και θα δούμε.. Για το νο2 η αλήθεια είναι και οτι και μένα μου την σπάει η courier αλλά βολεύει λόγω του σταθερού μήκους - απο κει και πέρα την ψάχνω για κάτι καλύτερο... νο3 μπορεί ο host... μπορεί το flash σαν top... μπορεί όμως και οι βάσεις (μην ξεχνάς ότι ανανεώνονται συνεχώς οι τιμές).. νο4 και΄;;; έτσι και αλλιώς δεν κρύβονται... νο5 μου θυμίζεις έναν παλιο καλο φίλο / αλλά έχεις δικιο... το βλέπω.. νο6 το μέγεθος είναι στο πρόγραμμα αλλά απο την άλλη το θέλω λίγο tiny - οι κατηγορίες πρέπει να αλλάξουν απλώς δεν ξέρω που να τις βάλω... νο7... google map καλά θα ήταν και η πρώτη σκέψη αυτή ήτανε... αλλά έλα που Σέρρες δεν έπαιρνε pointing... ((( οπότε περιμένω... Ευχαριστώ πολυ για τις παρατηρήσεις όσο μεγαλώνω μαθαίνω... εξ άλλου δεν είναι δυνατό να αρέσουν σε όλους οι εικαστικές μου παρεμβάσεις... Οσο για τα hint σε κάποια εικονίδια χρειάζονται αλλά απο την άλλη... είναι βαβούρα για κάποιους - το site δεν πρωτοεμφανίστηκε τώρα (οι online αγορές εμφανίστηκαν τώρα) - έχει χρόνια και δυστυχώς ευτυχώς έχει χιλιάδες μέλη που ήδη δουλεύουν τα online εργαλεία.. ήδη τους είναι μεγάλο σπάσιμο το hint στην αρχική όπως και να κάνουν κλίκ στα online εργαλεία... Τέσπα ψάχνουμε να βρούμε τρόπους ώστε να γίνει πιο cool και χρήσιμο από όλες τις πλευρές... ειναι και Καλοκαίρι.. οπότε όλα πάνε πιο αργά... Εξάλλου υπάρχουν μεγαλύτερα eshops με χειρότερο design και χωρίς χρήσιμα tools. Οι τιμές είναι επίσημων dealers της αγοράς και κάποια εισαγωγής - δεν λέμε ότι είναι οι φθηνότερες αλλά π.χ. δεν δίνουμε intel επεξεργαστή χωρίς cooler και χωρίς retail συσκ. - όλα με την εγγύηση της κατασκευάστριας εταιρίας. Τώρα σε λίγο καιρό παίζει να βγαίνουν προσφορές κτλπ κτλπ... εκεί θα είναι όλα πάτος. Παιδιά όλα τα σχόλια δεκτά - και τα καλά επίσης... Ευχαριστώ και πάλι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.