Προς το περιεχόμενο

Aποθήκευση σκληροί VS DVD


nickolas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πλέον με το κόστος ανά GB στους σκληρούς να είναι κοντά στα 10 λεπτά (http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977741&product=1120727), ποιός ο λόγος να γράφεις δισκάκια?

Τέτοιο κόστος έχουν τα DVD σε slim case ενώ ακόμα και σε 100στάδες σκέτα DVD είναι μόλις στην μισή τιμή του σκληρού. (όλες οι τιμές από ΠΛΑΙΣΙΟ)

 

Τα μόνα μειονεκτήματα που εγώ μπορώ να φανταστώ είναι ότι κάποια στιγμή φτάνεις στο όριο του κουτιού/μητρικής σου και ότι ίσως να πρέπει να σκεφτείς (και να πληρώσεις) για θέματα ψύξης.

Δεδομένα μακροχρόνια κινδυνεύεις να χάσεις και στις 2 περιπτώσεις, αν και τα DVD σε θήκες πρέπει να είναι πιο ασφαλή.

Δημοσ.

Η ασφάλεια που παρέχουν τα δισκάκια είναι πολύ μεγαλύτερη, ειδικά αν γράφεις εις διπλούν όπως κάνω εγώ και προτείνω σε όλους να κάνουν. Αν χαλάσει ένα δισκάκι, έχεις χάσει μόνο τα περιεχόμενα ενός συγκεκριμένου αρχείου ή στη χειρότερη, όλου του δισκακίου. Αν «χτυπήσει» ένας δίσκος, η ζημιά είναι πολύ μεγαλύτερη. Εκτός αν βρίσκονται όλοι οι δίσκοι σου σε συστοιχίες mirroring RAID.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...