Προς το περιεχόμενο

Remote connection to mysql

pikachukaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ζητω τα φωτα σας!εχω στησει ενα σιτε σε free hosting μεσο του οποιου προσπαθω να συνδεθω σε μια mysql db που εχω στησει σπιτι!για να σας βοηθησω ποιο πολυ το σιτε ειναι για ενα παιχνιδι Οnline το οποιο πρεπει να συνδεθη με την βαση ετσι ωστε να διχνει ποσοι ειναι online ποσοι εχουν σκωτοσει ποσους!μαζι με την Mysql εχω βαλει και το navicat εχω δημιουργηση User με την ip του site αλλα οταν παταω οποιαδηποτε επιλογη μου λεει Coudn't connect to MySQL Server παλαιοτερα κατι ειχα κανει και το ειχα καταφερει!τα php που χρησιμοποιει το site ηταν ετοιμα απο ενα forum σχετικο αλλα ξερω οτι δουλευουν στανταρ γτ τα ιδια χρησιμοποιουσα και πριν!εχω βαλει μεσα στο config.php που χρησιμοποιουν για να συνδεθουν την ip του pc μου το username και το pass που εχω βαλει στην Mysql!τη μπορει να φταιει ξερει καποιος.Δεν λεει να εχω ενα site και να δουλευει λυψω!Ευχαριστω εκ τον προτερων!

Δημοσ.

Υπάρχει ένας πίνακας στη MySQL που γράφεις από που επιτρέπεται remote σύνδεση (νομίζο hosts λέγεται). Αν και με αυτό δεν λυθεί τότε ίσως ο hosting provider σου να μην το αφήνει.

Δημοσ.

εχω πατησει το remote connection οταν ανοιγει πρωτη φορα η εγκατασταση της mysql εχω ανοιξει στο router την 3306 εχω κανει νεο χρηστη μεσω του Navicat με το username@ip του σιτε Και το pass αλλα παλι τπτ!

Δημοσ.

το εβαλα και αυτο καλο μου φαινετε ποιο εμπειρια απο το navicat αλλα παλι τζιφος!δεν μπορω να καταλαβω πως θα κανω το user ετσι ωστε να επιτρεπει στο site να διαβασει την mysql!η db ειναι στο localhost ενω το site εχει την ταδε ip!το username θα ειναι root η με την ip του site ενω στο Host θα βαλω την ip του site η localhost!

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...