Προς το περιεχόμενο

Πρόσβαση σε...ανήλικα msn?

pandora-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!! Είμαι ένα ολοκαίνουργιο μέλος, με λένε Πανδώρα έχω ένα μεγάλο πρόβλημα και χρειάζομαι τα φώτα σας. Ένας "καλοπροαίρετος" συμβουλάτορας της κόρης μου (μόλις 13 ετών) της άνοιξε λογαριασμό στο msn με αποτέλεσμα τις ώρες που λείπω να βρίσκεται στον Η/Υ και να συνομιλεί με αγνώστου ταυτότητος άτομα. Μόλις μπαίνω στο σπίτι, βιαστικά κλείνει τον λογαριασμό της. Επειδή ανησυχώ πολύ, θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος από σας ξέρει πώς να μπω στο msn της να δω τις επαφές και τις συνομιλίες της. Γνωρίζω το mail της αλλά δεν γνωρίζω τον κωδικό της. Ανησυχώ πάαααααααααααρα πολύ!!! Γνωρίζω αρκετά από χρήση υπολογιστή αλλά κάτι τέτοιο που σας ζητάω δεν ξέρω πώς γίνεται. Ξέρω πως πολλοί γονείς θα 'θελαν να έχουν πρόσβαση στον λογαριασμό των ανήλικων αφελέστατων παιδιών τους μπας και προλάβουν έτσι κάποιο επιλήψιμο συμβάν. Ευχαριστώ και ζητώ συγγνώμη αν το αίτημά μου είναι κάπως... καταχρηστικό!!

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλημερα. Το πιο ευκολο που εχεις να κανεις ειναι να εγκαταστησεις ενα προγραμμα keylogger το οποιο θα καταγραφει σε ενα αρχειο οτι προγραμμα ανοιξει και οποιδηποτε κουμπι πατησει στο πληκτρολογιο, ετσι μπορεις να βρεις απο password μεχρι οτι αλλο θελεις. Τετοια προγραμματα θα βρεις απειρα στο διαδυκτιο δωρεαν.

Δημοσ.

Για να δείς τις συνομηλίες τις...αν έχει βάλει να τις καταγράφει το MSN (γιατι επιλέγεις άμα θέλεις ή όχι), πάς My Documents/My Received Files/ACCOUNTNAME/History/~

και εκεί μέσα είναι όλες οι συνομηλίες σε μορφή .xml, και ανοίγουνε με Internet explorer.

Όπου ACCOUNTNAME το msn account της κόρης σου.

Δημοσ.

Για να δείς τις επαφές που έχει πήγαινε στο /τα έγγραφά μου/κοινόχρηστοι φάκελοι, αρκεί να έχει δημιουργήσει κοινόχρηστους φακέλους με τι επαφές της.

Δημοσ.

ρε, πειτε της γυναικας κανενα προγραμμα κ αφηστε τα ηθικοπλαστικα..ολοι συμβουλατορες κ παιδοψυχολογοι ε?δεν ρωτησε τι να κανει,αλλα πως

Δημοσ.

http://www.ardamaxkeylogger.com/

είναι αρκετά καλό αν και εμπορικό :devil:

μετά για δωρεάν λύσεις δοκίμασε μια αναζήτηση για free keylogger στο google, δεν έχω εμπειρεία από κάποιο από αυτά και δεν ξέρω όμως B)

Αυτά από πρακτική πλευρά, τώρα από ηθική, το ότι κλείνει το πρόγραμμα μόλις πλησιάσεις μπορεί και να μην σημαίνει τπτ(ποιος αισθάνεται άνετα δείχνοντας τις προσωπικές του συνομιλίες σε τρίτους?)

Απλά μίλα μαζί της ως γονέας-παιδί για τους κινδύνους του διαδικτύου κτλ, με καλύψανε άλλοι πάνω σε αυτό.

Δημοσ.
http://www.ardamaxkeylogger.com/

είναι αρκετά καλό αν και εμπορικό :devil:

Είναι αρκετά πονηροι οι καιροί που ζούμε, πολλά ακούμε καθε μέρα να γίνονται γύρω μας... Στην ηλικία που είναι το συγκεκριμένο παιδί, δεν είναι δυνατόν να καταλαβαίνει τους κινδύνους.. Και ο γονέας είναι υπεύθυνος να προστατεύσει το παιδί.. Γι αυτό εγώ λέω "η γνώση είναι θησαυρός" (να ξέρεις αυτά που δεν "σου λένε" εννοώ)..

Το προγραμμα που προτείνει ο φίλος, είναι πολύ καλό! Το έχω δοκιμάσει σε άλλη περίπτωση και με γλύτωσε από προβλήματα... μπορεί να σου πει τα πάντα. καταγράφει οτιδήποτε πληκτρολογήθηκε σε αυτόν τον υπολογιστη που θα το εγκαταστήσουμε, όπως κωδικούς αλλά και chat, παιρνει snapshots του desktop...

Το θέμα είναι αν καταλαβαίνεις κάποια πράγματα στο PC, για να το δουλέψεις...

Α, και πολλά antivirus το βρίσκουν σαν virus..

Δημοσ.

για μενα ας ενεργοποιησει την καταγραφη και να ενημερωσει την κορη της με τη δικαιολογια οτι ειναι πολυ μικρη για να μιλα μονη της στο ιντερνετ!

Δημοσ.

καλα εσυ μικρο παιδι και εισαι ακομα στο ιντερνετ??πλακα κανω!

το τουτοριαλ του luxx ειναι πολυ καλο πραγματικα!μπραβο!

• Super Moderators
Δημοσ.

Η γενική συζήτηση για το θέμα "Ανήλικοι και Internet" μεταφέρθηκε εδώ:

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=260019

Παρακαλώ στο παρόν topic να περιοριστούμε στις τεχνικής φύσης συμβουλές και μόνο.

Δημοσ.

Πανδώρα ,

αν μπορείς να βάλεις τον γιο σου τον 16χρονο στο "παιχνίδι" για την προστασία της αδελφής του.

σαν αγόρι και πιό νέος, ισως ειναι πιο άνετος απο εσένα με την τεχνολογία. πχ. μπορει να μπει εδω στο φορουμ μας να ρωτησει για προγραμματα keylogger, να τα βρει, να τα εγκαταστήσει, κλπ.

εκτος αν φοβάσαι οτι κι εκεινος ειναι υποψήφιο "θυμα".

----------------------------------------------------

1 PC εχετε? ή ο καθενας δικο του;

στο δωματιό της; μηπως πρεπει να πάει σε πιο κεντρικό σημειο (σαλονι);

Προς το παρόν, δεν το εχω ψαξει πολυ το θεμα, σε τεχνικά μέσα, αλλα θα με απασχολήσει το θέμα περισσότερο σε 6-7 χρόνια.

παντως, αναλογα την πορεία που θα ακολουθήσεις,

πχ. αν βρεις τι συζητάει και δεν σου αρέσουν,

ή αν δεν καταφερεις να εγκαταστήσεις τίποτα,

θα μπορουσες να πεις στην κόρη, κάτι τέτοιο:

- κοιτα, ξερω οτι μπαινεις στο msn, υπάρχουν προγράμματα που μπορουν να παρακολουθούν τι συζητάς, αλλα δεν μ'αρέσει να το κάνω,

ξερεις επισης οτι στο ιντερνετ εισαι οτι δηλώσεις. Το να γραφει στο προφιλ ο άλλος "κοριτσι, 12 ετών, απο Αθηνα", δεν σημαινει τίποτα, μπορει να ειναι οποιοσδήποτε.

Αλλα οι συζητήσεις που γίνονται στο ιντερνετ, μπορει να γίνονται σε οποιοδήποτε σημείο του πραγματικού κόσμου. Το σώμα σου μονο ειναι στο σπίτι. Το μυαλό σου ειναι αλλού.

Αν κάτσεις εσυ 12 χρονών, σε ενα πάρκο με εναν κύριο 40 χρονών (όχι συγγενή), και σας δουνε, ξέρεις οτι θα έχει πρόβλημα ο κύριος; μπορει να πάει μέσα.

Αν μου πεις, παω μια βόλτα μόνη μου, δεν ξερω ποτε θα γυρίσω, δεν ξερω ποιον θα συναντήσω, ισως τα ξαναπούμε το βράδυ... και γυρνάς ολη μερα έξω, θα έχω εγώ πρόβλημα, μπορει να πάω εγώ "μέσα";

γιατι πιστευεις οτι θα βρει μπελά ο κύριος , και εγώ, αντίστοιχα;

Επίσης, αν δεν θελει να συνεργαστεί, μπορεις να κάνεις αδύνατη τη χρήση κάποιων προγραμμάτων, ή επιλεκτικά να γινει αδυνατη η επισκεψη σε καποια site, χωρις να απαγορευτει γενικα η χρηση του PC.

πχ. ενα firewall μπορει να απαγορεψει την επικοινωνια με msn, αλλα πρεπει να έχει admin password για να μην μπει στις ρυθμισεις ή να το απεγκαταστήσει άλλος χρήστης.

ολα αυτα ειναι παιχνιδι γατα-ποντίκι. μπορεις να κανεις chat με διαφορους τροπους, πλην msn. Απλά, όταν κοπεί το msn, θα εχει κινητρο να ψάξει τις εναλλακτικές.

ή αν κανεις μια λιστα με ip, και site, υπαρχουν τρόποι να μην συνδεεται το pc με αυτα, αλλα παλι , αναλογα το χαρακτηρα της, θα εχει την περιεργια να το ψάξει γιατι δεν συνδέεται.

τα λέμε αυτά άλλη στιγμή.

Οπως ηρθες εσυ στο insomnia, για συμβουλές, το ίδιο μπορει να κάνει η κόρη σου και να ρωτήσει πως μπορει να ξεπεράσει καποιο πρόβλημα σύνδεσης.

----------------------------------------------------

Οι δικοί μου, οταν οι κρίσεις έφταναν σε οριακά σημεία (δεν ειχαμε ιντερνετ τότε, αλλα ειχαμε pc, τηλεφωνα, TV, κλπ), πέταγαν το αποστομωτικό :

- Μαλλον δεν μπορούμε να τα βρουμε με επιχειρήματα, άκου για να τελειώνουμε: Για το ρεύμα εγώ πληρώνω, για το τηλ εγώ, για την αγορά των συσκευών εγώ, οποτε έχω και θα έχω λόγο για το πώς χρησιμοποιούνται. Οταν θα πας κι εσυ να δουλεψεις και φερεις κανα φράγκο στο σπίτι, θα μπορεις να μιλάς και 24 ωρες στο τηλέφωνο :-D

Δημοσ.

...μάλλον είναι απλώς στη δουλειά για να μπορεί να πληρώνει το ρεύμα, το ίντερνετ, τα τηλέφωνα, τον υπολογιστή και άλλα μικροαστικά που κάνουν τη ζωή μας πιο ( ; ) ενδιαφέρουσα ( ; ) και θ' απαντήσει αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...