gore Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 -------------------------------------------------------------------------------- Απο μ@@@κια ενος φιλου μου που κατεβασε 2 αρχεια τα οποια γ@@σαν το pc εχει crasharei ο explorer.... Με αποτελεσμα να μην εχω καθολου icons στο desktop. Το μονο που μπορω να τρεξω ειναι το ctrl -alt-delete και απο εκει το run περιττο να πω οτι εχω γεμισει με οτι trojan, virus μπορειτε να φανταστειτε , με αποτελεσμα το avg 8 να μην εχει χωρο να τα βαλει στο vault.. Μου ειπαν να δοκιμασω το ακολουθο: %systemroot%\system32\restore\rstrui.exe Αλλα και αυτο απετυχε Επισης εχω χασει/ξεχασει τον κωδικο του administrator..υπαρχει κανενας τροπος για να ξεπερασω και αυτον τον σκοπελο;;; Το ξερω οτι η ευκολη λυση ειναι format αλλα εχω πανω απο 80gb υλικο στο partition.... και κατι τελευταιο , εστω οτι φτανω στην τελευταια λυση του format, το υλικο πως μπορω να το κανω copy( οχι με xcopy γιατι φανταζομαι οτι αυτο θα παρει πολλες πολλες ωρες).. Καθε βοηθεια θα ειναι ευπροσδεκτη Ευχαριστω εκ των προτερων
SeKoS Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Εφόσων μπαίνεις στο Run γράψε: gpedit.msc εάν δεν τρέχει δοκίμασε να το γράψεις απο safe mode. Οταν ανοίξει το group policy editor πήγαινε στο Ρυθμίσεις του χρήστη>Πρότυπα διαχείρισης>Επιφάνεια εργασίας εκεί πρέπει να τα αλλάξεις όλα σε "Χωρίς ρύθμιση παραμέτρων" Γενικά ψάξτο όλο το gpeditor γιατι κάτι επιπλέον θα έχει αλλάξει. Εφόσον τα αλλάξεις ολα αυτά θα μπορεις να τρέξεις και προγράμματα όπως το hijackThis που θα σε βοηθήσει. Εάν μπεις σαν User και δεν είσαι administrator κανε το εξής: Μπες στο system32 και κάνε rename to utilman.exe σε utilman.old και το login.scr σε login.old κάνε rename to cmd.exe σε utilman.exe και ταυτόχρονα copy και rename σε login.scr Εάν δεν κάνει rename το cmd σε utilman δόκίμασε να το κάνεις απο το repair mode του cd των XP ή των vista (-όταν σου πεί πρώτη φορά "Installing Vista" πάτα shift+f10 -αυτό δουλεύει σίγουρα αλλά γνωρίζω οτι παίζει και με XP με αντίστοιχο τρόπο) στο cmd γράψε cd c:/windows/system32/ ren utilman.exe utilman.old ren login.scr login.old copy cmd.exe utilman.exe copy cmd.exe login.scr Restart Μετα το restart και πριν κάνεις login σαν απλός user πατα ctrl+u θα σου ανοίξει ένα cmd με administrator privilages. Εάν δεν ανοίξει περίμενε 15 λεπτά να ανοίξει το screensaver δλδ το cmd.exe εκει γράψε net user admin admin /add net localgroup administrators admin /add κλείσε το cmd και κανε login με user/pass admin/admin. Ελπίζω να μην έχω γράψει κάτι λάθος....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.