danaos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Άσε που η Πανδώρα το έχει λύσει το ζήτημα και τα πάει και μια χαρά με την κόρη της...
Alchemist` Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Διαβάζω τόσες απαντήσεις που δώσατε στην μαμά Πανδόρα αλλά κανείς σας δεν γύρισε να της πει ότι πολλά περισσότερα θα κερδίσει με την εμπιστοσύνη της κόρης της παρά με τις ραδιουργίες. Το ότι είναι 12 χρονών το κοριτσάκι δεν σημαίνει ότι είναι και χαζό. Φυσικά κάθε γονιός γνωρίζει το παιδί του καλύτερα από το καθένα άσχετο. Γιατί Πανδόρα μου να μη κάτσεις να της μιλήσεις και να τα συζητήσετε περί msn και γενικότερα internet? Γιατί θες να κάνεις την κόρη σου να απομακρυνθεί μόλις μάθει ότι η μαμά της ξέρει για την τάδε συνομιλία της? Γιατί μια μαμά πρέπει να είναι τόσο καχύποπτη με το παιδί της ενώ το μόνο εύκολο που μπορείς να κάνεις είναι να της μιλήσεις???? Λυπάμαι που το λέω αλλά τέτοιες κινήσεις μόνο το μίσος της μικρής θα κερδίσεις και φυσικά μη περιμένεις να σε εμπιστευτεί ότι φέρεσε σαν κατάσκοπος. +1 Υ.Γ. @πανδώρα: Αν θες πάνε στο e-mail της, και προσπάθησε να μπείς, βάλε ένα τυχαίο κωδικό, θα σου πεί φυσικά ότι είναι λάθος... Θα δείς μετά παραδίπλα ένα Link "ξέχασα τον κωδικό μου"... Πάτα το, συνήθως εκεί πέρα έχει μια "μυστική ερωτηση" όπως "ποιο είναι το πρώτο σχολείο που πήγες", ή "τι χρώμα ήταν το πρώτο σου αυτοκίνητο" κτλπ... Φαντάζομαι εφόσον είσαι μητέρα της, θα μπορέσεις να βρείς έυκολα την απάντηση... Έτσι θα μπορέσεις να πάρεις το password. Αλλα σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να καταλάβει η κόρη σου τπτ, για να μη συμβεί ότι περιγράφει ο φίλος στο quote. +1 για να κουβεντιάσεις μαζί της πάντως, άσε καλύτερα το κλέψιμο κωδικών. Α και φυσικά να πώ, πως το ότι μόλις μπαίνεις, κλείνει το MSN δεν είναι απαραίτητα κακό... και εγώ το κάνω αυτό όταν μπαίνει οποιοσδήποτε στο δωμάτιο, γιατί δεν θέλω να δει τι γράφω, όπως δεν θέλω να κρυφακούει κανείς όταν π.χ. μιλάω στο τηλέφωνο... Άσχετα αν αυτά που λέω είναι βλακείες για να περάσει η ώρα, και όχι τα μυστικά του κράτους... EDIT: οops... τώρα είδα ότι λύθηκε το ζήτημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.