Προς το περιεχόμενο

PCI-E και PCI-E 2

Nevermore86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια Gainward 8800GT την οποια την εχω βαλει πανω σε μια ASUS M2N SLI -DELUXE motherboad PCI-E

Προσφατα αγορασα αλλη μια Gainward 8800GT με την προοπτικη να τισ ενωσω με SLI

Διαπιστωνω οταν μου εστειλαν την 2η καρτα οτι το κουτι της γραφει PCI-E 2. Τηλεφωνω στο τεχνικο τμημα του e-shop(απο εκει την ειχα παρει) κ μου λενε οτι το SLI ειναι συμβατο αναμεσα στις 2 καρτες ακομα και αν η μια δουλευει σε PCI-E και η αλλη σε PCI-E 2

Το ερωτημα μου ειναι με ποια σειρα θα πρεπει να τις συνδεσω στη motherbard καθως απ'οτι διαβασα στο manual οι 2 υποδοχες για PCI E τις motherboad mou τρεχουν σε ταχυτητες 16χ και 8χ αντιστοιχα. Να βαλω την καρτα με την αναγραφη PCI-E 2 στη 16χ υποδοχη η αναποδα? Και εχει καποια διαφορα στισ επιδωσεις ή δεν παιζει ρολο?

Δημοσ.

απο όσο μπορώ να καταλάβω εννοείς ότι με μία κάρτα η ταχύτητα είναι 16χ ενώ με 2 8χ...όλες οι 8800gt είναι συμβατές με το πρότυπο pcie2 αλλά αυτό δε σε απασχολεί...όπως και να τις βάλεις απο όσο ξέρω το ίδιο πράγμα είναι...

Δημοσ.

οκ σε ευχαριστω! απλα ειχα αυτη την απορια γιατι εβλεπα ελαχιστες διαφορες σε fps σε ορισμενα games (πχ Age of conan) της ταξης του +5 fps οποτε πιστευα οτι δν μπορει να ειναι μονο τοσο μικρη η αυξηση με SLI αλλα λογο του τι εβλεπα εστω και αυτο το +5 σημαινε οτι λειτουρουν κ οι 2 καρτες αλλα κατι εχω κανει λαθος μαλλον στη συνδεση. Εχω κατεβασει κ ολα τα καινουργια drivers αλλα παλι καμια επιπλεον αυξηση :cry:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...