Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η μεγαλύτερη υπηρεσία ραδιενέργειας της Γερμανίας κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα κινητά τηλέφωνα είναι ασφαλή και δεν ενέχουν κινδύνους για εμφάνιση καρκίνου στους χρήστες τους, σύμφωνα με το αποτέλεσμα δεκαετούς έρευνας.

Η μελέτη της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Προστασίας από τη Ραδιενέργεια δεν βρήκε στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι τα κινητά και τα ασύρματα τηλέφωνα ή οι βάσεις και οι φορτιστές τους, όταν βρίσκονται δίπλα στο κρεβάτι, μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο του εγκεφάλου, πονοκεφάλους ή διαταραχές του ύπνου στους ενήλικες.

Ωστόσο, οι επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι θα ήθελαν να ερευνήσουν το θέμα περαιτέρω, ώστε να είναι απολύτως βέβαιο ότι τα μικρά παιδιά, που εκτίθενται σε τέτοια ηλεκτρομαγνητικά πεδία, δεν θα εμφανίσουν προβλήματα υγείας στην ενήλικη ζωή τους.

Η υπηρεσία, στην οποία απασχολούνται κορυφαίοι επιστήμονες στον τομέα της ραδιενέργειας, συμβουλεύει τους γονείς να αποτρέπουν τα παιδιά από το να έχουν πάνω τους τέτοια τηλέφωνα, μέχρι να διαπιστωθεί ότι δεν διατρέχουν κανέναν κίνδυνο από αυτά.

Ο Γερμανός υπουργός Περιβάλλοντος, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, πρόκειται να δώσει στη δημοσιότητα το αποτέλεσμα της έρευνας την Τρίτη.

Source.png Πηγή: news.kathimerini.gr

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύουν όλα αυτά που λένε και σε τι βαθμό αληθεύουν, πάντως τείνω να την εμπιστευτώ πιο πολύ αυτή την έρευνα από αντίστοιχες που κάνει η vodafone και η όποια vodafone. Η συγκεκριμένη είναι και από μιά ανεξάρτητη αρχή (το ανεξάρτητη παίζεται βέβαια...). Όπως και να έχει, το μέλλον θα δείξει, όπως έδειξε και με το τσιγάρο...

Δημοσ.
Δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύουν όλα αυτά που λένε και σε τι βαθμό αληθεύουν, πάντως τείνω να την εμπιστευτώ πιο πολύ αυτή την έρευνα από αντίστοιχες που κάνει η vodafone και η όποια vodafone. Η συγκεκριμένη είναι και από μιά ανεξάρτητη αρχή (το ανεξάρτητη παίζεται βέβαια...). Όπως και να έχει, το μέλλον θα δείξει, όπως έδειξε και με το τσιγάρο...

Με το τσιγάρο ,τα καθημερινά συμπτώματα οτι μας χαλάει, είναι κάτι παραπάνω από ορατά.Τα κινήτα είναι άλλη υπόθεση.Τώρα ούτε οι κινητομάχοι(ΟΟΟΟΟΥ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ 800%) ούτε οι κινητολάτρες (ΜΙΛΑΤΕ 600 λεπτα τον μήνα είναι 1000% ασφαλές) είναι σωστοί.Αν και στο περιβάλλον που ζεί σήμερα ο άνθρωπος είναι δύσκολο να δεις αν όντως αυτό που προκαλεί καρκίνους είναι το κινητό.Πχ μόλυνση περιβάλλοντος,λοιπές οικοσυσκευές.Ακόμα κι αν εγώ αποφασίσω να μην ξαναπάρω κινητό μαζί μου, θα έχω 2-3 γύρω μου ο καθένας με 1 ή κ 2 κινητά.Γιατί τα 2 κινητά έχουν γίνει μόδα τελευταία...

Δημοσ.

Εντάξει, και με τα τσιγάρα το ίδιο είναι. Και να μην καπνίζεις, πάντα θα υπάρχουν 5-6 γύρω σου που θα καπνίζουν. Και η απαγόρευση, σιγά μην εφαρμοστεί. Όλο και κάποια πατέντα ο έλληνας θα βρει να το αποφύγει. Το θέμα είναι πάντως να γίνει η έρευνα και να δούμε αξιόπιστα αποτελέσματα και όχι να πάνε οι εταιρίες από πισω και να σπρώχνουν λεφτά ή ακόμα χειρότερα να εκβιάζουνε. Συμφωνώ πως το θέμα είναι πολυπαραγοντικό, ειδικά για ένα τόσο σημαντικό ιατρικό ζήτημα, αλλά οι έρευνες γι αυτό γίνονται.

Δημοσ.
Είναι μια ευχάριστη είδηση!

Που αρκετοί θα πιστέψουν ότι δεν είναι πολομένη και είναι 100% αξιόπιστη.:-(

Δημοσ.

Ωστόσο η έρευνα συνιστά ενδιαφέρουσες παραμέτρους αφού γνωρίζουμε ότι η υπέρμετρη χρήση του μπορει να ειναι προβληματική για ορισμένες κατηγορίες ατόμων. Πάντως ισχψύει πάντα και εδώ το Παν Μέτρον Άριστον..

Δημοσ.

εγω παντως ακομα και μετα απο αυτο θα συνεχισω να χρησιμοποιω το bluetooth και τα hands free καλου κακου.δεν ξερω αλλα ειμαι δυσπιστος για το αρθρο.

Δημοσ.
Δημοσ.

Από την εφημερίδα Το Εθνος :

Φτιάξτε pop corn με το κινητό σας τηλέφωνο

13:59 17/6

Δεκάδες άνθρωποι τοποθέτησαν τα κινητά τους τηλέφωνα όπως στο παρακάτω βίντεο και προσπάθησαν να φτιάξουν pop corn.

Όμως ακόμα και μετά από 10 ώρες έντονων προσπαθειών, δεν είχε συμβεί τίποτα.

Φυσικά τα κινητά τηλέφωνα δεν παράγουν τόση θερμότητα ώστε να καταφέρουν να ψήσουν το καλαμπόκι όμως οι απόψεις ήταν διχασμένες.

Το θέμα έκανε το γύρο του διαδικτύου, μέσα σε 2 εβδομάδες 7,4 εκατομμύρια χρήστες είδαν τα 4 βίντεο ενώ εφημερίδες και site περιοδικών σχολίασαν το θέμα.

Τελικά τα 4 βίντεο είχε δημιουργήσει η εταιρεία Cardo, η οποία κατασκευάζει bluetooth ακουστικά.

Όταν αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του δημιουργού οι blogger στράφηκαν ενάντια στην εταιρεία που με την παραπλανητική, έμμεση, viral διαφήμιση προσπάθησε να προκαλέσει πανικό στους χρήστες για την θερμότητα που εκπέμπουν τα κινητά τηλέφωνα.

Δημοσ.
Με το τσιγάρο ,τα καθημερινά συμπτώματα οτι μας χαλάει, είναι κάτι παραπάνω από ορατά.Τα κινήτα είναι άλλη υπόθεση.Τώρα ούτε οι κινητομάχοι(ΟΟΟΟΟΥ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ 800%) ούτε οι κινητολάτρες (ΜΙΛΑΤΕ 600 λεπτα τον μήνα είναι 1000% ασφαλές) είναι σωστοί.Αν και στο περιβάλλον που ζεί σήμερα ο άνθρωπος είναι δύσκολο να δεις αν όντως αυτό που προκαλεί καρκίνους είναι το κινητό.Πχ μόλυνση περιβάλλοντος,λοιπές οικοσυσκευές.Ακόμα κι αν εγώ αποφασίσω να μην ξαναπάρω κινητό μαζί μου, θα έχω 2-3 γύρω μου ο καθένας με 1 ή κ 2 κινητά.Γιατί τα 2 κινητά έχουν γίνει μόδα τελευταία...

Μα ποιος μίλησε για καρκίνο, τα κινητά είναι του ΣΑΤΑΝΑ :devil::devil::devil:

:lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

Κοιτα και εγω που ειμαι ΗΜΜΥ ανα ερχοταν η Νοκια πχ

και μου ελεγε να κανω μια ερευνα μαζι με μια ομαδα συμφοιτητων μου

και να αποδειξω αυτα που θελουν ( και θα μου δωσουν-χρηματοδοτησουν την ερευνα με τοσα λεφτα που θα μπορουσα να παρω σπιτι και αμαξι.. )

ε ναι θα το εκανα!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...