Προς το περιεχόμενο

Πρόσβαση σε...ανήλικα msn?

pandora-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να απεγκαταστησεις το windows live messenger ολα τα προγραμματα chat σε πρωτη φαση.αν σινεχισει βαλε κωδικο στα windows

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

... κι αν σπάσει τον κωδικό, σπάσε της τον τσαμπουκά : ΠΟΥΛΑ τον υπολογιστή. Να ξανατσατάρει μόνο από τον υπολογιστή που θα πάρει βγάζοντας τα πρώτα της χρήματα, με τον ιδρώτα του προσώπου της, γύρω στα 23 της. Για να δει και πώς βγαίνουν τα ρημάδια. Αμ πως.

Δημοσ.

Εγώ λέω να διαβάζετε και τα προηγούμενα μηνύματα στο thread:

Η γενική συζήτηση για το θέμα "Ανήλικοι και Internet" μεταφέρθηκε εδώ:

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=260019

Παρακαλώ στο παρόν topic να περιοριστούμε στις τεχνικής φύσης συμβουλές και μόνο.

Δημοσ.
Πανδώρα ,

αν μπορείς να βάλεις τον γιο σου τον 16χρονο στο "παιχνίδι" για την προστασία της αδελφής του.

σαν αγόρι και πιό νέος, ισως ειναι πιο άνετος απο εσένα με την τεχνολογία. πχ. μπορει να μπει εδω στο φορουμ μας να ρωτησει για προγραμματα keylogger, να τα βρει, να τα εγκαταστήσει, κλπ.

εκτος αν φοβάσαι οτι κι εκεινος ειναι υποψήφιο "θυμα".

----------------------------------------------------

1 PC εχετε? ή ο καθενας δικο του;

στο δωματιό της; μηπως πρεπει να πάει σε πιο κεντρικό σημειο (σαλονι);

Προς το παρόν, δεν το εχω ψαξει πολυ το θεμα, σε τεχνικά μέσα, αλλα θα με απασχολήσει το θέμα περισσότερο σε 6-7 χρόνια.

παντως, αναλογα την πορεία που θα ακολουθήσεις,

πχ. αν βρεις τι συζητάει και δεν σου αρέσουν,

ή αν δεν καταφερεις να εγκαταστήσεις τίποτα,

θα μπορουσες να πεις στην κόρη, κάτι τέτοιο:

- κοιτα, ξερω οτι μπαινεις στο msn, υπάρχουν προγράμματα που μπορουν να παρακολουθούν τι συζητάς, αλλα δεν μ'αρέσει να το κάνω,

ξερεις επισης οτι στο ιντερνετ εισαι οτι δηλώσεις. Το να γραφει στο προφιλ ο άλλος "κοριτσι, 12 ετών, απο Αθηνα", δεν σημαινει τίποτα, μπορει να ειναι οποιοσδήποτε.

Αλλα οι συζητήσεις που γίνονται στο ιντερνετ, μπορει να γίνονται σε οποιοδήποτε σημείο του πραγματικού κόσμου. Το σώμα σου μονο ειναι στο σπίτι. Το μυαλό σου ειναι αλλού.

Αν κάτσεις εσυ 12 χρονών, σε ενα πάρκο με εναν κύριο 40 χρονών (όχι συγγενή), και σας δουνε, ξέρεις οτι θα έχει πρόβλημα ο κύριος; μπορει να πάει μέσα.

Αν μου πεις, παω μια βόλτα μόνη μου, δεν ξερω ποτε θα γυρίσω, δεν ξερω ποιον θα συναντήσω, ισως τα ξαναπούμε το βράδυ... και γυρνάς ολη μερα έξω, θα έχω εγώ πρόβλημα, μπορει να πάω εγώ "μέσα";

γιατι πιστευεις οτι θα βρει μπελά ο κύριος , και εγώ, αντίστοιχα;

Επίσης, αν δεν θελει να συνεργαστεί, μπορεις να κάνεις αδύνατη τη χρήση κάποιων προγραμμάτων, ή επιλεκτικά να γινει αδυνατη η επισκεψη σε καποια site, χωρις να απαγορευτει γενικα η χρηση του PC.

πχ. ενα firewall μπορει να απαγορεψει την επικοινωνια με msn, αλλα πρεπει να έχει admin password για να μην μπει στις ρυθμισεις ή να το απεγκαταστήσει άλλος χρήστης.

ολα αυτα ειναι παιχνιδι γατα-ποντίκι. μπορεις να κανεις chat με διαφορους τροπους, πλην msn. Απλά, όταν κοπεί το msn, θα εχει κινητρο να ψάξει τις εναλλακτικές.

ή αν κανεις μια λιστα με ip, και site, υπαρχουν τρόποι να μην συνδεεται το pc με αυτα, αλλα παλι , αναλογα το χαρακτηρα της, θα εχει την περιεργια να το ψάξει γιατι δεν συνδέεται.

τα λέμε αυτά άλλη στιγμή.

Οπως ηρθες εσυ στο insomnia, για συμβουλές, το ίδιο μπορει να κάνει η κόρη σου και να ρωτήσει πως μπορει να ξεπεράσει καποιο πρόβλημα σύνδεσης.

----------------------------------------------------

Οι δικοί μου, οταν οι κρίσεις έφταναν σε οριακά σημεία (δεν ειχαμε ιντερνετ τότε, αλλα ειχαμε pc, τηλεφωνα, TV, κλπ), πέταγαν το αποστομωτικό :

- Μαλλον δεν μπορούμε να τα βρουμε με επιχειρήματα, άκου για να τελειώνουμε: Για το ρεύμα εγώ πληρώνω, για το τηλ εγώ, για την αγορά των συσκευών εγώ, οποτε έχω και θα έχω λόγο για το πώς χρησιμοποιούνται. Οταν θα πας κι εσυ να δουλεψεις και φερεις κανα φράγκο στο σπίτι, θα μπορεις να μιλάς και 24 ωρες στο τηλέφωνο :-D

random,

Μια χαρά τα λες κι εγώ μαζί σου!

Έναν υπολογιστή έχουμε στο σπίτι, στο σαλόνι. Σε πρώτη φάση θα "δω" το μσν της και μετά θα πράξω αναλόγως. Αλλά γμτ ακόμα δεν έχω βρει την ευκαιρία να κατεβάσω keylogger (όπως με συμβούλεψαν πολλοί φίλοι εδώ μέσα). Θα τα καταφέρω το Σ/Κ που θα τη στείλω στη γιαγιά της κ θα μείνω μόνη με το... πι σι μου για "ανασκαφές"!!!

Υ.Γ.: Αν ποτέ έρθει στο insomnia καμιά κοπέλα κ ζητάει συμβουλές για το πώς να συνδεθεί στον υπολογιστή που της έχει μπλοκάρει η μαμά της, να ξέρεις πως θα είναι η κόρη μου!:P:p:p

Δημοσ.
... κι αν σπάσει τον κωδικό, σπάσε της τον τσαμπουκά : ΠΟΥΛΑ τον υπολογιστή. Να ξανατσατάρει μόνο από τον υπολογιστή που θα πάρει βγάζοντας τα πρώτα της χρήματα, με τον ιδρώτα του προσώπου της, γύρω στα 23 της. Για να δει και πώς βγαίνουν τα ρημάδια. Αμ πως.

Ε, όχι ν' αρχίσει τώρα να σπάσει κι εκείνη κωδικούς!! Ένας χάκερ στην οικογένεια αρκεί!!:lol:

Δημοσ.

κάνε block τις πόρτες του msn αλλά γενικά το μόνο που θα καταφέρεις αν τις κόψεις το msn είναι να πηγαίνει σε κανένα netαδικο και να καίγεται με τις ώρες καλύτερα πληροφόρησε την για το τι παίζει

Δημοσ.

μπορει να της εκαναν delete για καπιον αγνωστο λογο τον λογαριασμο απο την microsoft...αυτη νομιζω πως ειναι μια πιθανη απαντηση...που μπορει να της δοσει...αν δεν ξερει πολλα...

Δημοσ.

Διαβάζω τόσες απαντήσεις που δώσατε στην μαμά Πανδόρα αλλά κανείς σας δεν γύρισε να της πει ότι πολλά περισσότερα θα κερδίσει με την εμπιστοσύνη της κόρης της παρά με τις ραδιουργίες.

Το ότι είναι 12 χρονών το κοριτσάκι δεν σημαίνει ότι είναι και χαζό.

Φυσικά κάθε γονιός γνωρίζει το παιδί του καλύτερα από το καθένα άσχετο.

Γιατί Πανδόρα μου να μη κάτσεις να της μιλήσεις και να τα συζητήσετε περί msn και γενικότερα internet? Γιατί θες να κάνεις την κόρη σου να απομακρυνθεί μόλις μάθει ότι η μαμά της ξέρει για την τάδε συνομιλία της? Γιατί μια μαμά πρέπει να είναι τόσο καχύποπτη με το παιδί της ενώ το μόνο εύκολο που μπορείς να κάνεις είναι να της μιλήσεις????

Λυπάμαι που το λέω αλλά τέτοιες κινήσεις μόνο το μίσος της μικρής θα κερδίσεις και φυσικά μη περιμένεις να σε εμπιστευτεί ότι φέρεσε σαν κατάσκοπος.

Δημοσ.
Διαβάζω τόσες απαντήσεις που δώσατε στην μαμά Πανδόρα αλλά κανείς σας δεν γύρισε να της πει ότι πολλά περισσότερα θα κερδίσει με την εμπιστοσύνη της κόρης της παρά με τις ραδιουργίες...

Διάβασες τόσες απαντήσεις, αλλά αυτήν που έπρεπε να προσέξεις περισσότερο την αγνόησες:

Η γενική συζήτηση για το θέμα "Ανήλικοι και Internet" μεταφέρθηκε εδώ:

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=260019

Παρακαλώ στο παρόν topic να περιοριστούμε στις τεχνικής φύσης συμβουλές και μόνο.

Με λίγα λόγια: «Σε πρόλαβαν στο άλλο thread»...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...